Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    http://media.tumblr.com/tumblr_lw7293R6841r3ixk7.jpg ... aha
  • make up existoval vzdycky, akorat to byli prirodni veci, ne tak dokonaly jako dneska, coz zrovna treba pro muv vkus mohlo delat zensky jeste vic atraktivnejsi.
  • Keyz
    To ano, jsem zvědav jak tohle vyřeší.
  • TheGGG
    Stačilo mě když jsem u někoho viděl podobný obrázek:
    http://static.howstuffworks.com/gif/world-of-warcraft-2.jpg
    perfekto, temné fantasy s dospělým příběhem, které je navíc vkusné a postavy nevypadají jako skrabatělá prd*l
  • TheGGG
    Ve středověku byly lidi oškliví, až postupem věku se lidstvo zkrásnilo, aby nakonec poznalo vrchol krásy MĚ
  • Tak to je mi ta uprimne luto...
  • Jenže tu jde o rozdíl mezi make-upem a přírodou. Což by už představu dát mělo.
  • Erien
    Bohužel jenom dee.bil
  • Keyz
    Možná budou nějaké karty jako v zaklínači *1*

- I když nechápu proč když se řekne středověk hodně lidí čeká tmavé prostředí a hnusné xichty.
    V té době taky svítilo slunce a ne každý bych hnusný xicht.
    Zase kdyby takto vypadal každý bylo by to zklamání.
  • Že ty budeš nějakej vážený světový kritik výtvarného umění ^^
  • Trochu mi připomíná ty v zaklínači, tak aby se tam neobjevil a nebral si je zpátky *1*
  • škoda jen, že ta selka vypadá jak nějaká modelka akorát v dobovej hadrách...
  • USER47
    On šerm na vážno je ve skutečnosti opravdu dost rychlej. Rozhodně se to nedá srovnávat s tím pomalým teatrálním mácháním, co jsi nejspíš viděl někde na nějakým hradním představení:).
  • Magister_Peditum
    No, tu logiku povídej konzolovým exkluzivitám. *1*
  • ucho
    ano, ale žádnou hru neohlásili. je logické, že když někdo dělá AAA hru, že ji udělá na všechny možné platformy, protože potřebují velkou návratnost investic... a CryEngine samozřejmě šlape i na konzolích...
  • MrSanta
    To je fakt, semo tamo něco minout - prd se stane. Ono není problém něco minout (případně trefit něco jiného)i ve Skyrimu a z FPP. Během skupinových pranic s těma rebelama jsem pár spolubojovníků z řad imperiální legie zprovodil ze světa. Nemají se mi pléct pod obouručák, no *1*
  • Magister_Peditum
    Prostě při založení Warhorse Studios bylo řečeno, že začínají makat na rpg hře pro příští generaci konzolí, stačí ty detailisto? *15*
  • Vypadá to fakt nádherně, prosím Vávro, ať je to tedy aspoň nadprůměrná hra. Klidně to furt odkládejte, jen ať to fakt stojí za to.
  • TheGGG
    bude se ti libit
  • Viktor_H
    Byl to neohrabané, to sice ano. Ale ruku na srdce, V TES hrách je postava časem nezničitelný terminátor, takže bylo celkem jedno, že mi čepel sem tam ujela... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit