Přejít na výpis diskuzí
Záběry z husitského RPG od Warhorse ukazují prostředí i souboj
26.3.2013 | Aleš Smutný
276 příspěvků
-
Prevét, neboli výsernice *15*
-
Tak o Black and White se taky většinou říká, že je to Molyneuxe, místo od Lionhead Studios. A tak bychom mohli pokračovat. Hry od Davida Cage, hry od Kena Levina...
-
Každýmu co jeho jest, ale já si dávám boje mnohem lépe při pohledu z třetí osoby. Pro mě osobně je to mnohem přehlednější, s větší možností reaktivity... Když jsem hrál Chivalry, schválně jsem zkoušel oba pohledy, a při 3rd person to bylo oproti vlastním očím jako nebe a dudy...
Bude to pravděpodpobně kvůli tomu, že zatímco ve skutečnosti si člověk dovede vytvořit perceptivní pole (člověk si v jakémkoliv prostoru podědomě vytváří prostorový pole, jehož je součástí i jeho tělo, tzn. ví přesně kde v prostoru je, kolik prostoru zabírá a jaké vzdálenosti ho dělí od všech ostatních částí prostoru), ve hře to při pohledu z vlastních očích nejde - jednoduše proto, že tam žádné tělo není *4* . Paradoxně mi pohled ze třetí osoby (pro účely kontaktního boje) simuluje realitu (a tedy proto i potenciální efektivitu) mnohem lépe, protože celkem obstojně supluje vnímání vlastního těla.
Nejlépe mít samozřejmě oboje, proto mám v původním příspěvku "i".
Koukněte třeba sem, nemyslím, že by bylo možný si tohle dát při pohledu z vlastních očí:
http://www.youtube.com/watch?v=-1GnnSW2rv4 -
Kdo založil Warhorse?
-
jeden z těch horších trolů, snaž se víc
naopak já jsem na to natěšenej, hry jako Hidden and Dangerous a Mafia hovoří za vše -
-smazáno- .. špatný okno :D
-
Who's that then?
I dunno. Must be a king.
Why?
He hasn't got sh*t all over him. -
Středověk z toho čouhá každým coulem a navíc uprostřed Evropy! Jediný v co jsem doufal a nestalo se je ten 3th person, zatím sem neviděl hru co by v šermovačce překonávala to nej v 3th person. Každopádně z toho kraťoučkého souboje to vypadá, že to nebude naštěstí klikačka a zasažený panák bude na to patřičně reagovat.
Zajímalo by mě, zda bylo vypuštění toho videa se souhlasem Warhorse?
Tak držím palce ať vyjde do zdárného konce. -
Ježiši, veskoslav a jeho pseudointelektuální sebemrskačský husitobijectví...to nám ještě scházelo *7*
-
Jasná vec. Moje pc: 3x Geforce "Titan of the Clash" v double-crossed crossfire + windows 6. A zdroj je octavia 1.9 TDI bez turba. Dobrá spotreba a ťah už od nízkych otáčok. V podstate od neutrálu.
-
Interface Skyrimu byl divnej i na konzolích *3*
-
Vyzera to velmi dobre, animacie postav pri interakcii s inymi postavami su fakt super. Len mi to pride moc farebne.
Co mi ale nesadlo boli animacie pri suboji, bolo to take nejake moc umele, az by som povedal ze dost komicke.
Kazdopadne sa na to tesim a dufam, ze ta hra bude natolko dobra ze ju budem moct s cistym svedomim kupit za plnu cenu -
Takže po xxx letech a nejednom vydaném titulu od špiček v žánru RPG je to až česká hra od Warhorse, kde zbroj neplní jenom funkci modifikátoru inkasovaného zranění.
Držím palce Warhorse, ať se najde někdo ochotný financovat ale zároveň bez snahy měnit projekt k obrazu mainstreamu. -
v tom boji se objevi ukazatel RT, neni to nahodou tlacitko z gamepadu ? ... jako dpc wahors to se nesmi ke konzoli ani priblizit !! jestli tam bude stejne debilni interface jako ve skyrimu tak to bude peknej humus...
-
Ty jo já se leknul hned na začátku videa že to je vono *15* *15* *15* Vypadá to hrubě ale chce to aspoň 10 min gameplay video *1*
Jak vidim Warhorse tak nečtu a hned pouštim video mno ... -
No Danovi ne...
-
vypada to naprosto fenomentalne
myslim ze vznika nova mafia (1) rpg sveta -
Podle mě ani jedna možnost by nebyla vyloženě hrozná, ale z vlastních očí mi taky přijde víc in *4* Třeba v Oblivionu a Skyrimu pohled ze zadu byl, jako možnost, ale hrát takhle by bylo asi divný.
-
A komu patri Warhorse?
-
Teda já také preferuji pohled z vlastních očí...možná to je ale tim, že jsem fanoušek TES... zvyk je železná košile :)