Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tlačítka jsou z Xboxu myslím... Což mě docela překvapuje.. Nevěděl sem že je to i na xbox ale myslím že jde o klasický bojový styl, co jsem pochopil z ukázky tak pravděpodobně bude jedno tlačítko myši (u PC) obrana a druhé tlačítko bude útok... Možná útok se bude dát korigovat směrovými tlačítky pohybu nebo tak nějak modifikovat... Ale myslím že to bude postavené na podobném ovládání boje jako Mount and Blade.. s tím že tady vydíme velký důraz na interakci hráče s NPC, což může velice prohloubit pocit z boje.
  • Magister_Peditum
    On by byl Gulagu schopnej už tak špatnou pověst ještě víc zkazit. *1*
  • MrSanta
    Drazí kolegové, je to 3rd, ne 3th. Děkuji za pozornost.
  • USER47
    Na tom není nic zvláštního. Je celkem jasný (a chytrý), že s tím mířej na konzole, a tyhle útržky určitě pochází z nějaký ukázky pro investory, kde pravděpodobně Warhorse prezentujou, jak funguje jejich combat systém na gamepadu.
  • Kozy
    *nejlepší :)
  • walltar
    Já bych řekl, že za něho se stydí celá Evropská Unie ... když ho chtěli poslat do ruska do gulagu tak rusové to odmítli s tím, že si přece nebudou špinit pověvst s takovou hnidou ...
  • Tjn oni maj nějakou zvláští úchylku na tyhle věci v Asii... A maj tam taky ty plyšový malý potvory vždycky jako hratelný rasy... Jako v západní kultuře se často objevuje člověk, elfové, trpaslíci a pak silová rasa orci nebo tak něco.. v Asii jsou to většinou také lidi, pak něco jako elfové jindy jsou to nějaký Playmates s králičíma ušima, pak maj takové ty velké zavalité obry a malé děti nebo malé plyšíáky... A přemrštěné zbroje... a když člověk bojuje tak všude okolo lítaj čísílka a slova jako "bonus kills, super kill, extra super kill, mega kill, extra super mega kill" a tak dále... Všechno září barvama, bliká a tak vůbec.. neni to nic pro epileptiky...
  • Viktor_H
    Já to tak dohrál! Což není zas takový terno, protože už to maj celkem vychytaný, ale stejně tak jsem v TP dohrál i Morrowind a Oblivion, kde byl skoro nepoužitelnej. *15*
  • walltar
    Tak jestli si viděl to jejich video z prezentace, kde popisovali stavení u rybníka tak tam byl vidět jejich smysl pro detail.
  • No, tak jsem trochu vyděšenej z toho souboje. Vypadá pěkně, ale co maj jako bejt ty tlačítka, to je určitě z topinkovače a pokud udělaj souboje nějakym způsobem jako quick time event ,tak je to pro mě automaticky nehratelný.
  • Robotron3
    ČR se spíš stydí za tebe *2*
  • Viktor_H
    Protože jsem to opravil, musel jsem odkaz v youtubu vyklikat, z nějakýho důvodu nešel překopčenej link.

Právě proto je podle mě nejlepší mít oboje... Ve Skyrimu je natolik primitivní boj, že FP nevadí, ale stejně jsem podle potřeby překlikával (luk, hledání FP, bojování TP).
  • Keyz
    Všechny hry tam vypadají celkem dobře když požívají tento engine.
    Ale fakt jen u hry od Warhorse jsou vidět ty drobnosti které tomu dávají punc.

To bahno rozježděné na místě kudy se asi hodně cestuje a další věci o kterých mluvili. Je to logické dělá to ten rozdíl oproti hrám na stejným Engine. Věřím,že díky těmto věcem si to budou lidi lépe pamatovat.
    Protože to je rozdíl prostě, jinde to tolik anebo vůbec není.
  • TheGGG
    *11* Chytám se za hlavu, Vávro co to je proboha? Animace tak 10 let starý, grafika průměrná, soubojový systém výpadá jak plácání klacíky v lese. Todle má být hra od člověka co v jednom kuse jen pomlouvá a uráží ostatní vývojáře? No myslím že se zas budu za ČR stydět
    Jinak pokud se hra povede tak jen dobře, rád bych si zahrál za křižáky a vykosil v nějakým epickým fajtu žižku.
  • no je to katastrofa.. mě to prostě neladí nějak.. Když vidim takovou nějakou přemrštěnou zbroj tak tomu prostěě nevěřim.. by se v tom nepoškrábal ani na nose... Já potřebuju nějak tomu věřit.. i kdy je to fantasy... Myslim tim.. Západní fantasy má vždy příměs realismu.. Tady v Evropě i V USA sme vždy do her i do fantasy hodně přimíchávali realismus... ale ta Asijská móda je hrozně o přehánění a přemršťenosti... To prostě neni pro klasického Evropana...
  • Vypadá to náramně, přijde mi to z celého traileru zaprvé prostě nejlépe zpracované, zadruhé, jak už tu někteří zmínili, stylizace je originální.. jsem moc zvědav, jak to dopadne, a držím palce!
  • Keyz
    Tam jsou navíc malé polonahé děti. To ještě horší.
  • walltar
    A nebo v teře ... *7* *7*
  • Prosim prosim, at se ta hra povede :D
  • Keyz
    Pamatuju ten vývoj brnění v Lineage 2 pro ženy.

Hnusný tanga -> Hezčí tanga -> Zdobený tanga. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší