Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S UFO je to podobné jako s Jagged Alliance . Od roku 1999 kdy vyšlo Jagged Alliance 2 nebyl nikdo schopen udělat hru na podobné úrovni . Výborná kombinace tahové a real - time mechaniky , množství předmětů , postavy na sebe reagovaly ( drobnost ale přidá to na atmosféře ) , možnosti střelby . A to se stačilo jen inspirovat ..
  • Psychotic
    Mně se to tedy líbí. Vůči realitě přestřelené tak akorát, aby to nebyla nuda ani úplná pakárna.
  • Psychotic
    Hmm... a nebo se počítá s tím, že dnešní hráči, jejichž průměrný věk se přehoupl přes třicítku, už nemají dost času ani trpělivosti na to luštit složité ovládání a herní mechaniky? Možná se přišlo na to, že je lepší nechat hru dohrát i průměrného Pepíka a pro über-hárdkór gamery jako jsi bezpochyby ty nechat nějaké easter-eggy nebo nejvyšší obtížnost, aby si tu hru užili všichni a ne jen patnáctiletí no-lifeři?

A nebo je takové uvažování až moc konzolové a konzumní? *3*
  • Podíval jsem si Lets Play a musím říct že neopravily to , co jsem doufal . Alespoň podle druhé mise zase skupiny emzákov nebudou spolupracovat a budou reagovat pouze na trigger.
    Čili AI zase nic moc . Zase žádný tichý postup , překvapivé útoky . Jsem zvědavý , jaké bude v reálu to procedurální generování map .
  • tj, já hrál původní UFO někdy kolem toho roku 94 prakticky bez znalosti angličtiny, to byla challenge sama o sobě, učitelka pak docela koukala, když jsem ve třetí třídě znal výrazy jako Mind Probe, Alien autopsy a Interceptor *1*
  • +1
  • hrál jsem Enemy Within a po asi 20-ti hodinách mi to přišlo repetivní a začaly mi vadit chyby té hry. Pak už jsem ani neměl chuť na long war mod, protože by to všechno trvalo ještě dýl a měl jsem pocit, že hratelnost by to zase tak zásadně nezměnilo, akorát bych to hrál místo 40-ti hodin 80 hodin. (bohužel toho času na hraní nemám už tolik)
  • Paulcz
    Když pomineme, že to je takový nepovedený pokus o turn-based strategii. Ta stylizace se někomu líbí? Megacoolutradrsný vojáci a vojačky a jejich teplý kolegové, zbytečný animace a hrozný hlášky..
  • zase lahostajna redakcia ku vsetkym trollom. a potom budu vyplakavat vo fightcluboch aka je ta diskusia zla. velmi tazke porozdavat bany.
  • Blue.Shark
    XCOM 2 bude plně podporovat mody. Myslím, že to nebude dlouho trvat a objeví se něco jako Long War pro první díl. Pro tebe možná malá útěcha, ale existuje šance na přiblížení se původnímu X-Comu.
  • původní UFA nebyly časově omezené. Pokud jsi se rozhodl těsně před koncem neletět do Cydonii nebo na jejich konečnou základnu, tak jsi mohl hrát donekonečna, hra pořád generovala nové mise, nová ufa atd.
  • To si pis ze je, dnesni hry jsou silne postizeny konzolovymi trendy a vubec vplyvem konzumu. Navic moderni vyvojar je z nejakeho duvodu presvedcen, ze hrac je d*bil, co musi mit vse nanejvys zjednodusene, s mnoha napovedama, pomuckama, obrovskyma ikonkama, atd...
    Tezko tak muze hra prekonat mechaniky, ktere ve sve dobe takovymhle pristupem netrpeli...
  • tak ono to je tak trochu cela pointa... ocividne budu tie "specialne misie" sluzit na sabotaz avatara. A co si budeme hovorit, kazdy xcom bol zavod proti casu (aspon teoreticky, ale casto aj prakticky, ked emzaci vytiahli skutocne tazke zbrane a ty si nemal nic s cim by si konkuroval atp)
  • si tak člověk říká, jak těžký může bejt překonat herní mechaniky 20 let starý hry, inu, asi těžší než se zdá
  • pokud je tam odpočet, tak je to hrozná hloupost. Na hratelnosti to nepřidá ani ň, akorát to stresuje a otravuje.
  • del0
    Ale tak na druhou stranu, aby si zase nebyl moc kritický - v novém XCOMu si můžeš customizovat vzhled vojáků. Sice to nemá žádný vliv na hratelnost nebo mechaniky, ale je to tam a je to cool. Zajímalo by mě, kolik času a peněz stojí tohle všechno vymodelovat, přitom je to naprosto k hov*u. Holt hry vyměnily herní hloubku za vizuál a bude to čím dál horší...
  • RedEagle
    Vypada to dobre (až na trocha divné neprirodzene rýchle trhané pohyby vojakov) Ale to že počas celej hry bude nad globálnou mapou odpočet projektu Avatar a človek tým pádom bude vediet ako dlho ešte bude hrat kým sa hra skončí považujem za dost neštastný nápad. Moderi sice možu pridat do Avataru počet červených štvorečkov ale aj tak bude človek vediet ako dlho ešte bude hrat a kolko času zostáva do konca hry *7*
  • Vypadá to stejně podobně jako původní hra. Což není blbě. Bavilo mě to.

Snad jen očekávám, lepší AI a lepší technickou stránku. To zde není. Zatím. Opět někdo strčí kulomet do textury a další kraviny které vypadají blbě a kdyby si dali práci tak to tam nebude.
  • Jestli chces pravidelne politicko - feministicke - idealisticke okenko tak ano. Snad se vrati.
    Ten clovek by snad milovat a doporucil zcela zabugovanou hru, jen kdyby tam byla jedna skvela vec a to hrani za emancipovanou zenu :D

fanatik ktery uprednosti jeho ideal nad praktickou kvalitou a neumi se drzet tematu. Snad se bude delat neco jineho. treba psat pro LEVEl
  • S pozornosti jinde jsem na pul oka videl nejaky zabery z hrani. A kdyz pominu uchylne kosatou customizaci vojand a vojaku, tak jsem docela dostal chut se na velitelskej mustek vratit. Protoze novy moznosti, vybaveni, emzaci a cile misi. Po pachuti z oznameni doprovozenyho zabery z nejaky nepovedeny mapy se slehla zem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit