-
Ja keď si zoberiem svoje rozhodnutia z jednotky a dvojky, tak ma asi moc veselý koniec nečaká...
-
iba?
-
cituji: "36 endings means two tertiary choices and two binary choices. Do math" ...
-
-
Nah, thanks but I'd rather do meth
-
-
Hodan, we need you to cook!
-
tell me more about your addiction.. *6*
-
-
-
Mně na Zaklínačovi 2 vadil pouze poněkud zvláštní inventář a celkově UI a pak už jen to, že to na střední obtížnost bylo tak krátké, protože jinak bych u toho vydržel sedět klidně 300 hodin a pořád by mi to bylo málo.
-
V mass effecte bolo tuez 30 koncov. Z toho jeden bol cerveny, druhy zeleny a posledny modry.
-
No to je tedy cislo ... 36... takze zaparime zhruba 100-120hodin (minimalne) 36x ? To mu se ani nechce verit (pro cloveka co dohraje hru a zahodi ji malokdy se k ni vrati). *8* Uctyhodnych by se mozna i hodilo do nadpisu.
-
To bude ale urcite jen pro hoodne skalni fandy, i tak clovek co da vsech 36 koncu v nejakem sibenicnim terminu bude urcite hoden (nejen) meho obdivu.
-
Kingdom COme má len jeden koniec...ale zato definitívny...
-
-
myslím, že jsi zde s tou svou negativní energií trochu OT. přej a bude ti přáno...
-
-
Na druhou stranu se zatím vůbec nevytáhli...
-
-
No máš pravdu... Zatím ukázali jen kulervoucí RPG, které je ještě lepší v tom, že se odehrává v naší domovině - To je dost málo. Čekal jsem aspoň, že vyléčí rakovinu nebo mě udělají krásným a mladým.
-
Podle toho co je v Levelu se vytáhli dost.
-
-
Level z jistých důvodů číst odmítám *3* Já spíš narážím na ofic. info.
-
-
Ty "jisté důvody"...nejsou náhodou finanční? *15*
-
Jinak řečeno víš prdlajs a ještě jsi na to pyšný
-
-
-
-
-
-
Takze neco jako ME3? Na konci bude krizovatka ... a z ni povede 36 cest ke skoku z utesu ... pricemz po rozplacnuti se dole bude pokazdy jina barvicka krve?
-
Problém dvojky nebyl v obtížnosti, ale v naprosto nedostatečném a prakticky neexistujícím tutoriálu, plus několika problémech s bojem, kdy vlastně ultimátní způsob jak bojovat začínal vždy Quenem (i po nerfu). Takže za mě nemusí nutně snižovat obtížnost, ale úvod by měl být k hráčům o něco přátelštější.
-
-
Problem dvojky byl uvodni souboj s drakem, kterej spoustu lidi naprosto vytocil, kdyz to sli po 20ty, a zase chcipli.
-
Boze to nemate mozek, ze na vsechno potrebujete tutorial? Ja s dvojkou zadny problem nemel. Jen to holt neni hra, kde pribehnete k nepriteli a mlatite do nej, dokud nechcipne. Jedine, kde trochu prituhlo byly endrega queen, nez jsem prisel na to. jak na ne jednoduse. A jakmile vidim slovni spojeni "pratelstejsi k hracum" tak vidim rude, protoze to vzdy znamena "aby to mohl hrat i totalni trotl". Pevne doufam, ze tenhle pristup jeste prehodnoti.
-
ja ti neviem hral som to prvy krat mal som tu obtiaznost pod tou najtahsou ( permadeath) a suboje boly velmi jednoduche nepouzival som spelly moc len som sa kotulal a kotulal a kotulal a kotulal :D
-
Problém dvojky byla obrácená křivka obtížnosti. Začátek byl těžkej jak p*del (i kdyby tam byl tutoriál) a čím dál jsi došel, tím do bylo lehčí.
-
-
Mě přišla obtížnost stejná, to co se zlepšovalo byly schopnosti Geralta a tím pádem se při postupu hrou mohl čím dál lépe prosekávat (a zaklínat)...což ve výsledku samozřejmě dává ten pocit ustupující obtížnosti. Upřímně, na hře mi vadilo spousta herních mechanismů, které nebyly moc dobře optimalizované pro pohodlné hraní tak, jak tomu bývá u jiných her. S narůstající oblibou (a rozpočtem vývoje) Zaklínače ale pevně doufám, že testing tentokrát bude rozsáhlejší a že se vše pěkně vyladí.
-
-