Přejít na výpis diskuzí
Záběry z husitského RPG od Warhorse ukazují prostředí i souboj
26.3.2013 | Aleš Smutný
276 příspěvků
-
"Husiti" vypadají dobře. Na hodnocení boje toho bylo ukázáno málo, ale nevypadá to zatím zle. Hra mě sice zatím moc neláká, ale to se ještě může změnit. Akorát ten "kompas" ve stylu Oblivion / Skyrim - to je snad nějaký interní vtípek *1*
Kvalita videa mi přijde docela mizerná, vzhledem k tomu, že má předvádět možnosti enginu. Snad Crytek uvolní něco kvalitnějšího. -
Jo, to byl asi nejepičtější souboj co sem v poslední době viděl *15* *1*
-
Jak už v podstatě jinými slovy řekl Robotron, tak stejnej extrém, jako dělat z nich svatoušky, je dělat z nich převtělení ďábla. Jinak to, že to tu bylo na maděru po husitskejch válkách... to tak většinou bývá po všech válkách. A žádná válka nemá jen jednu stranu a tady určitě nelze vinit jenom Husity.
Ta nespokojenost, která v to vyústila, nebyla neopodstatněná. A řekl bych, že je takovym pravidlem, že čim jsou vznešenější ideály, tim víc se později stanou zneužívaný a škodu páchající.. -
chtěl jsem napsat, že je vyprahlý :D
-
Zlaté české ručičky.
-
No to jo, ten blog už celkem prahne.
-
Co tak koukám na youtube, tak asi nejde o hru, ale o urbanistický simulátor upravitelný v realném čase?
http://www.youtube.com/watch?v=EySdWbR4qcg -
Drzim palce Danovi a tymu...jen tak dal!
-
Vypadá to moc pěkně, akorát sem trochu zklamaný z toho, že se potvrdily mé dřívější obavy z toho, že se "žižka" bude patrně primárně hrát z první a ne ze 3. osoby, kteroužto ve hrách upřednostňuji. Soubojový systém mi (z těch málo asi málo vypovídajících cca 2 sekund) připomíná kombinaci Dark messiah of MaM,Mount and Blade a Gothica,s tím že to je na rozdíl od druhých 2 zmíněných her "First person"...
-
No, myslím, že Warhorse mezi těmi ukázkami z toho CryEngine3 vymáčklo asi nejvíc šťávy.
Star Citizen je spíše render, ale věřím, že ve finále ta hra nebude mít k romu renderu daleko. Tak jako tak, na obě hry se těším o poznání víc, než na ty ostatní :) -
Těch pár vteřin, které musely dát už do téhle podoby neskutečnou práci, vypadá krásně. Jediné, co mě trochu zklamalo je 1st person pohled, ale s tím se dá žít:-) Kéž by jim to vyšlo. Snad vydavatel nebude tlačit na nějaké kraviny jako magie apod. Od toho máme Zaklínače *14*
-
Že by se z husitů dělali svatoušci, to už jsem pěknou řádku let neslyšel. Dnes se to obecně vnímá právě naopak, jak tu píšeš i ty. Což je jen opačný extrem, co do nás hustila komunistická propaganda.
-
To máš pravdu:) Mě se jenom nelíbí,když se z nich dělají svatoušci, kteří vlastně české země chránili. Co na tom, že po husitských válkách byla naše země zničená. To mám na mysli. Já to období mám rád, už jenom ta vojenská taktika husitů v počátcích je brilantní. Ale ke konci museli ztratit veškeré sympatie.
-
Vypadá to moc dobře, a to ještě asi ani nejsou všude aplikované bump mapy. Ten zásah mečem a adekvátní reakce! Jen ty vyskakující nápovědy (nebo je to QTE?) v souboji se mi nelíbí.
-
pravdě
-
Ono záleží, jak to bude celkově zpracované. Jestli stylem ochránci chudých a válečníci pro šlechtě a německému obyvatelstvu, tak mi to vadit bude;)
-
Zajimavé co nepoznat z pár sec videa.Vypadá to hezky.Jen jsem doufal ve více špinavou a blíže pravě dobu.
-
To je moc komplexní téma, aby se to dalo takhle jednoduše odsoudit. Ve hře by se právě mělo k tomu přistupovat nestranně a na tyhle kontroverze nahlížet z víc stran. Tim by ta hra byla zároveň i poučná a hned by měla další hodnotu.
-
A kdyby ne tak ty nám to všem povíš na fórech, že jo?
-
ten Golf na mě působí strašně WTF *1* *1* A Danovi a jeho týmu palec nahoru...moc se těším *4*
A mimochod, několik her mě též zaujalo...například ta hra, jak ukazuje to město, které se divně barví a pak tam projede ta velká kachna *4*