Přejít na výpis diskuzí
Záběry z husitského RPG od Warhorse ukazují prostředí i souboj
26.3.2013 | Aleš Smutný
276 příspěvků
-
Tak na tom se mě nejvíc líbolo umístění loga, takže tam bylo napsané "Big Red Butt" .... good work guys. *1*
-
p.s.
nebude mít ani na Oblivion -
mužu taky šermovat vampries bloodlines, na to warhorse taky nebude mít *7*
-
nejsi :)
-
Hurá! Už se na mě ten klučina zase směje.
-
Make-up znali už Egypťané!
Spíš je to o tom, že u dvora byli v té době jiné věci považovány za symbol krásy a různé módní výstřelky by nám dnes připadaly bizarní. -
Jsem jediný koho na Vávrově hře zaujala nejvíc ta perfektně udělaná zablácená zem?
-
Ještě že tak! Realismus je sice príma, ale žádné mutanty se zkaženými zuby a mastnými vlasy tam balit nechci.
-
logika konzolových exkluzivit spočívá v tom učinit z konzole něco, čím se bude konkurenčně odlišovat. tedy ten titul je pravděpodobně zadotován, aby exkluzivní opravdu byl (a to ještě neznamená, že bude mít malé prodeje...). pokud jsi měl na mysli "neúmyslné exkluzivní" tituly, tak tam si zřejmě řekli, že se jim to nevyplatí portovat. pro lidi, kteří s tím nemají zkušenosti, to může být problém...
-
Proč se snažíš roubovat Fallout na hru, kterou s ní spojuje pouze hodně vágní pojem RPG? Jestli chceš knižní izo klasiku, jdi o dům dál, protože toto dozajista nebude tvůj šálek kávy.
Těmhle příspěvkům fakt nerozumím, je to jako přijít s konceptem GTA a mlátit s ním o hlavu Forze... V tomhle případě něco není něčím nikoliv proto, že na to ono něco nemá, nýbrž proto, že tím být nechce. A já, přestože oldschool rpgéčka miluju, začínám být opravdu otrávený z toho, jak se jimi všude šermuje jako něčím spásonosným a jediným správným.
Vyjde ti Wasteland, Project Eternity, Shadowrun, Dead State, Torment. Tam Falloutem klidně šermuj, u Warhorse jsi s ním ale těžce mimo... -
me se tam libila hned ta prvni vec big red button i kdyz vubec nevim o cem to je
-
tak nerikam ze se mi to nelibi, ale dal bych si ted nejake rpg s kamerou jako melo diablo 3 a s tahovymi souboji
-
teda krom téhle hry mě tam zaujala jenom jedna další, jejíž název jsem s další ukázkou vypustil z hlavy... nevím, zda bylo dobré Warhorse nechávat až na konec, protože po zhlédnutí Golfu jsem měl sto chutí to vypnout a taky bych to normálně udělal
-
Tak někdo to brouzdání krajinou rád ... pro mě je to jedna z mála pozitivních věcí co přišla s 3rd person RPG ... třeba v TES se člověk může zatoulat od hlavního questu na pár set hodin a ani mu to nepříde.
-
čili podle tohoto považujete skutečné RPG to, co natruc nejde graficky s dobou a je zásadně izometrické... v případě úspěšného exorcismu třeba i s možností rotování kamery
a jakbyste si přál, aby se Warhorse prezentovalo.. sliby o skvělém příběhu nebo vydávalo pouze artworky ? -
Wasteland? Spíš Shadowrun.
-
hlavne ve hrách ktere mají vícemene realisticky spracovaný svet, je zážitek takový "zředený". Dostanete quest a musíte se trmácet x minut lesem abyste došli k objectives.
V izo rpg je hra víc koncentrovaná protože je vše menší a blíž k sobě, třeba jednu vesnici máte na dve obrazovky. To umožňuje se víc soustredit na samotné hraní (questy, souboje, interakce a pod.) a nestáva se z toho simulátor brouzdání krajinou. -
Já jakožto hráč starší generace mám zatím spíš rezervovanej postoj. Fallout 2 nastavil latku příliš vysoko. Od rpg skutečne nečekám super grafiku ani otevrený svet nebo first/third pohled není podmínkou (spíš je na škodu). Takže hra která se prezentuje hlavne tímhle ve mne vzbuzuje pochybnosti.
Jo Wasteland, to by mohla být pařba. -
Aha, takže ještě vyšší
posvatenípostavení, moje chyba, měl jsem si toho všimnout *10* -
Díky mě může být i troll face krásný
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5144808_700b.jpg