Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 - technický rozbor PC verze
23.5.2015 | Jan Olejník
475 příspěvků
-
v baveni si tu zrejme majster ty *3*
-
*1*
Pobavils... -
tak to je kamarat vskutku zaujimava teoria, co tu predvadzas...hrat hru po niekolkych rokoch od vydania len preto, ze mi pobezi so vsetkym na max a uzijem si ju "naplno", chce asi inu logiku, aku ma bezny clovek...navyse ta vobec netrapi, ze ta hra uz v dnejsnej dobe vyzera dost na nic, hlavne, ze ju hras na plnku... nikdy ma neprestane udivovat ludska stupidita *1*
-
Ambient Oclussion si bere docela dost, zkus si s tím pohrat a uvidíš jak ti to pobezi :)
-
Jak sis asi již všiml, napsat, že místo "jediné správné platformy" sis koupil PS4, není zrovna kdovíjak moudré, zvlášť v místních diskuzích. PS4 si užij, je to dobrá konzole :-)
-
Já si počkám pět let - hraji tak skoro všecko, počkám na ucelenou verzi, upgrade hw a pak si to zahraju na plné koule jako teprve před rokem prvního zaklínače...
(Nutno poznamenat, že první Crysis 10.1 si stále úplně na max v 1060p/60fps nezahraju, ani na rok starém pc)... -
tak na tom bych to ani nehral, prodat a koupit neco aspon s 960gtx
-
U GTA to je paráda, jelikož se pohyb neustále dopočítává na základě fyziky, kdežto jinde se prostě přepnou stavy z chůze na běh apod. pak to vypadá jak zkratovanej robot. Další věc, že postavy v Zaklínači úplně ignoruje prostředí a třeba boj ve vodě je úplně stejný jako všude jinde a to je špatně. U tak rozsáhlého projektu by se na základy mohli zaměřit.
-
A co si mam hlavne nastavit aby mi to ficalo s peknym fps ? Ked mam GTX 660, 6GB ram, I7, 2,6GH. Ja sa v tom velmi nevyznam co konkretne dat dole okrem vyhladzovania :-(. Niekto typ ?
-
Hovorim, asi by to slo, ale hrat na nejakych 10fps je hlupost, predaj a kup nieco lepsie pripadne pockaj kym budes mat nieco lepsie, kup konzolu mozno a hraj na tom, kazdopadne hra nikam neutecie, ja hram niektore hry stare aj 20 rokov az dodnes, takze to bude v pohode.
-
http://www.inquisitr.com/2102321/the-witcher-3-pc-bugs-and-crashing-issues-plague-player-experience-possible-fixes/
Vysvetli mi toto, ked si taky mudry. -
Tomu sam neveris...
-
Když neumíš psát anglicky, tak to radši nedělej.
-
To by mě fakt zajímalo, jak může věc, kterou nikdy v reálu nevidíš, zvyšovat pocit realismu? Chromatická aberace je pouze optická vada. Je to úplně stejná vypíčenost jako stovky variací lens flaru.
-
jo, jo...díky za obě reakce :)
vůbec jsem to před vydáním neplánoval, ale když tu čtu, že někteří lidé hrají i se 4gb ram anebo se dvoujádrovým procesorem, tak jsem si říkal, že by ten můj laptop mohl třeba překvapit.... škoda, škoda -
To sis teda pomohl, na konzolích to trpí poklesem fps, zejména ta PS4. Tak se modli, aby to spravil nějaký budoucí patch.
-
Poviem to takto, kupovat by som nekupoval byt tebou, ked nevies ci ti to pojde, alebo neplanujes hru hrat v buducnosti na niecom lepsom. Radsej by som povedal to stiahni s torrentu ci neviem a skus, pretoze tie HW poziadavky su zas kus poprekrucane a teoreticky podla mna by ti to malo ist, ked nijak inak na low urcite. Ale ked nechces warezit, pretoze to je velmi podradne, aj ked podla mna skusit hru hlavne v sucastnosti, kde kvalita a hlavne tie hw naroky rozne pokulhavaju viz. shadow of mordor napr. prip aj GTA V, tak podla mna sa oplati si to vyskusat a ked vsetko bezi ako ma tak kupit, hlavne ked si si ju planoval kupit, rozhodne sa to oplati, hra je skvela.
-
takt o sis sám odpověděl
-
Nie je original.