Přejít na výpis diskuzí
Záběry z husitského RPG od Warhorse ukazují prostředí i souboj
26.3.2013 | Aleš Smutný
276 příspěvků
-
me by se libila moznost zapnout si videt smrtelny, dokoncovaci udery z 3th
-
Jsem zvědavej na drobnosti ve hře. Již v Mafii jsem koukal na hodně drobnosti které v GTA nebyli a dost potěšili.
Zde si určitě dají záležet a hodně věci bude věrohodných a logických, fakt se těším,že konečně bude většina věcí dávat smysl a zapojím snad i mozek. -
Tohle říkám pořád ... ta fantasy hrůza mě ve většině her max znechutí a odradí od hraní. A když k tomu ještě přičtu to jak vypadá ve většině her brnění pro ženy tak to je vyloženě nehratelné. Přitom kdyý se vemu jak je například Coat of Plates nádherný, nebo brnění s dlouhou tunikou a pláštěm, jak měl třeba řád Johanitů tak to je prostě krása.
-
Nemohu si pomoct ale mě osobně se nějak ty dobové zbroje a oblečení líbí víc než ty Asijské přeplácané barevné supermegatronské ultrazbroje, které pořád častěji vídám ve hrách... Prostě to má takovou jednoduchost a logičnost a tak vůbec... Ti naši předkové věděli proč ty zbroje vyráběj tak jak je vyráběj..
-
Jenom ať se z toho vyklube český Mount and Blade ... je to jedna z nejlepších her s touhle tématikou.
-
no řekl bych že tady bude sázet hodně na realitu... Ale to samozřejmě nebrání tomu aby to byla dobrá hra.. já teda osobně sem si M and B velice užíval... No uvidíme... Důležité bude jak se Warhorse s tím celkem popere a namíchá ty správné ingredience dohromady.... jako příběh, hratelnost, atmosféru a tak.. zatím dojmy dobré..
-
Osobně se na tuhle hru celkem těším ... pokud se jim podaří zkombinovat dobrý bojový systém s touhle grafikou, tak asi zhebnu blahem.
-
zvláštní je že mi přijde že ten souboj je na XBox tlačítkách.... LB a RT...
-
vypadá hezky.. teda pouze pidi ukázka ale ty pohyby postav jsou teda perfektní.. málo kdy ty pohyby postav ve hrách (i v ukázkách) beru.. ale tady si nemohu pomoct.. ty pohyby vypadají dobře.. jak ty pohyby, které jsou nejspíš z cut scén nebo animací tak i ty pohyby při boji... Prostředí samozřejmě vypadá hezky... Dobovost kostýmů a všechno.. sází to na reálnost hodně.. Takový husitský simulátor...
-
No když řeknu že to vypadá dobře, bude to hodně podhodnocený. Na to, kolik lidí na tom dělá a muselo začínat takříkajíc na zelené louce je to fantastický. Jenom ať se z toho proboha nevyklube český Mount and Blade, protože i když sem fanoušek reality hry mám jako zábavu...
-
neříkám, že sem jich tolik dohrál. Ikdyž třeba gothic 1 jsem dohrál asi 9x :D
Ale spíš jsem je všechny zkoušel a ty který mě zaujali ty sem dohrál do konce.
A času jsem v tom prohýřil spoustu to jo .. :) -
Tos asi nedělal nic jinýho než hrál, když si hrál tolik her. *1* *1* *1*
-
Odkaz hodí pouze na základní stránku YT? EDIT: tak už nic, už to fachá.
FPP upřednotňuji, lépe se do hrdiny vžiju, navíc zkoumání temných zákoutí se mi zdá ve TPP méně atmosférické. TPP je dobré pro hry se složitějším systémem boje nablízko, nebo naopak akční rubání jako je třeba v Kingdoms of Amalur, kde postava může provádět různá akrobatické vylomeniny. Pro jednoduché rubání jako má Skyrim volím zásadně FPP. Pro hry, kde se rozdílné názory řeší pomocí střelných zbraní pro mě jednoznačně vede pohled z první osoby. -
No ty vole. A pak ze to nejde. To je naprosta parada. Hral jsme prakticky kazdy rpg co kdy na pc vyslo a tohle je jako kdyby mi nekdo splnil muj rpg sen. Z tech her co tam sou jednoznacne nejlepsi ukazka. Zlaty cesky rucicky.
-
Jestli tam budou koně, tak je na youtubu určitě někdo schodí ze srázu z romanticky obrozeneckých pohnutek :)
-
Fakt? Já myslel, že to Vávra dělá všechno sám. *7*
-
diky... i kdyz kadiokno mi jde lepe na jazyk... tedy... vite jak to myslim :P.
-
Palec nahoru, Dane.
-
Dan je spoluvlastník *3*
-
Druhý odstavec - podpis.