Přejít na výpis diskuzí
Záběry z husitského RPG od Warhorse ukazují prostředí i souboj
26.3.2013 | Aleš Smutný
276 příspěvků
-
Ochranné látky? To mi připomíná jistého poštáka z "Zaslané pošty" :D
-
Nevíš no, to co jsi viděl je pořád tech demo v raný fázi vývoje. Assassin's creed už v traileru ukázal finální podobu, warhorse jen naznačil.
-
No tak hra od Warhorse vypadá určitě nejlíp a to neříkám kvůli tomu že sem z čech (hodně českých her poslední doby se mi nelibila) Takže Warhorse jen tak dál ,rad bych viděl nějakej novej článek na blogu ;)
-
Moc se na to těším. Sleduju to už od začátku, tak doufám že ve finále mě nezklamou. Doufám že to vyjde na steamu teda (jinde hry nekupuju)
-
Však se nemyli za zdravotních důvodů. Smrad přeci zahání nemoci a nemoci mají věčně rýmu, takže je nutno smrdět pořádně *15*
-
no ono nekoupat se bylo vlastně vtté době zdravé.ochrané látky
-
No ale pořád to vypadá hůř než video z Assassin's Creed IV, které je tady v aktualitách, přitom Warhorse má vyjít za několik let, tak nevím, nevím.
-
No nic moc, tohle vidím na pěknej propadák, zlatej Skyrim, ten hraji dodnes, to má atmosféru, tohle vypadá jak rpg z filmu slunce seno a husy...
-
Ten hrad je Štemberk?
-
No, a přitom jestli se nepletu, mor přenášely krysy ve městech, takže ty špindírové byli spíš měšťané než obyčejní lidé na vesnici. Ono to pochází asi taky z toho období, kdy se šlechta spíš voňavkama překrývala smrady, než že by někoho napadlo se umejt. Ale normální lidi si myslim na tom s hygienou nebyly tak špatně, jak si dnes mnozí představují. Ale to je zase jen má představa, pravda, nejsem historik :)
-
Se starověkem máš pravdu (např Řecko, Řím), ale ve středověku to hodně upadloa proto tam bylo tolik moru a dalších infekčních nemocí
-
Proč by to s koupáním slavné nebylo? U každý usedlosti si měl pumpu a necky, co víc si potřeboval? Navíc např. Židé měli a mají velice konkrétní a přísná pravidla i co se týče hygieny... Ano byly mnohem horší podmínky než dnes, ale to přece nikomu nebránilo se jít opláchnout do potoka :)
-
nevim ale s koupánim to slavné nebylo a ty chdši jedny šaty jedno tělo
-
Osobně řadím hratelnost, příběh a atmosféru nad nějaký grafický kabátek. A jsem rád, že se v tomhle můžu na Dana a jeho tým jistě spolehnout.
-
já sem si toho kompasu všiml až když sem se koukal na vytípaný obrázky z videa, a taky sem si říkal WTF :D
-
Nejsem teda na to odborník, taky jak kde, a jak kdy, ale obecně mi přijde, že mají dnes lidi zkreslenější představy, jak se lidi ani nemyli, byli špinaví, smrděli... Se zajímám spíš o starověk a tam teda se dá říct, že i obyčejní lidé na sebe právě v tomhle hodně dbali, malovali se, i chlapi a byla to pro ně součást kultury a identity. Ve středověku asi už ne, ale nemuseli to být jen samí špindírové :)
-
Taky doufám, že konečně udělají hru podle reality = špinavou :/
-
Mně zas přijde, že lidi maj o té době zkreslené představy. Nemyslím, že byla špinavější než např. dnešní země 3. světa...
-
Nemyslím, že je SC render- viz http://vimeo.com/53745615
-
Když se tak moc chtějí soustředit na logičnost, realitu a detailnost, tak jsem zvědavý, jestli ještě upraví ty namakeupované tváře. Pochybuji, že ve středověku byli lidé takhle (na naše poměry) krásní, uhlazení a čistí. Ale jinak jako bomba, těším se dosti!