Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chtěl bych to taky rozehrát na těžkou obtížnost, abych si tu hru pořádně užil. Je ta poslední obtížnost ten death march nebo co to bylo ve Witcherovi 2? Tj. jakmile umřu tak se mi smáznou všechny savy? Do toho bych asi nešel, ale cokoliv pod tím ano.
  • rok 2015 je opravdu velmi příjemně RPG pozitivní. Už 3 špičkové tituly - Witcher, PoE, DA:I. Je důležité ty hry finančně podporovat, protože jen tak se zajistí, že v budoucnu bude pokračování v podobném duchu. Třeba Planescape Torment byla svého času finanční propadák (ne uplný, ale moc se toho neprodalo), proto nebyly další díly, přestože dnes je to považováno za jedno z nejlepších RPG všech dob. CDred a Obsidian vsadili na sympatickou cestu DRM-free a zatím to vypadá, že je lepší hráče motivovat ke koupi, než je nasírat otravnýma DRM jako EA
  • Memento
    Víš, někteří nemají rádi desítky hráčů pobíhajících po mapě a ořezané soubojové systémy.
    Nepochopil jsi můj záměr, ten s MMO nemá nic společného.
  • Po 60 hodinách mám 20 procent ze hry není co dodat. Trochu jsem měl obavy, že absence protipirátské ochrany se projeví na prodeji. Díky bohu že ne.
  • Cim vyssi obtiznost, tim vetsi zabava, a to u W3 plati minimalne trojnasob. Ale zase ta nejtezsi obtiznost je misty dost frustrujici, protoze ne vzdy postava posloucha, tak jak by mela (aspon teda na PC). Ta pred ni je zase relativne lehka s dobre rozlozenymi talenty, lektvary, elixiry, oleji, runami ve zbranich. I tak jsem volil tu predposledni, protoze ta frustrace na nejtezsi je fakt hrozna :D Kazdopadne nema smysl sahat po nizsich obtiznostech, protoze pak nevyuzijete plny potencial te hry a prijde vam to jako nuda, ale to tak je asi v kazdych dilech no Witchera no. Na druhy prujezd dam asi sanci te nejtezsi obtiznosti :D
  • Firingo
    No tak marketingová kampan byla před vydáním už tak silná že moc nevěřím "4 miliony byly nad všechny naše očekávání" *1* Nalili do hry i propagace šílené peníze pár miliónů bylo povinnost *3*
  • MalyZeli
    Este aby ne, poradna hra uz tu peknou dobu chybela.
  • Holldir
    Jo bugů je tam dost, ale zase na druhou stranu když jdeš na nejtěžším levleu na zakázku stejného levelu nebo popřípadně o málo silnější než jseš ty tak je to docela jednoduchý když máš celý set, vhodně seskládaný talenty, lektvary a odvary...když tohle všechno máš a vylepřené tak zvladneš na pohodu zakázku i o 6-7 level nad tebou. Ale kolikrát si všimnu, že některý monstra jsou nevyvážený. Tamto o deset level nad tebou sundáš jak nic tamhleto o dva levely pod tebou máš problém sundat ve dvou

A navíc jsem tam našel několik bugů v talentech nevím zda si toho někd další všiml...yaerden má s jedním talentem zvyšovat dmg o 50%...efekt nulovej...například :)
  • Guild Wars 2
  • no ja to hrám na predposlednú obtiažnost na najtažšom si to neviem predstavit preto že skutočne ma zabil monstrak len vdaka bugom tá hardkord obtiažnost je na nič ked sa nevieš na tú hru spolahnut v danej situacii a fakt davat pozor aby si sa nezasekol do plota alebo monstrak nespravil nejaku divnu otočku vdaka bugu niečo podobne ako bloodborne a dak soul to sa vážne neda hrat "vážne" aspon pre pre mna ale pribeh a spracovanie super .
  • Já to na ni hraju taky a místy je to dost opruz, některé souboje loaduju třeba desetkrát. Chybí mi tam ještě jedna obtížnost mezi čtvrtou a pátou. Čtvrtá je moc lehká, pátá už je skoro moc těžká.
  • Tomu se říká MMO a je jich spousta (pravidelne jednorazove eventy třeba jednou tydne, aukcni domy na ty tvoje bylinky atd)
  • az na to ze ve Skyrimu zadni Vikingove nejsou (pro lepsi pochopeni, Skyrim se odehrava ve svete zvanem Tamriel, nikoliv Země) takze si tam mistni seversti obyvatele muzou na hlave nosit co je napadne.
  • Holldir
    A snad brzy opraví ten bug textur a interakce...Je to docela otravné když jdete po městě a vidíte plac který tam dřív nebyl...vlezete dovnitř a po chvíli se kolem vás zjeví barák a zjistíte, že jste prošli texturou. Nebo interakce s npc kdy stojíte a čekáte než se mu nad palicí konečně objeví bublina s možností mluvit...až moc otravné
  • *1*
  • Kvalitní. Tebou jmenované jsou tomu požadavku asi nejblíž. *3*
  • Holldir
    Kdo si to chce užít maximálně doporučuju nejtěžší obtížnost
  • Memento
    Dlouho (a marně) čekám na dynamicky se rozšiřující SPRPG. Nemyslím miliardy datadisků ale něco co se pravidelně rozšiřuje a herní svět jakoby "žije", updaty typu jednoho npcčka co přijde do nějaké vesničky, tam pobude třeba týden, přes to si s ním můžeš pokecat nebo splnit nějaký questík. Popřípadně nějaká interakce se zbytkem komunity. Potřebujete ingredience na speciální lektvar z questu, ale nemáte na hraní čas, tak dáte na nějakou nástěnku sdílenou s komunitou požadavek, někdo ho může vzít a ve vlastní hře najít ty ingredience, ušetřit ti čas a ty mu naopak zaplatíš nějakýmy itemy nebo zlatem z vlastní kapsy.
  • Skyrim je propracovanejsi a vic modularni, ma vice game contentu. Ma ciste herni lore, který je giganticky. Zaklinac ma o něco lepsi narativni část(není divu knizni zaklad je znat) a pribeh celkove, pak taky samozrejme ma lepsi grafiku. Zaklinac 3 je uzasna hra, ale dost tezko mi poskytne 500 hodin gameplaye jako v pripade Skyrimu. Takze z mojeho pohledu ma TES porad trochu navrch, ale musim uznat ze to co polaci predvedli je neuveritelny. Smele si muzou z TES serii podat ruce a zacit si rikat kamo, coz se dodnes nikomu nepovedlo..aspoň co se open world rpg tyce.
  • To vysvetluje preco som dnes videl na ulici behat ludi s kopijami co sa tvarili ako stredoveky vojaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit