Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz jsem se s tim "efektem" setkal poprve, myslel jsem ze je to bug, kterym prosakuji do obrazu slozky pro 3d anaglyph červenomodry bryle. *1*
    Vubec nechapu jak ten napad nekdo protlacil do realizace. Fakt blbost.
  • "Dohral"
  • Na klávesnici sem hrál asi prvních 5 hodin a neměl sem problém, ale z PC křesla mě bolejí záda tak hraju s gamepadem z gauče ;)
  • gramarnazi detected
  • "Naopak, řada lidí asi ráda vypne příšernou věc jménem chromatická aberace, která rozostřuje barvy a snaží se simulovat nedokonalost čočky kamery. Proč se z toho stala taková móda, když se výrobci objektivů snaží naopak aberaci potlačovat, zůstává záhadou."

+100 bodů, super, že má někdo stejný pohled na věc.
  • Kinet1c
    Preco to hras na 33 fps, ked mozes mat aj mozno 60, zniz si tiene a foliage maju dost vliv na fps, ako je aj v clanku, som vcera schvalne skusil, do vtedy som mal neviem kolko fps, ale urcite nie 60, tiene aj na medium su skvele a ved nakoniec podla clanku tiene beru tak 5fps, mozno si ich mozes ponechat na ultra.
  • Kinet1c
    saga ma 5, nepocitaj tu poviedky, aj ked aj tie su dolezite aby vsetko ucelilli
  • Kinet1c
    jj celkom smutne podla mna ked niekto len prebehne hrou a mohol zahlasit aky je skvely ze to presiel, prip. to fakt hral 20hodin denne :D co ty vies
  • Kinet1c
    zniz foliage na medium, pojde ti to aspon 60fps ked nie viac, skus to obetovat, blur a bloom ti skoro nic neuberu s celkoveho fps, vcera som skusil citelne sa navysia fps.
  • Kinet1c
    Jednu vec urcite mozem potvrdit, znizenim foliage na medium a tienov na medium, ostatne ultra, mam uplnu plynulost na rozliseni 1920x1080, r9 270x, i5 4670k, 8gbram. Foliage znizenie rozhodne pomoze a naozaj nema nejak extremny vliv na celkovy vzhlad hry, teda, zatial som nejak nic nepozoroval.
  • Suhlas, autor clanku nevi co zvani. Ostatne jako v 99% na tiscali.
  • Protože NVIDIA podvedla i vlastní hráče. Na mojí stejně výkoné GTX 670 OC 4GB to tak dobře rozhodně nejede. NVIDIA diskriminuje starší jádra aby hráči koupily nové karty. Optimalizace má vždy nějaký marketingový důvod. Buď tě má donutit koupit konzoli nebo jinou kartu
  • Jack1947
    Tak hrál 50hodin příběh no boože. *7*
  • Tak Zaklinac je prece pohadka. *3*
    Ja mam taky radsi realistictejsi barvy, ale u Zaklinace mi to mirne prepaleni nevadi, dela to atmosferu ktera s obsahem sedi. Kdyz tak si pockej na nejaky komunitni postproces jako ENBseries, pak si tu barevnost a kontrast budes moct hodit do realnejsich hodnot. Taky zalezi na monitoru, pripadne TV. Levnejsi monitory maji barvy vice vyblite a napriklad plazma je kontrastnejsi proti LCD.
    Asi je lepsi kdyz to vyvojari mirne prezenou a ty pak postprocesem uberes, nez kdybys to tam umele tlacil nahoru.
    Pohyb postav pravda v konzistenci za GTA5 zaostava, ale nejsem si jist jestli je u Warehorse ta konzistence lepsi. Pred Zaklinacem jsem si dal par komunitnich single misi v Arma3 a asi diky tomu mi v Zaklinaci pohyb postav prisel realisticky az dost. *2*
  • optimalizace suprova . mam intel i5 4690.8gb ram.gtx 960 a jede mi vse na max detaily pri stabilbich 33 fps .takze nakonec jsem nemusel vubec šaškovat s grafikou .
  • Thorar
    Těch knih je ale 8. A určitě ti doporučuju si je přečíst :-)
  • nightborne
    Což o to, hru pochopíš, ale uniknou ti narážky, odkazy, pomrknutí směrem ke knižní sáze. To by samozřejmě až tak nevadilo, ale na druhou stranu, knižní Zaklínač je velice čtivý epos, byla by škoda se připravit o parádní zážitek z jeho konzumace jenom proto, že se ti nechce číst hodně textu, ne =)?
  • ja ješte nehral žadneho zaklinače a chtel bych začat prvnim dilem a někdo mi tady poradil že si mam nejdřiv přečist všech 5 knih, když ja nemam zrovna moc náladu čist 5 knih, bez nich tu hru nepochopím?
  • Na hře mi vadí jen jedna věc a to že nejde mít najednou aktivní více questů a musím pořád přepínat mezi úkolama a mapou :(.

Ale největší zásek jsem měl u mise dámy lesů :). To morální rozhodnutí jestli zabít či nezabít lesního ducha s následnými dozvuky rozhodnutí byly hrozné . dlouho jsem rozmýšlel co zvolit :).

Jinak další hra co mám ukázkovou optimalizaci. CPU FX8320, GPU R9 280 3GB, RAM 8GB a vše mám na max, jen mám vypnuté Nvidia Hair a fps mi nespadla ještě pod 40.
  • ANo, pekne je to vidiet v gameplayoch ako s gamepadom postava triafa vedla dveri atd :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit