Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jde predevsim o bussines - kvalita az na druhem miste .. racionalni a pochopitelne ..
  • Takže jsme se z článku Zabíjejí konzole PC herní scénu dozvěděli, že PC herní scénu nezabíjejí konzole, ale pirátství. Jak originální... *6*
    • Není to originální, ale je to bohužel pravda. Ze stejného důvodu mnoho her nemá DLC na PC, ale na konzole ano.
      • Tak má autor článek nazvat podle toho, o čem tam píše. Kdybych věděl, že je to další článek o pirátství, tak bych ho ani nečetl. A s DLC na mě nechoďte, to je totiž taky jedna z věcí, která zabíjí herní scénu - Mafia 2 by mohla vyprávět...
  • ano piratstvo je problem, ja sobne to tiez vyuzivam, Pre dva dovody 1) je to vlastne demo pri ktorom si vyskusam ci ma hra vobec bavi. 2) kupim si ju neskor ked zlacnie.
    C2 si urcite kupim, ale az ked bude v akcii za 5euro rovnako ako C1, aj to len za podmienky ze vyjde opravny path ktory prida Quicksave.
  • Tak tohle je snad všeobecně jasná pravda, kterou si každá opice uvědomuje. Ale hezky napsaná, to jo :)
  • Osobně nechápu tuhle grafické onanování sám vlastním pouze pc a u mě hlavně hraje prim: dobrý nápad,zábava a ovladatelnost.K čemu je hra když se nedá pořádně ovládat ( Resident Evil 4,Dead Space ) popřípadě je to úmorná nuda sestávající z triviálních úkolů ( Far Cry 2 ).Pokud má hra ale dobrý nápad klidně oželím chudší grafiku,jenže jsem trošku starší generace takže někdy od roku 2004 si nepamatuju hru která by měla vysloveně odpudivou grafiku.
    • U mě se stala ta věc, že po upgradu PC jsem se těšil na nové dobře vypadající a propracované hry. Jenže jich bylo velmi málo. Tak jsem s novým kompem nainstalil Dosbox, dohrál Spellcross a další pecky. A teď hraju Might and magic 7, settlers 3 apod. Dříve jsem upgradoval kvůli Morrowindu, pak Oblivionu a tak mě asi čeká další na Skyrim, ale dosbox využiju asi prostě víc než výkon PC. Grafika nových her může být skvělá ale jinak je obsah odfláknutý. A nemůžou za to konzole. Pirátství bych tipoval taky spíš jako reakci na upadající kvalitu. Kdyby do toho autoři dali víc práce, tak by asi i prodejnost byla jinde. BTW co bych dal za might and magic X.
      • predposledni dve vety uplny nesmysl
  • kostejnesmrtelny
    Co dodat?
    Za sebe můžu říct, že se snažím každou hru, kterou dohraju, mít koupenou. Jde mi to celkem bez problému, protože 4 z 5 nainstalovanejch her letí po hodině / hodině a půl z disku. Crysis 2 byla jedna z nich. První díl ne.
  • Amen Vavra. Fuck-off retards.
  • KIMCID
    prachy zabijou vše
  • Dle mého názoru díky konzolím, nemusím každý půlrok kupovat novou grafickou kartu atd.
    • Presne tak, v tomhle ohledu jsem za ne i rad. Mam dva a pul roku starou peken nataknutou 9800 gt s dvoujadrem a trema a pul giga ramek a slape vsechno soucasny, treba uz ne na max. ale ve slusnych detailech stale. Horsi je to ale s konzolovejma prvkama ve hrach v ramci nekvalitnich a nedobre prizpusobenych konverzi (ovladani, kamera, moznosti nastaveni, ukladani a dalsi aspekty)..
  • Výborný článek. Pod tohle se můžu podepsat, pane Vávro. Takhle to bohužel v branži zkrátka chodí, je to business.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit