Přejít na výpis diskuzí
Záběry z husitského RPG od Warhorse ukazují prostředí i souboj
26.3.2013 | Aleš Smutný
276 příspěvků
-
No zrovna Wikipedii bych moc za zdroj nedával v rámci dějin. Občas se člověk i diví, co se tam děje. A nepřekrucuji dějiny. Zkus si zjistit, co Husité dělali po smrti Jana Žižky;)
-
To nepopírám, že vzešla z rozumných důvodů. Ale ke konci a po smrti Jana Žižky to byli obyčejní hrdlořezové, co si vybíjeli zlost na všem a na všech. Tedy i rolnících a spol.
-
ouuu pane kolego,....v překrucování historie byly machři komáři v 50.letech...radil bych si něco nastudovat, než budete podobné cancy pouštět do světa. https://cs.wikipedia.org/wiki/Husitstv%C3%AD
-
To je typické, jak jeden extrém lidi nahrazují na truc extrémem opačným. Seš si jistý, že takoví byli? Husitství vzniklo v podstatě ze stejného popudu jako už křesťanství, kdy už překročila hranice, co by si obyčejní lidé, sedláci, rolníci, řemeslníci, atd. nechali od vrchnosti líbit. Dřív to byla Římská říše a pak paradoxně samotná církev. To samé bys mohl tvrdit o francouzské revoluci. Ano, všechno tohle je spojené s dalším bezprávím a násilím, krutostí a ignoranstvím, ale zároveň to vzešlo ze správných myšlenek a potřeb, že lidi nejsou pro vrchnost jen dobytek, mají svá práva a nenechají se sebou jen tak vorat.
-
už dávno ukázaly :)
-
Dobrý.
Základní postřehy:
1. Cabal 2 je tam zavádějící jak sviňa. Asi je to jen cutscéna. Samotná hra vypadá hůř a nedosahuje standardů, co bych čekal od CryEnginu 3.
2. ArcheAge vypadá dobře na videu i skutečně ve hře. Můžu potvrdit.
3. Vávrovo RPG vypadá sakra dobře i svět i souboje. -
Už jsem viděl a je to nádherný! Na tohle se opravdu těším a věřím, že hra pude až za běžný měřítka, jak lidi dnes vnímají hry. Něco jako dnes stále v ČR platí, že hry někoho ani nezajímají, ale na Mafii nedají dopustit. Tady je uplně vidět ten stejný smysl pro detail a realitu (a jo, podle mě je to vidět i z těch 15s). *3*
-
Warhorse vypadá opravdu pěkně, to se musí nechat, ale zaujal mě i ten LICHDOM.
-
Ja len dufam že sa prelomia lady a po tychto osmych sekundah pride nejaky developer´s diary
-
Jenom doufám, že zde budou Husiti zobrazeni tak, jací ve skutečnosti byli. Tedy vrahové, hrdlořezi, zloději, co se skrývali za svou víru a snažili se tak své činy ospravedlnit. Navíc jejich fanatismus byl ke konci tak šílený, že umírněné křídlo Husitů se spojilo s nepřáteli a tyto fanatiky vyhladili do posledního.
-
jsem zvedavy, kdy ukazou zachody :)
-
Teda to se jim musi nechat...vzhledove hodne povedeny
-
Nechť kalichy dobra povstanou! Dan to DÁ!!!:D;) Věříme mu.
-
Tyjo ze by dalsi kvalitni brand z CR ? =) Pusobivy !
-
Jak už jsem psal v diskusi u Fight Clubu: RPG hrám nefandím, ale na tohle už si, Dane Vávro, dávám peníze stranou!
A moc se mi líbilo, jak v tom souboji dostal ten maník pěkně po kebuli *1*
Vypadá to opravdu pěkně. -
tak ten Warhorse tam vypadal vážně dobře