Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ti ten gamepad neberu .. je naprosto viditelné že vývoj této hry byl směřován na konzole=gamepady. Problém je v tom že nepředvedli moc velkou snahu aby se tato hra hrála dobře i na klávesnici a myši.Což je velké zklamáním protože witcher franchise začala na pc. Bohužel je to už pár let trendem.
    Na radu kup si gamepad a připoj si ho k pc .. reaguji ne děkuji.Nemam rád tento způsob ovládání.
  • kubi-wan
    Celej internet má zas potřebu si na něco stěžovat. Autoři tu hru nějak udělali, berte, nebo nechte bejt.
  • Ale v běhu hra vypadá obstojně až krásně.
  • No ja nevim, mam dojem ze by ta hra v te podobe co ukazovali na PC fungovala jen lidem co mají PC za 50 000. Vzdyt i v tehle podobe co to je ted z toho málokdo vymackne stabilních 60 fps na ultra. V te podobe co to bylo předtím by měli místo 60 třeba 30 na stroji za 50k. Konzole na tom asi taky mají podíl,ale takhle si to zahraje mnohem vic lidi a budou mit i vetsi prodeje na PC, ta hra jede i na sto let starejch pocitacich pomalu. Doporucuju se podivat třeba na statistiky steamu kolik lidi ma třeba titan x nebo nejakou z high end rady..moc jich není. ten downgrade byl podle me logickej krok, snadno si spocitali na cem vic vydělají. Za rok nebo dva udelaji nejakou enhanced edici a to rozjede uz kde kdo, pac na to budou lidi mit pocitac Ale rozhodne se neda poprit ze mlzily a lhali jako když tiskne..:)
  • Az se ti to UI zasne uplne ztrácet diky tomuhle hacku tak vyhod config soubory v documents/witcher 3, ja jen aby ses pak nedivil:)
  • Vidis LV, pan Monty ma v hlave mozek..
  • nevim, když podrzim knoflik an sprint na gamepadu Geralt okamzite zacne zdrhat z boje..a vůbec..me to je fuk..porad s tim ovladanim..me se to hraje dobře s gamepadem..nekomu ne..tecka.
  • Jak to mas nastavene? A jak mas nastaveny ovladack grafiky? Mam stejnou sestavu
  • to LV: Geraltovi ale "v realu" ten amulet na krku fakt vibruje.. on si přece nebude kvůli tomu věšet gamepad na krk *7*
  • Keyz
    Přidat podporu je lehké. Navíc 16:10 je lepší. Umí lépe práci a hry (když je podpora jak má)

Sice nám nutí nudle z formátu TV ale to je hnus. Nevidím proč by to nemělo něco podporovat jak má, když to je prostě lehké udělat. Ten kec o to, že je zde 16:9 tak to ber je špatný... Proč má brát něco co je hroší? Co má méně obrazu?
  • AMD Phenom II X4 965BE 3,9Ghz, R9 280 (1072mhz / 1302mhz paměti) 8Gb DDR3 a jede vše na nejvyšší (hairworks OFF) bez blbostí jako Blur a Bloom okolo 40FPS takže na klávesnici hratelné bez problému. Natož na gamepadu na kterém to hraju.
  • Jack1947
    To je nejmenší problém ten příval uprchlíků kde se schovávají Islamci je myslím aktuálnější a nikomu to nevadí (vlasstně vadí) ale proč si zde neudělají stop stav nebo prostě mezinárodní vody ano ale pěkně je zatlačit zpátky... já se nějaký pitomcům bez mozku podvolovat fakt nehodlám vy jo?
  • Co to placas..ten vyhled je uplne stejnej..jen na 16:9 vidíš vic do stran..jeste da ty obrazky kde je videt za na vysku je videt uplne to same..snad není pravda:)
  • Jack1947
    Jn, náš milý Tanbuo s rozborem aneb nenechte ze sebou vyjebávat. *5* Nechte ho být...
  • však se neboj, Putin už usilovně pracuje na obnově..
  • Hlavně nezapínej hairworks :-)
  • 16:10 je na hry ideál pro mě, víc vtáhne do děje. Nudle (16:9) je jak když má člověk kšiltovku s omezeným výhledem.

http://www.computerbase.de/forum/attachment.php?attachmentid=245537&d=1313755664
  • Jo tuhle funkci nepoužívám ..
    1) nepřítel je jeden takže to nepotřebuji
    2) je jich víc .. tím pádem potřebuji vybrat vždy ten správný target na který je tu chvilku bezpečné zaútočit .. tady potřebuješ přesnost
    hraju na největší obtížnost .. takže nemůžu stát uprostřed a Dmg tankovat

teď jsem narazil na nepříjemnou věc měl jsem v jednom questu zničit barely ... kolem byli nepřátelé a mě přišlo velice hloupé aby je geralt zabíjel prostě je úplně mimo charakter . ježe ten pablb se na ty sudy nemohl otočit a zničit je protože se automaticky zaměřil na nepřátele ... to by se ti s pc ovládáním nikdy nestalo ... samý problém platí kdy chceš kiting-ovat a místo toho aby se otočil a začal zdraht tak několik sekund stojí čelem což dost často znamená smrt takže se musíš kutálet ně tě toto autoatické zaměřování pustí
  • No jo..jenze hry nejsou práce..nevim jestli mezi hernima monitorama je nejakej 16:10..kazdopadne to je dneska spsi výjimka, takze není divu ze to hry uz moc nepodporujou.
  • ja jsem si svoje napsal, nemam k tomu co dodat, to ze ty potrebujes další krmivo a nechapes co rikam me nezajima, tak te jen trolim:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit