Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    * vyklubali
  • Llour
    GRATULUJI, naprosto zasloužené *14* *14*
  • * vyklubaly
  • Hra je mrtvá, spolu s CD Projekt Red co se z nich jen další penězochtiví lháři. *11* *11* *16*
  • alien5
    Jo tak to je super ze pc neni v tak velkem propadu fain..
  • Hele lole, chci si potvrdit jednu svou osobní hypotézu, co říkáš na hru Hatred?
  • Naopak, celkem pochybuju, že by verze hry z GOGu překonala v prodejích tu Steamovou. Samozřejmě, nějakými čísly to podložit nemohu a jediné údaje, co mám, jsou pouze ze SteamSpy, ale i tak. Steam má v digitální distribuci většinový podíl a i přesto, že krabicovky a promo od nVidie byly určené pro GOG, stejně ani v nějaké vyrovnání čísel nevěřím.
    CDP by mohli vydat i oznámení s prodejemi na jednotlivých platformách...
  • Nějak nevím, co proti Zaklínačí tady lidi mají? Jo fajn, trošku osekali grafiku, což přiznali (kdo to nedělá?), což je mě totálně u řiti, bo to stejně hraju na low/medium, ale i tak to vypadá stokrát lépe než ostatní produkce pochybných studií. Hratelností jsem spokojen maximálně, mix dvojky s prvky z jedničky, co více si přát. Herní svět rozlehlý, pestrý a živý. Příběh parádní, vedlejší úkoly rozmanité, perfektně nadabované (jako vše), užívám si každý quest.
    Za mě SUBJEKTIVNĚ hra roku. A trapárny, jako FC4, AC bůhví který, CoD, BF, s těma jděte do zádele, protože W3 je strčí do kapsy šecky. Tož tak. Ty miliony prodaných kopií jim přeju a těším se na další hry.

Vy co tu hry hatujete, zkustě se někdy zamyslet, co od dané hry vlastně očekáváte, pak se rozhodněte pro koupi, nikdo Vám totiž nic nenutí.
  • Blue.Shark
    Protože mi jiná a stejně detailní stupnice hodnocení o vyšším počtu lidí není známa, spokojím se MT vzorkem. Na steamu jinak Witchera doporučuje přes 10 tisíc lidí a nedoporučuje 800. To dává hezkých 92% pro a 8% proti. Téměř stejný výsledek, jako na Metacritic (s tím, že na MT se vyskytují taková individua, kterým se hra moc líbí, ale na férovku se přiznají, že z plezíru ohodnotí nulou). Jak jsem už psal: já mám jasno. *3*
  • Steam pres 10 000 kladnych recenzi...co mas dal?Uz se neztrapnuj.
  • Na lol nereagovat. Zbytecne, porad pise dokola to samy a klika si o sto sest. Stylem se temer shoduje s haha a LV486...
  • Good night ding-ding-ding.
  • co je 2000 tisíce lidi na MT z těch 4 milionů. Naprosté nic *15* To není vzorek ničeho, aby to byl vzorek, tak by bylo potřeba nějakých 10000- 15000 hodnocení...
  • Totální výsměch do xichtu Ubisoftu a jiným *1* Je vidět, že i bez DRM se dobrá hra prodává snadno jak housky... BRAVO CDProjekt!!!
  • A hlavne GOG verzia hry - hlavne, keď tam hrá má lepšiu cenu a lepšie bonusy ako na Steame a väčšina PC fanúšikov CD Projektu si odtiaľ kúpilo svoju hru
  • Corvus
    Velká gratulace! A teď už se nezbývá než těšit na Cyberpunk 2077, který bude 120% kulervoucí. O tom jsem přesvědčen. A doufám, že onen monstr překlad, o kterém avizoval pan Ženíšek, bude právě pro Cyberpunk. Ještě jednou gratuluji CD Projektu. Zaslouženě sklízejí ovace.
  • Blue.Shark
    Pro mě objektivní hodnocení tvoří množství subjektivních hodnocení. Tohle kritérium splňuje právě metacritic, kde má ten ulhaný a uhypovaný Witcher status božské hry se skóre 91. Já mám jasno :))
  • kvalita je subjektivní, Pro mě je to naprosto průměrná hra s lživým hypem a naprosto průměrnou hratelností.
  • Blue.Shark
    Kdyby všechna studia vydávala takhle kvalitní hry, tak ať mi, pro mě za mě, lžou všichni třeba dvakrát tolik.
  • Tak co poradit ostatním tvůrcům, aby zopákli prodejní úspěch W3? Lhát, lhát a zase lhát. Lhát od začátku do konce, lhát po vydání, lhát těsně před vydáním a především lhát úplně o všem.

Ještě teď si pamatuji, jak prohlašovali, že jejich tým, který to optimalizuje pro konzole jsou šamani. A pak to klesá pod 20 FPS. Navíc to vypadá docela srandovně oproti např. Infamous.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit