Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, neviete ako sa vyťahuje kuša ? Nejako na to neviem prisť...
    • alien5
      prostredni tlacito mysi ale predtim musis oznacit pres TAB..
      • Aha diky... *3*
        • alien5
          v pohode delam videa s radama a pomaham kolegum :) se mrkni a klikni na odber :) dik cus
  • alien5
    https://www.youtube.com/watch?v=pF7CRy_vhzA
    • Jo tenhle ukol byl docela teskej,s tim plechacem na konci.A pak baziny a hrani na schovku.
  • Je uplne supr,realu jak na E3 se priblizuje v tech bazinach,jak si snima musite hrat na schovku,a pak hledat toho skritka Jenicka.Tam me sty grafiky spadla celist. *14*
    • Mě zase padá čelist z tvých komentářu. Jack lvl 10 000
      • Tak to necti!Ja chtel jen napsat to,ze cim dal jsi ve hre,tim se to podoba vic tomu demu na e3!Baziny je to nej ze zaklinace3,co se grafiky tyce,a dovolim si tvrdit,ze tento usek hry je hezci nez ten origo z E3.
  • nightborne
    Tak... jsem si to konečně pustil... a po všem tom hejtu taky trochu čekal katastrofu, ale... omlouvám se za neslušnost, ale děláte si p*del? Ta hra je NÁDHERNÁ.

i7 3770k, gtx770, zatím na plnou palbu bez hairworks v pohodě (35-40fps), ale sem v první místnosti, tak uvidíme jestli nebudu muset snižovat až se dostanu k nějaký složitější scéně =).
    • 35-40 fps je podle tebe vpohode? i7 - 4770k GTX 770 4GB a tohle je ku*va první hra která mi příjde že jede vysloveně špatně, je to divné, animace působí neplynule... GTA na max (bez 4k), DayZ.. žádný problém, ale tohle jede prostě hnusně.
      • nightborne
        začalo to bejt trochu nepříjemný jak sem vylezl dál, tak sem stáhl foliage na high, fps vyletělo na 55-60 a teď už je to medový =).
        • Jack1947
          Neví jaké mám fps ale vysoké asi protože cokoli pod 60-50Fpsby bylo pro mne už celkem sekavé... možná tam nějaký zásek je ale to je spíše dáno rozlohou herní mapy jak se něco načítá atp...
      • Jack1947
        Nevím nemám s tím takový problém... navíc jsem připojil X360gamepad a jede see lépe ale ten pohyb je hrozný to je jako by zaklínač se snaýil běhat závody či co *1* , pak to nedobrzdil občas se někam strefit je teda loterie.
    • V bojich to trosku skripe,a dost narocny,co se tyce delani lektvaru,vyzbiral jsem snad celou mapu kytek,a skoro zadnej lektvar nemam,s vybusninama to stejny,a o brneni ani nemluvim,tam to u me skripe az to boli,zbytecne krkolomny a zdlouhavi,byt to jako v bloodborne,vubec bych si nestezoval.
      • Jack1947
        To je ale RPG ne akšní hra s rpg prvky + my se tady bavíme o pc verzi. *4* *7*
        • At to je co to je,a kde to je,proste furt se hrabat v tabulkach jak idi,misto hrani,to je hnus velebnosti.Taky moje posledni rpg.Ale ty ukoli jsou tady aspon zabavny.Tuhle hru bych bez cestiny nedokazal hrat.
    • Jack1947
      Taky ti to tak hrozně nevím jakto nazvat ne seerká ale jakoby tam nebyl, vsync ale hrozně - sekal obraz co vteřinu je to dost nepřijemné prostě jdu a krok cum krok sek sum sek... jinak to jede na max, ale tohle je nepřijemné. *7*
      Nwevíte co to způsobuje někdo?
      • Zkus vypnout hairworks. Dělalo mi to taky než jsem to vypnul. Jinak mám vše na max. Mám i74790K + GTX970. Nedalo mi to ale spát, tak jsem v nastavení Physix přepnul na CPU a ejhle. i7ka si s hairworks poradí sama a GTX má dostatek výkonu na ultra nastavení.
        • Jack1947
          Nevím, jestli bude CPU stačit u mne na tu fyziku ale už mi to nic moc nedělá takže neomezeně pomohlo... i tak dík za radu.
      • Asharak
        Pokud máš zaplý V-Sync a fps ti skáče mezi 30
      • nightborne
        Čéče nijak zvlášť, jenom když hodně trhnu myší abych se otočil tak zaznamenám občas takovej microstutter, ale fakt nepatrně, nic, z čeho bych se zvrátil z křesla.
        • Jack1947
          Mně to právě stutteruje dost a je to nepřijemné to se nedá hrát...cpu mám 60-80% max takže tímto není. Je to při pohjybu když se nehýbu tak ok ale jak jdu tak sek, sek sek...

Tak jsem to asi vyřešil - FPS fakt je třeba mít nastavené na neomezeně když je na 60 tak to není ono a dělá to tuhletu stuterrovinu. *4*
          • nightborne
            Hele já se na to hodně zaměřil a zjistil sem, že se tam taky měl takovej miniaturní stutteřík při každym druhym kroku cca, a v klidu bez chůze vůbec... tak sem prozměnu zapl vsync a zdá se, že to zmizelo... wat
            • nightborne
              vsync je úplně nahoře hned jako první možnost v grafice, myslím =). A jestli ne, tak je úplně první v postprocessingu.
            • Jack1947
              Hmm, to je zajímavé protože já se v tom nastavení asi moc nevyznám ale vs tam nevidím jen nějaký HW kurzor? a to mám vyplé ale to pochybuji že bude ono nebo něco podobného. *7*
    • Tak každý z nás má asi trochu jinou představu o nádherné hře v roce 2015...
      Neříkam, že hra vypadá špatně, ale je to takový průměr, vážně nechápu kde vidíš tu nádheru.
      Vždyť i stařičký crysis vypadá lépe.
      • nightborne
        Textury teda osobně vidim krystalicky ostrý, rozhled nádhernej, atmosféra mě urvala od prvního kroku... chápu že je in bejt věčně nespokojenej, ale sakra, opravdu je to potřeba zrovna tady?

Jak říkám, jsem úplně na začátku, teď jsem to pustil, takže třeba přehodnotím, až se vyplácám někam pořádně, ale první dojem - naprosto parádní =).
        • Tak atmosféra mě přišla lepší v dřívějších ukázkách, kdy to nehrálo všema barvama, ale bylo to více potemnělé a šedívé-ale to je věc vkusu samozřejmě.
          Jinak jak jsem psal, neříkám, že ta hra je ošklivá, to vůbec ne. Jen mě to přijde na rok 2015 takový solidní průměr. Tu nádheru, jak píšeš, tam prostě nevidím.
          • nightborne
            Já vím, když to budu pitvat na screenshotu, taky si všimnu nedokonalostí a podobně, nádheru vidím spíš v celkovém vyznění a prostě... nerad zabíhám do dojmologie, ale, ano, v POCITU, který z toho mám... jinak, co se týče barev, zatím nemůžu erudovaně soudit, ale například výhled z Kaer Morhenu mi nikterak přepálený nepřišel =).
            • nightborne
              Ale ano, je to tak, když se na to budu dívat čistě a stroze technicky, tak to zeměkouli na kusy netrhá, jistě... ale já rád vnímám především duši hry, ačkoliv to zní kýčovitě =).
            • Ale tady nejde o hledání chyb a nedokonalostí lupou na screenshotech, ale o celkový dojem.
              Jedna věc je vizuální/výtvárná stylizace a něco jiného je zase technická stánka vizuálu.
              Tu první má třetí zaklínač bez debat na hodně vysoké úrovni, i když jak jsem psal, osobně bych uvítal více šedivou barevnou paletu. Ale zde logicky přichází na pořad dne osobní preference.
              Druhá zmíněná už ale taková sláva není, respektive se jedná o jakýsi současný slabší průměr. Prostě nic z čeho si člověk sedne na zadek. Na trhu jsou hezčí hry.
