Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Když to tak člověk čte, tak v recenzích to vypadá na jednu z nejlepších her vůbec a naopak v komentářích to vypadá na zklamání roku :D. Ale podle mě je tohle syndrom velkých her a velkých očekáváních která hra nemůže nikdy úplně splnit.
    • Spíš jde o syndrom zdejších komentátorů, kteří z čtvrtiny hru vůbec nemají, čtvrtina jí hrála hodinu a další čtvrtina není RPG typ *1*
    • Ono je to težké. Velká móda je i urážet každého, kdo má jiný názor. Možná si tím někteří jedinci něco kompenzují. S tím kritizováním všeho, to bude asi podobné.
    • Keyz
      To si musíš přečíst ale jednotlivé argumenty a ne jen obecné nadávky typu "je to na ho*no"

Poté budeš vědět co lidem vadí a zda to je pravda. Jestli někdo nadává třeba na nepodporu HUD pro 16:10, tak to neznamená, že to je nejhorší hra, to samé jestli se nadává na nějaké chybějící nastavení atd. Naopak co jsem četl, je tohle asi tak jediné na co se nadává a navíc to lze řešit! Pak nějaké chyby, které někdo má.

Jinde se nadávalo na herní prvky a to bylo přeci mnohem horší. To nešlo řešit.
      Tohle je moc zjednodušené stejně jako argumet toho člověka který napsal "ten kdo si to koupil nenadává"...To je také přeci nesmysl. Nadává se konkrétní věci ne na celou hru. To by musela být extra sra*ka.
      • Tady bych jenom korigoval tu "nepodporu" 16:10, aby nedošlo k nedorozumění. Nepodporu 16:10 měl například po vyjití Zaklínač 2 - tj. hra běžela s černým pruhem nahoře a dole. Zaklínač 3 nic takového nemá, jenom má trochu posunutý HUD (tj. věci, které by měly být u horního a dolního okraje obrazovky jsou trochu posunuté nahoru/dolu, ale hra samotná (engine) běží přes celý monitor. Čili rozhodně to není nic zásadního a předpokládám, že (pokud si to někdo neodstraní podle návodu na redditu) to odstraní nejbližší patch.
        • Keyz
          Ano. Je to jak jsi napsal.

Nejasně jsem to formuloval. Ale stejně mě to s*re. Sice méně jako Zaklínače 2 (kde to bylo prostě neuvěřitelné). Poté je vidět, že se neřeší jak ta hra je špatná. Spíše tyhle technické nedodělky a nějaké další možnosti nastavení, které může rychle opravit / přinést patch.
    • Žádný syndrom to určitě není, stejně tak očekávání - řeší se problémy, kde skutečně jsou. Jenom si vzpomenu na 2 AAA hry, které takový skandál neměly a vyšly minulý rok/přelom roku - Shadow of Mordor a Dragon Age 3. A proč taky? Obě hry graficky (když se budem bavit konkrétně k W3) se prezentovaly pořád stejně a to je vážení jádro pudla. Samozřejmě i tak má W3 krásnou grafiku, avšak už na hře je jakási kaňka
    • pokud je na dvacet velmi kladných diskuzních příspěvků jeden nespokojený troll, nemá pro mě ten negativní komentář žádnou vypovídající hodnotu. osobně jsem neviděl tolik článků, které by hru proklepávali z tolika stran. a ve všech witcher vychází se ctí. osobně navíc nejsem nějak náročný a vše mi na hře vyhovuje a mírné problémy s pohybem mě od tohoto mistrovského díla neodradí
    • Proto se taky radši spoléhám na normální recenze a ne na "odborníky" z diskuzí, jinak bych si za poslední roky zahrál fakt kulový.
      • tak to zalezi, co su podla teba normalne recenzie, pretoze ani tie "profi" recenzie ti vela krat nedokazu spravne naznacit, co je vazne dobre. Vela krat sa mi stalo,ze u najlepsej hry roku podla profi recenzii ma ta kravina nebavila ani hodinu, kdezto u toho, comu dali priemerne ci lahko nadpriemerne hodnotenie bola pre mna neskutocne zabavna zalezitost. Od tej doby sa riadim instinktom a doporuceniami na steame a hlavne (a to je najdolezitejsie) pouzivam vlastny usudok a rozum. Ale aj s tym by som bol opatrny,, pretoze naposledy som mal super usudok o Project Cars a na steame recenzie tiez vyzerali super a len jedna jedina bola negativna a ani to nie moc negativna a tak som hru radsej najprv upiratil, aby som nasledne zistil, ze ta jedina negativna recenzia na steame bola najblizsie k pravde. Najblizsie preto, ze autor toho textu bol este prilis jemny, ta hra je uplne debilna s neuveritelne hnusnymi a nerealnymi zvukmi, keby to kupim, tak si trieskam hlavu o stol tyzden v kuse a svete div sa, ono to aj v profi recenziach dopada velice slusne, takze asi tolko k recenziam a rozhodovaniu...stale plati, ze najlepsie je tu hru ukradnut, skusit a az potom kupovat. A nie, nedohram piratsku verziu, len rpeto, ze uz ju mam a nemusim platit, vzdy si tu hru kupim a az potom naozaj hram, bez toho aby ma ta hra nieco stala ma ani nebavi hrat, nema to pre mna ziadny zmysel, ziadnu hodnotu. Divne? nech! proste to tak citim.
    • Nepoznam nikoho kto nieje z tej hry uplne nadseny a to sme si ju kupovali skoro 20ti kamosi v polnocnom predaji. Vazne by som chcel osobne stretnut niekoho kto mi do oci povie ze sa mu ta hra nepaci a preco. Mi prijde ze tu ludia nadavaju a troluju lebo je to proste v mode a pritom to kazdy doma hra.

Mam odohratych okolo 20 hodin a som z tej hry cim dalej viac nadseny.
    • nightborne
      Tak tak =). Hlavně ona kultura nesouhlasu s naprosto vším na internetu anonymitou samozřejmě dostává pořádný obrátky, a jelikož je prostě moderní a in nesnášet a rejt do "velkých" her, protože je to tak úžasně nekonvenční a proti proudu, vypadá to tu pak takhle. Jsem naprosto přesvědčenej, že tři čtvrtě lidí, co na to kydaj špínu, to ani nehráli, jenom pláčou nad screenshotama a jsou moudrý z videjí, klasicky =).
      • Kdo si hru koupil, spokojeně a bez keců hraje a kdo na to nemá prachy ani železo, tak kydá nesmysly.
        • Mno a jsou tací, kteří si to nekoupili ač by prachy měli nebo železo, ale zatím to neřeší protože mají dost her, které ani nestihly dohrát :D Což se týká např. mě. Ale až budu chtít tak se do toho rozhodně pustím :D
      • nejlepší je hrát zaklínače na konzoli, žrát pritom jídlo z mekáče a na pozadí poslouchat biebera. A jako zakončení dne si pustit nejakej hollywoodskej výmaz *3* jako typickej predstavitel konzumní společnosti
        • Ano, tak ty jsi přesně ukázkou pitomce, o kterém nightborne psal v komentáři výše. Děkuju za učebnicový příklad.
        • Nenavidim te, ale tohle je super
  • Luxusně optimalizovaná hra podobně jako GTA 5 nebo Alien Isolation.
    Mám CPU FX8320 3,5Ghz, GPU R9 280 3Gb, RAM 8GB, vše zapnutý a na ultra detaily. Jenom mám vypnuté Nvidia Hair a snímkování mi nespadne pod 40FPS. Trošku jsou výkyvy kolem 35FPS když hra přechází do nějaké filmové sekvence či akce kde nemůžete ovládat postavu. Ale pod 30FPS mi to ještě nespadlo i když mám nějaké procesy na pozadí pustěné.
    • Sakra to je divné - já mám taky FX8320 taktované na 4Ghz, GPU taktéž R9 280 3GB a 16GB RAM, ale jedu na medium-high nastavení s tím, že většinou se to drží těsně kolem 40fps, ale často padá až k 30-32 fps :-/
  • Co to? Grafika jak z 5 let staré hry a hlavně je jak omalovánky - nereálná a pomalu bych to nerozjel na mé 560 Ti? *1* Co to je za optimalizaci. *1* Nějak se mi tomu nechce věřit vzhledem k tomu, že GTA V hraje ve Full HD a kromě textur na medium mám všechny ostatní detaily vysoké nebo velmi vysoké...
    • Hej grafika z 5 rokov starej hry, tieto komentare odtrhnute od reality mam najradsej, pobavil si.
      • Třeba to s nastavením lepší grafiky nerozjede. Pak by to možná souhlasilo.
    • S těma texturama na medium děláš chybu, zrovna ty žerou málo výkonu a naopak mají velký vliv na celkovou kvalitu grafiky.
      • Textury ve všech hrách jsou náročné na paměť. Pokud má málo paměti - a u 560 ti má - pak je nejlepší snížit kvalitu textur (a stínů). *3*
      • Nemáš pravdu. Málo výkonu fakt nežerou, naopak nejvíc vzhledem k tomu, že 560 TI má paměť 1GB a právě textury téměř u každé hry vyžadují vysokou paměť karty. Samozřejmě tam nějaký rozdíl je, ale to už u 5 let staré grafiky se tak nějak očekává, že nepůjde vše na plno. Pořád vše ostatní rozjedu na vysoké až velmi vysoké, jako traviny, stíny atd. Co tím chci říct, že GTA má daleko lepší grafiku (hlavně se ti víc podobá realitě) a je to podle článku o dost méně náročné. Takže já ten argument s hroznou optimalizací mám.
        • Blbosť.. Zaklínača 3 môžeš rozbehať na medium detailoch aj na starom dvojjadre ako ja a hrať hru v 30 fps a hra vyzerá stále krásne.. zapnem GTAV na najnižšie detaily, kde hra vyzerá otrasne a nedá sa to hrať lebo to ide 5 - 10 fps.. takže optimalizácia u Z3 za jednotku (a ešte keď ku tomu zarátam aj to, že taký DAI alebo FC4, ktoré mali bežať aj na dual-core procesoroch - FC4 vyzerá skoro tak isto ako FC3, ktorá bežala v pohode na nich - a pritom tie hry ani nespustíš, tak si myslím, že CD Projekt RED odviedli čo sa tohto týka kus skvelej roboty)
        • Asharak
          Vedle ._.
  • Nepride vam na Xboxe ta grafika az moc slaba? Ako vzdy je tam grafika horsia ako na inych platformach ale v tejto hre to je ako keby chybaju textury na rastlinach a stromoch a napr. kvapky dazda nieje skoro vidno...
  • jindra.veliky
    tak jsem byl rozhodnut (dle recenzi a ruznejch lets play videi), ze si hru zitra hned koupim, ale posledni dva dny se tu jede jenom kritika a zase se mi do toho moc nechce *7*
    • Tady jsou jen dvě možnosti. Věřit tomu, co jsi sám viděl nebo věřit výkřikům v diskusích.
    • Nepamatuju si, ze by se na jakoukoliv hru z poslednich par let nenadavalo. Ja se podle diskuzi vubec neridim, to by clovek nemohl hrat vubec nic. Zaklinace hraju od stredy a bavi me hodne.
    • Isto to kup, nikoho kto hra v mojom okoli som si nevidel stazovat, max. nejakych fanusikov zeldy a podobnych hracov. Je to najlepsia hra od cias skyrimu.
  • Já si počkám pět let - hraji tak skoro všecko, počkám na ucelenou verzi, upgrade hw a pak si to zahraju na plné koule jako teprve před rokem prvního zaklínače...

(Nutno poznamenat, že první Crysis 10.1 si stále úplně na max v 1060p/60fps nezahraju, ani na rok starém pc)...
    • tak to je kamarat vskutku zaujimava teoria, co tu predvadzas...hrat hru po niekolkych rokoch od vydania len preto, ze mi pobezi so vsetkym na max a uzijem si ju "naplno", chce asi inu logiku, aku ma bezny clovek...navyse ta vobec netrapi, ze ta hra uz v dnejsnej dobe vyzera dost na nic, hlavne, ze ju hras na plnku... nikdy ma neprestane udivovat ludska stupidita *1*
      • a v cem je lepsi si zahrat hru hned po vydani? kvuli machrovani? a dal? navic je lepsi si zahrat hru s vychytanyma chybama a vsema DLC
      • *1*
        Pobavils...
        • v baveni si tu zrejme majster ty *3*
          • Jak myslíš, každopádně ja ušetřím celkem třikrát... Za hru, za nákup hw a za elektřinu...
            • A to se vyplatí! Takže ty teď hraješ vlka a vajíčka asi.
            • hlavne setrit celej zivot .... az lidi budou pouzivat virtualni realitu tak ty si poridis PS 4 ...good luck *1*
            • Nekeeee...
              *1*
              Takhle hluboká věta plná porozumění, tolerance a respektu?
              Its unreall!
            • Tak kazdy sa snazime zit zdravo podla seba.
            • Hmmm... A to jsem ti ještě neřekl kolik si ušetřím nervů...
            • Nachvilu sa mi teraz asi zastavil rozum, ale uz je to dobre, neboj sa o mna *1*
  • tak na tom bych to ani nehral, prodat a koupit neco aspon s 960gtx
  • A co si mam hlavne nastavit aby mi to ficalo s peknym fps ? Ked mam GTX 660, 6GB ram, I7, 2,6GH. Ja sa v tom velmi nevyznam co konkretne dat dole okrem vyhladzovania :-(. Niekto typ ?
    • dyt na low to vypada jak na ultra, proste dej preset low, dyz to pude 60fps, tak dej medium atd... takovýhle nastavení pro amatery tam je, tak to snad zvladnes ne? :)
    • Ambient Oclussion si bere docela dost, zkus si s tím pohrat a uvidíš jak ti to pobezi :)
  • Nestretol sa s podobnym problemom niekto?
    Hru nainstalujem, opatchujem a spustim, ale po vypnuti sa mi ju uz nepodari znova spustit Za boha neviem prist na to, preco sa to deje.
    Windows 7 mam updatnuty, drivery na GTX 970 som skusal najnovsie aj starsie, ale nic nepomaha.
    • Tak problem bol v mojom OS. Obnoil so cistu instalaciu zo zalohy a uz to slape.
    • TVL, když máš prachy na takovou grafickou kartu, tak si do pr*ele můžeš koupit hru za tisícovku, ne?

Pokud si hru updatoval, mění se ti verze hry a tím pádem i verze cracku. Takže potřebuješ jiný crack. Ale kup si to. Zrovna tohle ano. Nekupuj hnůj na 6 hodin hraní, ale tohle za to stojí. *3*
      • Aby som to este doplnil, hru po nainstalovani bez update nespustis, ale potom ano. Len opakovane spustenie, je vzdy neuspesne.
        A za to slovko blby sa neurazaj. Nebolo to tak myslene *3*
      • Vies pochopit pisany text? Piratske verzie su tiez bez cracku.
        Si asi blby, ked si nevies o tom nieco precitat. Aspon ten odkaz, co so sem dal. Inac by si vedel, ze su velke problemy aj s originalom.
        • Nejde o to, ze to nema crack, ale o to, ze okradas vyvojare.
          • Tak to je pekna picovina. Ked si ju nestiahnem, neznamena, ze si ju kupim. A ked si ju stiahnem, niekomu nieco ubudlo?
            Pochybujem, ze si to pochopil, ale to je jedno.
            Ak si to nahodou pochopil, vysvetli mi, co som komu ukradol, to znamena,, komu nieco ubudlo. Pretoze to je podstata kradeze.
    • bavime sa o originalke ci crack ?
      • hra kerk nepotrebuje, je drm free, vy co tu lajkujete uplnej blábol...
      • Ani piratska verzia ziadny crack nema, je bez ochrany
        • Tak, tak, presne ako pises.
      • Nie je original.
        • takt o sis sám odpověděl
          • http://www.inquisitr.com/2102321/the-witcher-3-pc-bugs-and-crashing-issues-plague-player-experience-possible-fixes/

Vysvetli mi toto, ked si taky mudry.
          • Tomu sam neveris...
  • Zdravím lidi,
    co myslíte - má cenu zkoušet W3 na notebooku Dell Inspiron 7520 - s I7 procesorem na 2.1 GHz, 8GB1 of DDR3 SDRAM at 1600 MHz a AMD Radeon HD 7730M?
    Už jsem trošičku vypadl z hw světa, takže nejsem schopen nějak rozumě zhodnotit můj výkon proti sestavám které nabízí Honza Olejník...
    Díky za radu :)
    • Kinet1c
      Poviem to takto, kupovat by som nekupoval byt tebou, ked nevies ci ti to pojde, alebo neplanujes hru hrat v buducnosti na niecom lepsom. Radsej by som povedal to stiahni s torrentu ci neviem a skus, pretoze tie HW poziadavky su zas kus poprekrucane a teoreticky podla mna by ti to malo ist, ked nijak inak na low urcite. Ale ked nechces warezit, pretoze to je velmi podradne, aj ked podla mna skusit hru hlavne v sucastnosti, kde kvalita a hlavne tie hw naroky rozne pokulhavaju viz. shadow of mordor napr. prip aj GTA V, tak podla mna sa oplati si to vyskusat a ked vsetko bezi ako ma tak kupit, hlavne ked si si ju planoval kupit, rozhodne sa to oplati, hra je skvela.
      • jo, jo...díky za obě reakce :)
        vůbec jsem to před vydáním neplánoval, ale když tu čtu, že někteří lidé hrají i se 4gb ram anebo se dvoujádrovým procesorem, tak jsem si říkal, že by ten můj laptop mohl třeba překvapit.... škoda, škoda
        • Kinet1c
          Hovorim, asi by to slo, ale hrat na nejakych 10fps je hlupost, predaj a kup nieco lepsie pripadne pockaj kym budes mat nieco lepsie, kup konzolu mozno a hraj na tom, kazdopadne hra nikam neutecie, ja hram niektore hry stare aj 20 rokov az dodnes, takze to bude v pohode.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší