Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Změnil jsem si profilovku a teď čekám na schválení
  • Viktor_H
    Kde máš Biebera? Jeho xicht byl pro tvé příspěvky taková třešnička na dortu...
  • TheGGG
    wow není fantasy, ale vymalovaný omalovánky 5+
  • TheGGG
    Já netrolluji, jediný troll je vávra a ten se právě sám vytrollil.
  • to jo oni to vždycky trochu něčim modifikujou.. jako Aion nebo Teru.. ale pak to vyjde na stejný brdo nakonec...
  • ucho
    ještě pořád na trola diskuzního nemáš, troluješ až moc okatě. jsi v tom prostě stále amatér...
  • ucho
    jaká hra je ohlášená?
  • Už se těším na tu historickou rubačku hlavně když bude dobová a nebudou tam žádné fantasy kraviny :D, nic proti fantasy sám hraju wowku, ale tohle by to prostě kazilo.
  • Co nám Vávra naloží, to uvidíme. Dobré by bylo, aby vydali i editor pro modding. Jinak poučit se z historie bývá dobré. Husitství mělo velmi mhoho negativních aspektů na společnost. Bylo založeno na fanatismu a terorismu. Takže hrát za křižáky by bylo fajn, ale zároveň vyhánění čerta ďáblem. *1*
  • tak zrovna archeage přináší do mmo žánru zajímavé možnosti a je to jedna z těch inovativnějších(nevím teda jestli takový slovo existuje:-D) her.
  • No právě.. proč v tom vidim Lineage akorát trochu modifikovaný o lepší engine? A přidaj k tomu létání na rogalu nebo něco...
  • tak u risen si pohled s první osoby dokážu představit ale třeba v této hře ne :-)

http://www.youtube.com/watch?v=6wyu2CBbc_Y

btw C9 hroznej mazec ale je to dost "korejský"
  • To víš no... jejich trh je velký, a zavděčit se takovému kvantu lidí, vyžaduje kvantum her... ale proč jsou všechny na jedno brdo, to mi není jasný *1*
  • A proč kritizuješ hru, která ještě ani nebyla ohlášena, není ani zdaleka v alpha-verzi atd??? Stačí říct, že se ti to prostě jen nelíbí a nehanět jeho designera. Ale to bys nesměl být troll viď...
  • Star ciziten tam taky nevypadá špatně.. a Lichdom.. I když to vypadá jako pouze kouzlení a já sem spíš přes tu ocel než kouzla... Ale je zajímavé že ty hry Asijského vzevření mi přijdou trošku víc odfláknutý graficky... To je asi tou jejich kvantitativní politikou... pořád vyrábět nějaký hry jak na běžícím pásu místo toho aby si sedli k jedné a udělali ji pořádně...
  • gothic 1 jsem hrál až co vyšel k nějakému "časáku" a je v mých top10

ten pocit když jste zabili kance....k nezaplacení :D
  • tjn zvlášť jako Husita by to bylo asi kontraproduktivní...
  • O některých hrách jsem ani nevěděl díky za info:-) ale co mě teda zklamalo byl ten souboj z hry od warhorse...těšil jsem se na něco reálnějšího, máchali tam středověkým mečem rychle jak ninjové, ale do vydání daleko tak snad na tom zapracují. Jinak graficky se mě líbila s archage nejvíc.,
  • Robotron3
    Ještě uplně top troll je umě ten, který říká nic než pravdu, kterou nechce nikdo slyšet :)
  • Ale teda musim uznat že asi nejlepší grafiku má to utahování kohoutků pod vodou "real time immersive"?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší