Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní Bloodborne představují útočné pojetí soubojů a strach i napětí z neznáma
19.8.2014 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
To je ten, který hrál Dark Souls tři hodiny a prý je to horší 6krát než Skyrim a prý má podle něho Dark Souls špatné zvuky a hudbu a to vše stihl posoudit za tří hodiny. Slovo trotl dostává nový pojem...
-
Ještě aby to mělo super příběh a může to být dokonalý. Ne že by Dark Souls nemělo skvělý lore, ale snad nikoho neurazim, když řeknu, že jsem fanoušek přímočařejš vyprávěnejch příběhů a ten bych tady ocenil. A i ty můžou bejt úžasný, viz Last of Us. Každopádně i kdyby byla forma příběhu podobná Souls sérii, tak je ps4 verze stejně jasně doma. Leda by to recenze hodně rozcupovaly, čemuž zatim nic moc nenapovídá *4*
-
Hmm... až na bosse na konci mě to zatím tedy moc nenadchlo.
-
Měl sem možnost si to demo na GamesComu zahrát a jsem nadšenej. Po DSII, který díky slabší atmosféře a reusování, zanechalo trochu hořkou pachuť, je tohle pouť do neznáma a opravdový pokračování série. Je úžasný jak pár malých změn v ovládání dokáže ty souboje proměnit (podle mě k lepšímu).
-
japonci ma fakt udivuju aku dokonalu goticku atmosferu dokazu vytvorit ci uz v bloodborne,dark souls,DMC a v mnohych inych hrach...
-
Opravte si tu hrubku na začátku třetího odstavce..
-
tahle hra je pro mě Nightmare Creatures 3: Bloodborne *1*
-
Opravdu musel zabít i toho zvědavého invalidu truchlícího nad duší své nebožky manželky (4:40)? Zbytečné krveprolití dle mého názoru. Stačilo prostě jen propíchnutím galusek znemožnit případné pronásledování, slušně se rozloučit a zanechat starce jeho smutku.
-
To na co jsem se tesil u druhych Dark Souls se mi snad dostane prave od Bloodborne – opravdoveho tretiho prirustku do SOULS rodiny. M L A S K
-
zase nás čekají desítky milionů krásných smrtí *14*
-
Nezivi se hlavni postava krvi ?
-
Hmm takovej Epic Van helsing ala Dark Souls,paráda.
-
To bude chodit celou hru s tou divnou kosou?
-
Vypadá to opravdu skvěle. Ne že bych měl něco proti zasazení ale ten helsingovskej charakter se mi už docela okoukal, nerad bych nosil kabát celou hru, chci fashion souls.
Kr1pl s bambitkou byl supr. -
DayOne *14*
-
To bude zas zničených ovladačů. *14*
-
keby sa dala zohnať nekomprimovaná verzia videa, tak by som bol vďačný :)
ináč som troška sklamaný, že stále tam nie sú dynamické tiene