Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já se přiznám, že jsem Z2 dojel jenom jednou. Ne z nutnosti, ale protože jsem ze začátku tak umíral, že jsem to rozkouskoval tak, že jsem to jel skoro rok. Jediná hra, kde je více konců a dojel jsem ji, je první Stalker. Tam ty konce byly epické. Kdyby to bylo podobným způsobem řešeno i u 3. dílu, tak bych se vůbec nezlobil.
    • Ja sem Z2 ani nedojel *10*
      • Jack1947
        Ja ... ja ho ani nehral. *15*
        • *1* Skoda ze sem to neudelal jak ty. Na druhou stranu ta hra mela moc hezky prislusenstvi - mapu, knizecku, skladacku, minci... pštrosa, vsechno!
          • Jack1947
            Ted reknu verejne, ze zkusim 3ti dil doparit. Bude to takove predsevzeti i kdyby to stalo co stalo. Proste to bude RPG ktere budu patrit az ho doparim. No taak vzdyt to neni tak tezke. Staci jen chtit. A ja tentokrate CHCI! *4*

Myslim az vyjde. Samozrejme *12*
            • Jak to tak vidím, si lampa =D. TÍm že si nepřečteš knížky, pak hezky projedeš 1 a 2 a až PAK si dáš trojku, ochudíš se o jedno z nejlepších fantasy. Ale chápu, zase že to není každého šálek.
            • Jack1947
              No dvojku, uvidime... proc prednim mohlo by beht az potom treba. To by "jsme" pak mohli projit i 1cku. Kdovi... treba se jeste budu sam divit.
            • Asharak
              A předním projdem i tu dvojku, co ty na to? *3*
  • Tahle informace je dost stará *rýp*
    http://media1.gameinformer.com/filestorage/CommunityServer.Components.SiteFiles/imagefeed/featured/cdprojekt/witchernumbers10.25big.jpg
    • hmm nevim jak sem dát funkční odkaz :D
      google>vyhledat obrázky>"witcher in numbers"
  • Tohle nechápu,, mě vždy stačil jeden
    • Kozy
      Taky to tak mám, jakmile jednou dohraju singl tak už tu hru většinou nezapnu, na alternativní rozhodnutí se podívám na youtube.
  • zapojkabel
    Tak podle mě to už je zbytečně přehnané ikdyž si tu hru koupím tak už teď vím, že to nedohraju všechny konce...ale uvidím je na youtube :ú
    • Jack1947
      Diky bohu za YT? Ne a co az jednou videa z YT zmizi a nebudou se tam moct postovat... no to budeme v piici seci. *15*
    • Zbytečné ? např. já nahrál Celkově u Zaklínače 1 a 2 okolo 500h herního času a jel jsem některé konce už x krát. právě naopak je to supper. Aspoň budu mít důvod to hrát déle a znovu :) když budu počítat cca 90h herního času než dokončím 1x zaklínače 3 tak mi to jede okolo 3000h celkově a to se mi líbí : *1* *14* *14*
  • A ještě teda mně uniká, proč jsou dva samostatný články o češtině a 36 koncích, vydaný jen chvilku po sobě. Tiscali platí od kusu nebo co?
    • Lawliet
      Pokud si článek nepřečteš tady. Stihneš to jinde a je tu riziko, že pak o tebe jako čtenáře příjdou, takže pokud Tyto novinky ne světe nevyšly současně, tak je sem hodili tak rychle, jak dokázali. Co mají dělat? Čekat vždy, aby to měli k čemu nalepit a novinku zobrazit třeba o den později? Navíc by se lidé pos*ali, kdyby to jinde už den věděli a tady to nebylo. *1* Ty jsi menší zlo.
      • Tak v tom mas asi pravdu, na druhou stranu z jeho pohledu to mohlo byt reseno updatem clanku :) Ale ve vysledku si myslim, ze je to uplne jedno. Informaci to dalo a diskuze okolo toho je.. :P
  • Keyz
    Tvl to ani nemá moc smysl. Již ve 2 se to moc nelišilo. Tedy lišilo se to u několika zásadních rozhodnutí ale pak ne.

Co mě vadí je to, že abych viděl ostatní konce (ano chci je vidět, jsem zvědavý) musím hru dohrát anebo čekat zda to někdo nahraje na YT. Rád bych aby ve hře byla možnost se na to po dohrání nějak mrknout podle zvolených možností.

- Škoda té snížené obtížnosti. Dvojka sice byla bez patche ze začátku obtížná ale jakmile se člověk naučil styl boje který je efektivní a používal více nápoje šlo to dobře. S patche na normal není potřeba dát ani 1 bod do tvorby nápojů a to mi k zaklínači nesedí.
    • Ja teda nevim, ale me se prave zdalo, ze ve dvojce ty prechody mezi kapitolama delali zasadni rozhodnut, at jsi na jedne nebo na druhe strane. A kdyz uz nic jineho, tak jsem mel opravdu pocit, ze jsem svym rozhodnutim neco zpusobil. Rozpracovat do vice moznosti, coz asi chteji a mit volnost jako ve skyrimu a bylo by to suprove. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit