Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Interesting NPCs, nebo Wyrmstooth?
  • na svete je porad 7 994 000 000 normalnich lidi *1* *6* *7* *11*
  • A jaky hody? jako ze John s Ohia udela nejakej úkol o kterym se mu zdalo v jeho mokrych snech? jednou vetou rikas jak jsi rad ze se to povedlo a druhou volas modery aby to udelali jinak.
    98.5 % modifikaci stoji za vylizsi
  • Falskaar? http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/37994/
  • Pohužel pro Skyrim opravdu kvalitní obsahový mod neexistuje. *9*
  • Ta hra je proste paradni, ale to clovek pozna, az po cca 30ti hodinach hrani, a kdyz trochu zvolni tempo. Dostane se do novigradu a jen tak se rozhledne kolem sebe, zacne delat zakazky, vedlejsaky atd.. Kazdy quest je vicemene jiny, ale nekdy zamrzi, ze je za nej mizerna odmena, nekdy zase necekana :D Lepsi je nepouzivat rychle cestovani, ktere mimochodem dost ubira na zazitku, ale samozrejme nekdy jeho pouziti neni na skodu :D Momentalne jsem na Skellige a musim rict, ze jsem hezci lokalitu v zadne jine hre nevidel... Nezazil jsem, ze bych narazil na stejny dungeon nebo vesnici a to mam odehrano asi 60-70 hodin. Nechapu, proste nechapu hate nekterych lidi, ale to tak vetsinou byva u techto her. I tak je ve hre hodne velky potencial na moddovani a pridavani ruznych veci, ktere by tu hru jeste vic zpestrily.
  • Popravdě po prvních 20 hodinách jsem byl tak uchvácen, že to došlo tak daleko, že jsem měl v košíku novou grafickou kartu. Těsně před objednáním jsem si to rozmyslel a dobře jsem udělal, v současnosti to nemám chuť ani zapnout.
  • Holldir
    Bojím se hlavně jedné věci. Na startu hráč dostane úkol najít Yen. Tu najde rychle. Pak najít Ciri. Tu najde...
    Je jeden wallpaper kde stojí Eredin (Král honu), jeho hlavní generál a navigátor. Vzhledem k tomu co jsem prošel ve hře se bojím, že hlavní děj bude následující. Najde Yen, zabije navigátora, najde Ciri (což je druhý hlavní úkol vůbec) a pak hned nalítne na generála a posléze hned na Eeredina....

A jestli takto ten Děj bude opravdu vypadat budu dosti zklamaný
  • Holldir
    Já sám nevím ještě jsme to nedohrál, ale soudím, že když máš téměř od začátku (nebo alespoň já mám) v seznamu výroby zbraň pro 42 level ne-li možná jeden pro 47 level tak hádám, že celá hra když ji projdeš tak skončíš nejméně s takovouto úrovní. Já se dostal po kaer morhen na 28 takže ještě dost tam toho bude soudím. Ale sám jsem nezjišťoval nic o ději úmyslně. nechám se překvapit. Jinak těch 200-300 hodin má být celá hra se vším všudy. Takže byhc řekl, že snad nemám za sebou ani třetinu příběhu

Ale mám takový pocit, že se na začátku hry odemknou všechny lokality. Hráč v nich veme zakázky, úkoly co veme cestou, nějaký jsou pro vysoké levely jiné pro aktuální. Vypadá to tak, že hra nabídne celou rozlohu hned ze startu a později hráč jen dodělává zakázky a úkoly když dojde na level, občas se nějaké úkoly naskytnou postupem času a samozřejmě hlavní příběh se točí kolem těchto 5 lokalit. Postava se i vrací. Takhle to vypadá. Takže většinu vedlejších úkolů ve hře hráč přijme už na začátku hry. Později ho čeká převážně jen hlavní příběh. Alespoň takhle to na mě působí a toho se bojím

Navíc na tomto webu byl dříve článek, že v zemi nikoho bude až 25 měst....no za město považuji novigrad...ještě taky oxenfurt...ale vesnici s pěti baráky opravdu ne takže co se týče očekávání rozlohy země nikoho jsem velmi zklamán
  • Nesrovnatelný. Skyrim jsem hrál asi pět hodin, nezaujal prakticky ničím, Zaklínač hraji už asi 40 hodin a konec v nedohlednu *3*
  • tak z tohoto tisíciletí uběhlo 15 let, což už je trochu jiná perspektiva.
  • Pochop, že ten "detektivní mód", je nástroj. Stejně jako třeba meč nebo brnění. Stejně tak bys mohl planescape torment vyčítat, že se tam neustále kecalo. Ty questy jsou jedny z nejzajímavějších za... no řeknu ti, že jedny z nejzajímavějších vůbec. Klidně se je nebudu bát postavit vedle zlatých klasik RPG žánru.
    Já jsem naopak nesmírně rád, že se zde nevyskytují úkoly typu: "posbírej deset kůží divočáka".
  • Já doufám, že až uvolní RedKit snad se autoři questů, ale nejen questů pro TES vrhnou na Zaklínače. I když ten předchozí pro dvojku toho moc nepřinesl, ale přeci jenom byl vydaný až dlouho po hře v době kdy všichni hráli a modifikovali Skyrim. Budiž jim ke cti že dovolili použití assetů v modifikacích a že to rozhodně dělat nemuseli.
  • Dobrá hra, to jako rozhodně. Ale nejlepší tohoto tisíciletí? Ale no tak...
  • Ve všech směrech lepší!
  • Těch 140 byl jen příklad. 70 hodin jen hlavní příběh nebo i vedlejší úkoly? Já mám tendenci se kochat okolím a přečíst si každý car papíru který najdu a povídat si s každým koho potkám takže já se na těch 200-300 hodin pravděpodobně dostanu. Snažím se moc nečíst o příběhu jako takovém abych si ho nezkazil, ale bez jakýchkoli detailů Kaer Morhen je na konci?
  • Očekávej a nedočkáš se ještě dlouho! Zaklínač táhne a nedivím se vývojářům že vypustily takovou hru. Je to možná pro blbečky ale nikdo tě nenutí jít blbečkovským stylem,hraj to jinak ! Nechoď jako tupá ovce a neblbečkuj si to.Ano je to na jedno kopyto ale pořád je to daleko větší zabava než větsina podobných her.Díky bohu za tuto polskou fantasy.A ještě než se do mne pustíš. Mám rád skyrim,mám rád zaklínače,mám rád KOTOR,mám rád mass effect,mám rád fallout.Mám rád spoustu věcí tak jim to odpusť a mazej hrát *4*
  • Přeju jim to, je to zasloužené. Pro mě je to nejlepší RPG tohoto tísíciletí.
    Když prodali tolik kusů, možná by mohli hře věnovat více úprav a přídavků, přeci jen je to snazší než dělat novou hru.
    Spousta potenciálu je zatím nevyužita (new game+, nekonečné questy apod.)
  • Asharak
    A naopak zase řev působí více věrohodněji než mávání prstama *4*
  • V zakázkách se monstra skoro nikdy neopakujou. Questy jsou nepředvídatelné, stejně jako dobré/špatné rozhodnutí ... nepředvídatelné do takové míry, s jakou jsem se nikdy nesetkal (z přepadení se vyklube herecké nacvičování a Geralt dostane vynadáno apod.).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit