Přejít na výpis diskuzí
Záběry z husitského RPG od Warhorse ukazují prostředí i souboj
26.3.2013 | Aleš Smutný
276 příspěvků
-
já si myslím, že smrad a špína se v průběhu historie nijak nemění a naše frňáky za posledních 500 let nezmutovaly. A taky bych se vsadil, že rovnice "koupel = žádnej smrad", "v potoce vymáchaný spodky = žádnej extrémní smrad" byly lidstvu už tehdy známý. Smrad a špína se jinak logicky váže spíše k prostředí v jakém ti lidé žili než k nim samotým. Žádná nebo omezená kanalizace, dobytek na každým rohu.
Jestli bylo něco imho "problém" z hlediska osobní hygieny, tak to jsou rychle kazící zuby, smrad z pusy, mastný vlasy, špína za hrubě ostříhanými nehty, zašlejší a záplatované šaty, méně frekventované a méně kvalitní holení (budou ve The Žižka Scrolls chlupaté bábovky?) a stříhání vlasů, věčně zablácené boty/nohy. Představa, že s sebou někdo plácnul do bláta s <>hovnem a bylo mu to jedno, je samozřejmě mylná. Schnoucí bahno na kůži vadí a smradlavý věci dráždí, ať už je středověk nebo třetí milénium. -
To nieje RPG od Vavry ale od Warhorse
-
libi se mi ten soubojovy system, reakce na zasahy a moznost kryti je to co Skyrimu chybelo, na druhou stranu, jestli se bude muset ve hre kryt (tj pouzivat vic nez jedno tlacitko pro souboje) tak se bojim ze to amici uz neprekousnou :)
-
Rozdíl mezi starověkem a středověkem je fakt velký i co se týče hygieny. Ale samozřejmě záleží na regionu. U nás byl starověk (pokud teda můžeme vůbec mluvit o starověku u nás) stejně špinavý jako středověk a velká část novověku. *4*
Jina ve středověku si lidi rádi barvili vlasy - třeba na zeleno. Pokud vím, dělali to jen šlechtici, ale bylo by zajímavý něco takovýho vidět i v té české hře. *1* -
No jo archage, jen kdyby už ji konečně oznámily i pro západní trh *13*
-
farts per second?
-
Na druhou stranu všechny Vávrovi hry (všechny dvě) byly velmi příběhově orientované a měli velmi "filmový" styl vyprávění *3*
-
Cryengine3 smrad zvláda v pohode *12* . Kvalita ako vždy záleží od grafickej karty a operačného systému. Napr. moje PC to v poho zmákne full 3d full HD. Napr. prdenie mám vždy min. 60FPS. *6*
-
Já si teda každou hru užiju lépe z pohledu první osoby :)
-
Vzhledem k tomu, že právě pocit reálného světa chce Vávra ve své hře vytvořit, tak sis vlastně odpověděl sám. *3*
-
Asi myslis prevet.
-
Bude ve Warhorse i možnost 3rd person kamery??
-
Wau, Vávrovo RPG vypadá fakt dobře.
-
Jinak FPS pohled se dle mého názoru zase více hodí pro hry které se snaží navodit pocit reálného světa a simulaci života v něm( zde bych vypíchl STALKERy které si jakožto third person hry moc představit nedovedu), z toho důvodu si také myslím že většině MORPG by více slušelo kdyby byly z pohledu FPS...
-
No zrovna v mém případě tomu tak není,všechny mé nejoblíbenější hry-hry které mě do sebe nejvíce vtáhly a které jsem si nejvíce prožíval jsou z pohledu 3 os. (Gothic,Kotor,Alpha protocol,Mass effect,Zaklínač,Max Payne,Mafia... ).Možná je tomu tak taky proto že pohled z 3.os. působí dle mého názoru "filmovějším"dojmem a tudíž se více hodí pro hry jež se snaží vyprávět propracované příběhy(což já rád)...
-
Ten souboj bych chtěl vidět v nějakém delším provedení! Snad se už brzo Vávra vytasí s nějakým delším videem.
-
no to byly takovy ty...no...kadiokna :). predstav si kadibudku jako vyklenek v prvnim patre.
-
simulovat jedno oko umime : D sou to vsechny hry ktery nehrajes s 3d brylema
-
Třeba to bude Šemík mk. XXIII *1*
-
Oj, tak to jo, no hlavně já i můj knypl se už nemůžeme dočkat :) Grafiku ani tak moc neřeším, i když je parádní :o)