-
mne stačí jeden ale pořádnej
-
dvě věci. strašně se těším na to, až otevřený svět bude reagovat na to, co udělám. to mi ve skyrim úplně chybělo a odradilo mě to od hraní vedlejších linek a i po zabití anduina. druhak doufám, že ten dojít ke konci nebude možné ošidit. dívat se na speedruny skyrim mě děsně irituje. obdivuju týpky, že na to přindou, ale ukazuje to zbytečnost lvlování a vlastně všeho. prostě od zaklínače chci, aby to, co dělám v průběhu hry, bylo viditelné v příběhu, abych byl odměněn za hraní. abych za těch 120 hodin ten svět nějak změnil a abych za nových 120 hodinách nového hraní změnil svět zas jinak...
-
-
kurde sorry za mou strašnou stylistiku...
-
-
Stylistika se dá omluvit, když je náplň smysluplná, takže je to v pohodě :D každopádně taky doufám, že bude nějaká motivace to hrát dál a bude vidět, že je tam nějakej dopad na herní svět. K tomu příkladu skyrimu bych přidal ještě mass effect, kde to co jsem udělal mi na konci bylo k ničemu a měl jsem stejnej konecj jako kámoš co hrá l jako uplnej záporák třeba
-
-
-
Ta prohlášení mě vyloženě baví. Možná je to jen vliv PR, který si nechci připustit, ale na třetího Zaklínače se hrozně těším. Dragon Age: Origins jsem dohrál zhruba za 76 hodin. Jestli mi Zaklínač 3 nabídne aspoň těch 76 hodin, budu štěstím bez sebe...a bez kamarádů, protože se na týden zabarikáduju doma a nikam nepůjdu *15*
-
Už dříve bylo řečeno, že budou 3 velké odlišné konce a 36 rozdílných stavů světa.
-
Pro případné zájemce: Zaklínačský meč
Kniha ke stažení:
http://www.uloz.to/xEREP6Yt/zaklinacsky-mec-povidkova-sbirka-napsal-emhyrvaremreis-rar
-----------------------------------
Sbírka šesti povídek, které volně navazují na svět Zaklínače od Andrzeje Sapkowského. Autor získal prostřednictvím nakladatelství Leonardo souhlas Andrzeje Sapkowského k publikování sbírky s tím, že bude vydána k nekomerčním účelům.
Audiokniha:
http://www.youtube.com/watch?v=-j1lDp_r9n8
-----------------------------------
Omluva za Offtopic. Hezký den. -
-
Prepána, pri pomaly každom článku o Zaklínačovi sa objaví práve toto, to už by vážne stačilo *7*
Áno, je to síce celkom zaujímavé čítanie, ale keďže originálne knihy som prečítal viackrát, až príliš udieralo do očí, ako autor doslova okopíroval niektoré Sapkowského pasáže, POTENCIÁLNY SPOILER (neviem, ako sa to dáva cez kód) napr. ten Geraltov boj so succubou sa až príliš okato podobal na Geraltov boj s bruxou v Zrnku pravdy - jedna z mojich najobľúbenejších *4* alebo ako sa až trochu okato miešal do politiky (aj keď tvrdil, že nie)...
Nechcem tu šíriť hate, lebo pri čítaní som sa aj dobre pobavil (konverzácia Geralta, Yarpena a Zigrina mi doteraz ostala v pamäti *1* ), ale už by fakt stačilo to tu dookola uverejňovať -
-
Oprava: Na konci som mal na mysli konverzáciu Geralta, Yarpena Zigrina a Marigolda, trochu mi to ukĺzlo (snáď na mňa Yarpen nepoštve ogarov *8* ) *15*
-
-
Zájemcům bych rozhodně doporučil si přečíst napřed knížky od Sapkowského.
-
Už dooost *6*
-
Originální texty lze nalézt na webu:
http://zaklinac-povidky-vlastni.webzdarma.cz -
-
moc bych tady nešířil nelegální soubory :)
-
-
co jsem pochopil tak je to zcela legalni a zdarma
-
-
ale sdílení odkazu není, ne?
-
-
ja jsem tedy autora te knihy dohledal celkem snadno, je to cesky autor a ta knizka je vazne moc dobra
-
Sice tady ten člověk píše, že to není od Sapkowskiho, ale jen s jeho souhlasem, ale taky tomu moc nevěřim
-
Autor tvrdí, že to je legální. A z nějakého důvodu se pod každým článkem o Zaklínači objevuje podobná upoutávka. Jednou jsem si to stáhl, po přečtení první stránky pochopil, že to není Sapkowski, a začal se pídit po tom, kdo to vlastně napsal, což se mi zjistit nepodařilo. Tak jsem to zase smazal. Takže asi tak... jen na vlastní nebezpečí. *3*
-
-
-
-
-
-
Snad se jim ty konce povedou. I sebevychytanější pařba může dojet na podělanej konec, jak ostatně dokázal Meh Effect.
-
-
O to bych se nebal. Myslim si, ze ME3 fiasko se doneslo ke vsem hernim vyvojarum a malokdo by ted udelal stejnou chybu.