              Jednoduše, vizuální stránka Z3 není nic z čeho by hráčům padala čelist jako třeba u HL2, D3, Crysis apod ve své době.
              A to je v zádadě ten problém, mnoho lidí tak nějak očekávalo podobný jaw-dropping efekt na základě toho, co dříve prezentovali a co v podstatě do poslední chvíle slibovali-byť už jen na pc.
              A přitom stačilo tak málo - na rovinu říci, jak se věci mají.
              Ale jinak ty jsi zřejmě odkazoval právě na tu výtvarnou stránku. A v takové případě s tebou souhlasím.
  • Má zmysel kupovať Zaklínača ak mám Intel Core i7 4510 Haswell, RAM 8GB, AMD Radeon R7 M260 2GB?
    • PreidaQ
      Stejná odpověď jako většině lidí: šlohnout, vyzkoušet, rozhodnout.
  • Hádám dobře, že i tak mám s tímto - Dvoujádrový procesor Intel Core i3-2348M (2.3GHz); 4GB operační paměti DDR3; grafika NVIDIA GeForce 635M (2GB) smůlu? :/
  • Mam I7 4790k , Ram 8gb Hyper x 2400mhz, SSD, Asus maximus ranger VII, ale grafiku zatím HD 6970 2Gb:( Chci si koupit zaklinače ale nwm na jaké to dám detajly :D Děkuji za rady :) a odhady :) *1* *1*
    • poradim ti najlepsie, ako sa ti poradit da, hru si upirat, presne ako som to spravil ja a zistil,ze mi to aktualnej grafike nebezi podla predstavy, tak to mazem a zakupim neskor, ked budem mat novu grafiku,cakam len na novu seriu, pripadne az amd trosku pohne trhom, respektive cenami grafik, lebo nvidii to z cenami zase vyhrava a isili o dost hore.
      • Ja jedu RoG sestavu budu mit GTX 980 Metrix :D pravě ale šetřím a chtěl bych zaroven hrát :( zaklinače :(
        *12* *12*
        • ved ti pisem, stiahni to nelegalne, neni tam ziadna ochrana, nic, proste to stiahnes, nainstalujes a hras a uvidis, ako to pobezi, da sa to zistit hned na zaciatku hry, nemusis ani nic rozohravat. Nepoznam lepsi sposob pre zistenie chodu hry, ako si ju skusit osobne doma na svojom PC.
    • Opravdu bych si to chtěl zahrat aby to bylo v krádne grafice tak nwm jestli počkat na novou GK a nebo to rozjedu aspon nějak slušně .. *1* *1*
  • Na GTX 560Ti je to nehratelny. Ta hra si takovou graph nezaslouzi :)
    • a v jakem rozlišení?
      • Asharak
        4k *15*
  • Morraw
    Zrovna rozdíl u "listoví" mezi high-ultra (natož medium vs ultra) mi přijde obrovský a je to ta jediná věc, která mi trhá oči. Vegetace na high se ztrácí velmi brzy. Drop je navíc znatelný jen u high-ultra (10fps)
    Podle obrázku dole od Nvidie ten rozdíl není tak velký, jenže když přijdu do stejné lokace já, tak v přesném místě vidím cca jen půlku levého pole a zbytek holá zem. Ovlivňuje to ještě nějaké nastavení ? A nebo se do dá nějak očůrat, aby se mi zobrazovala vzdálená vegetace jako při ultra, ale s menším dopadem na fps ?

http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/the-witcher-3-wild-hunt/the-witcher-3-wild-hunt-foliage-visibility-interactive-comparison-1-ultra-vs-high.html
    • Keyz
      Asi to CD projekt upravil. Na high to skutečně dost klesne. A na Ultra zase dost doroste.
      Jinak to asi nejde.
    • Jasne, ze da. Je to asi take jednoduche, ako so 60kw motorom vystartovat so semaforov silou 500 koni.
  • jaj, právě jsem po 30 hodinách zjistil, že je loot ve zničených hnízdech příšer... :-D
    • Já to zjistil u druhýho, ale taky mě to nějak nenapadlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit