Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 - technický rozbor PC verze
23.5.2015 | Jan Olejník
475 příspěvků
-
Všichni mě štvete. Prokletej pošťák se neobtěžoval s balíkem a já musím čekat do ponděli *1*
-
Dohral? uz? To si hral 20 hodin denne nebo co. Jinak si nedokazu představit jak si hru co ma kolem 200 hodin obsahu mohl uz dohrat. ja mam 25 hodin a porad se pĺacam nekde ze zacatku. Mozna ze jsi dohral pribeh, ale celou hru?
-
Optimalizace naprosto skvělá, Mám AMD Phenom 965 BE (procesor z roku 09), k tomu GTX 960 a celou hru jsem dohrál na medium se 60 FPS. Využití GPU na 99%, žádnej bottleneck.
Ke hře samotný, pro mě nejlepší RPG co jsem kdy hrál. Příběh, hudba, zasazení, hratelnost, otevřenej svět. To je prostě můj sen a jestli kvuli takovejmhle moznostem je trosku horsi grafika, tak jen tak dal. -
Vizuálně to teda žádná pecka není, nemyslím tím detaily 3D objektů nebo textury, ale celkově to je takový moc pohádkový, všechno září, přepálený obraz, scéna různě poslepovaná, pohyb postavy nerealistický.. mělo by to být konzistentnější a mít to pořádnou atmosféru. Některý videa ze hry vypadají příšerně a některá ujdou. Pro mě je jednička Kingdom Come kde si s tím vším dal někdo větší práci a zvolil dle mého lepší přístup.
-
Pro tebe je zrejme nedosazitelna cestina.
-
Konečně pořádně bizzare diskuze o hardware. To už nějakou dobu nepamatuju. Naposlet v dobách, kdy pro mě byl nedosažitelný vrchol Geforce 4Ti. Tak to mam rád. *5*
-
A ja ti na nejakou gramatiku z vysoka serru, jsem uz starej na to aby me tyhle věci zajimaly a musel jim věnovat pozornost, nejsem zapisovatel u soudu ani ucitel..tak si budu psat jak chci..obvzlast tady. Nechapu ze porad nekoho bavi v diskuzích delat opravare písemky zakladni skoly, jestli si chcete ventiovat ze jste chytri a ze na to mate tak bezte zkusit udelat statnice z cestiny, nebo něco takového..tady vam to opravovani je akorát tak k houvnu.
-
Strč si vibrační anální kolík do zadku a hotovo. To poté nebudeš ochuzen o nic *7*
Tohle bych fakt nechtěl. Aby mi něco rušilo přesnost v ruce vibrací *15*
Ale jo. Někdo rád hraje a přitom celej vibruje. To beru, ale ovládání má být pro všechny platformy OK. -
Jo fakt? *8* já myslel že to pojede i na klávesnici a myši hhhmmmhhmn. *7*
-
OsmY roky *8* *8* *8*
-
Ovce jsem byl to ano. To ale nic neshazuje, když se měníš aby jsi nebyl.
O tom to celé je. Je jedno, zda si dělá srandu z ovce, jako si další dělali srandu ze mě, když jsem podlehl nějaké reklamě. Hlavně je změna a chtít se změnit. -
hochu ja hry prodavam, denne mluvim s desitkama hracu, vim co mají doma za stroje (jeden z deseti lidi co ted kupuje zaklinace se nepta jestli mu to pojede, ostatní se ptaji a doufaji ze to rozjedou)...lidi co mají pocitac za 50k je mizive minimum, takze ne..majorita hracu na tu grafiku co ukazovali dřív nemá pocitac. Tobe to jede stabilne 60fps na ultra..asi tezko zejo.
-
Měl jsem 28" Viewsonic 16:10 a pozorovacví úhly byly fakt mizerné navíc rám jak prase... http://www1.viewsonic.com/products/archive/vx2835wm.htm
Fakt nedoporučuji nemluvě o hodně špatném podsvícení kdy v noci to nebylo nic moc... myslím že se to nějak pak zhoršilo, to nebyl levný kauf...
Mám sice menší LG ale nemůžu si stěžovat používal jsem ho i na filmy... akorát jsem na něm musel snížit uplně jas protože mne hodně pálil do očí.. po delším koukání.16:9. samo. -
Samozřejmě, že na gamepadu to bude lepší, klávesnice tady bude stát dost za prd a já bych to na ni nehrál ani za nic...
-
Ahoj, johnny takže se to hraje lépe na gempu nebo na klávesách?
-
Možná udělali nepříjemné ovládání aby ta hra nebyla moc lehká. *3* Quen je OP umožňuje sejmout nepřátele kteří tě dají na 1 ránu .. prostě jen nesmíš udělat 2 chyby za sebou :)
-
Miluju, když zas nějakej Franta vytáhnee ovce. To se pak nabízí otázka, jestli dotyčný náhodou něudělal někdy něco, co by bylo možné klasifikovat jako chování ovcí...
-
Staci si precist na cem to lidi hrajou tady v diskuzi, a kolik jim to jede...takze asi tak..proste majorita hracu na tu grafiku co ukazovali dřív nemá pocitac..
-
Podle této logiky nikdy nemůžeš mít žádně standardy a hodnoty, protože nikdy je nebudeš chtít prosadit. Vždy si řekneš "je to tak a beru nebo neberu"....
To je špatný. Takto se chovají ovce (ano, je to ideál pro firmu). Ale má smysl nadává, na něco co mohli lehce udělat a neudělali. Má smysl nepřebírat každé ho*no co kdo vypustí a ignoruje nějaké PC standardy atd....Má smyl chtít podporu pro normální monitory a ne konzolový / tv formát 16:9. Jasně, odborník v recenzi to možná někde (zde), neřeší a nevidí to jako problém. Je to filmové i kdyby tam měl čáru 1 pixel vysoký, tak to je snad OK...Ale člověk myslí, nemá přebírat vše.
Anebo ještě horší ten The Order kde to bylo ještě více nudle *15* . Čím méně toho vidím tím lépe? -
Neboj ono sa to na gamepade nijako zvlast dobre neovlada. Skusil som si obe a omnoho lepsie sa mi to hraje na k+m.