Spis se klonim k nazoru, ktery zde byl uz zminen. Ze pujde o konce s drobnymi zmenami. Konec koncu dvojka ma tusim take 16 koncu, ale dost z nich jsou jen drobne zmeny (jako jestli Anais date Johnu Natalisovi nebo ne apod.). -
Ono nejde ani tak o konec jako takovej, jako spis o to, aby logicky navazoval na rozhodnuti ve hre. Problem je, ze pokud by to melo fungovat opravdu dobre, tak nutne musi dojit ke vetveni hry - ne jako "sefkuchar kuratko" - kde sis defakto moh vybrat jestli nejakou informaci ziskas "nasilim" nebo dohodou ... ale vysledek byl tak jako tak stejnej.
A to by defakto znamenalo, ze bys musel hracum dodat 36 ruznych her. -
-
presne jak pises muselo by to byt 36 ruznych her. Je fajn ze v nekterych rozhodnutich se stane X nebo Y a ke konci bude krizovatka ktera povede v peti rozhodnutich do 36 koncu ale hru jako takovou to moc ovlivnit nemuze. Pises ro dobre kdyby bylo mozne kazdym rozhodnutim ovlivnit texty postav muselo by tam byt Xkrat vice dialogu a pokud by to melo ovlivnit i modely nebo krajinu tak i XXXXvice hodin coz by urcite nebylo oceneno natolik aby se to zaplatilo. je fajn o co se zaklinac snazi ale me vyhovuji i micro rozhodnuti typu ze si vice zlej nebo hodnej a podle toho mirne upravene dialogy. konec klidne at je jeden stejne jako u knizky to mi nevadi. Nesleduju ostatni lidi co hrajou nebo nectu spolerovou recenze tzn jeden konec je pro me dost unikatni
-
-
-
Já hrál asi šestrkrát jedničku a vždy jsem to táhl s Řádem. TO stejné u dvojky. Já prostě 5x dohraju a z 36ti konců to bude vždy 1. Teď se ale možná bude lišit menšími detaily.
-
Bravo! Bravisimo! Mass Effect mám rád, ale téhle polské perle se u mne nic nevyrovná!
-
já se přiznám, že nejsem příznivcem příliš mnoha konců. tak nějak mě většinou jiné konce nezajímají, vždy směřuji jen k jednomu. pro spestření bych se tedy spokojil se dvěma zcela odlišnými konci, maximálně se třemi. když teď někdo vytasí hodně konců, hned si vybavím různé barevné variace z Mass Effectu :)
-
-
Jo to byl kopanes přímo mezi nohy :D ještě mě napadá třeba beyond two souls, kde se taky řikalo jak bude všechno na komci důležitý, ale nakonec jsem si taky mohl možná tak vybrat jestli pujdu doleva nebo doprava
-
to me se spis vybavuji ruzne konce napr. falloutu2, kde podle jednani hrace dulezita mista mela ruzny osud
jinak 50h hlavni linie a 100h bocnich Q zase tak moc neni, ale uvidime -
-
100 hodin není zas tak moc? Mně to teda přijde naprosto luxusní, kolik her má dneska takovou herní dobu?
-
-
Mě se třeba líbilo cca 20 různých konců v Heavy Rainu... a myslim si že jsou natolik odlišný (skupiny konců, 2-3 jsou vzdy hodne podobny) že to, jak to cloveku dopadne na prvni pokus, hodne ovlivni celkove hru... Ja mel to "nejlepsi" (
Syn zachránenej, nova manželka, vrah mrtvej ) a doteď si na tu hru vzpomenu jako na parádní detektivku kterou bych se nebál doporučit... -
-
měl jsem stejný (nebo podobný) konec.
nic s novou manželkou si nevybavuju . a nějak přímo neprahnu po jiném konci. ale teda nezkoumal jsem, jaké další konce tam jsou. jen jsem si četl něco o nějakém nejhorším a vlastně mi uniká, proč by se někdo k takovému konci chtěl dopracovat. ale to je u her taková ta komplikovaná věc, že tě to stejně táhne konkrétním směrem. -
-
Novou manželkou jsem myslel tu novinářku *2* . Já koukal na pár konců, někde nepřežil syn a Ethan se usadil s novinářkou, jinde se Ethan sám zabil... Nebo odmítne novinářku a žije s tim synem v depresích... Je toho celkem dosti... -
-
jako je to fajn, že je to dá se říct takhle promakaný, ale nějak mě neláká zkoušet ty špatný konce. prostě jako hráč se chci dostat na ten správný konec, který pro hlavní postavu (kterou ovládám) skončí dobře.
-
-
jo, to je zase fajn, že je tady ta možnost. na druhou stranu bych byl ze špatnýho konce trochu zklamanej.
-
Nejde o to zkoušet konce, ale že tam je možnost něco pokazit a pak na to doplatit... Líbí se mi že to prostě nečeká až udělám vše jak má byt abych mel happy end...
-
-
-
-
-
-
Taky jsem na začátku dvojky chcípal. Dokonce tuším, že na to vyšel nějakej patch.
-
-
Jo něco jako u prvního Dragon Age. Tam bylo ještě více HC co si pamatuji.
-