Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavne narazky ..... to si mam jako napred precist 5 knih nez si pujdu zahrat, jen z duvodu abych chapal nejake narazky na neco .... mas asi hodne casu co ?
  • Luxusně optimalizovaná hra podobně jako GTA 5 nebo Alien Isolation.
    Mám CPU FX8320 3,5Ghz, GPU R9 280 3Gb, RAM 8GB, vše zapnutý a na ultra detaily. Jenom mám vypnuté Nvidia Hair a snímkování mi nespadne pod 40FPS. Trošku jsou výkyvy kolem 35FPS když hra přechází do nějaké filmové sekvence či akce kde nemůžete ovládat postavu. Ale pod 30FPS mi to ještě nespadlo i když mám nějaké procesy na pozadí pustěné.
  • hlavne HBAO´, o tom je celej zaklinac, a na PS 4 to vypad jako na low PC ? asi spatny brejle hele *7*
  • hlavne setrit celej zivot .... az lidi budou pouzivat virtualni realitu tak ty si poridis PS 4 ...good luck *1*
  • Hej grafika z 5 rokov starej hry, tieto komentare odtrhnute od reality mam najradsej, pobavil si.
  • S těma texturama na medium děláš chybu, zrovna ty žerou málo výkonu a naopak mají velký vliv na celkovou kvalitu grafiky.
  • Co to? Grafika jak z 5 let staré hry a hlavně je jak omalovánky - nereálná a pomalu bych to nerozjel na mé 560 Ti? *1* Co to je za optimalizaci. *1* Nějak se mi tomu nechce věřit vzhledem k tomu, že GTA V hraje ve Full HD a kromě textur na medium mám všechny ostatní detaily vysoké nebo velmi vysoké...
  • Hm to je slušný, já kdysi na obdobným notebooku akorát grafika610M 2GB zkoušel Zaklínače dvojku a na nejnižší detaily se to sekalo jaxviň, teď ho konečně hraju na PC na max, třetí díl si musí počkat
  • Nekeeee...
    *1*
    Takhle hluboká věta plná porozumění, tolerance a respektu?
    Its unreall!
  • Isto to kup, nikoho kto hra v mojom okoli som si nevidel stazovat, max. nejakych fanusikov zeldy a podobnych hracov. Je to najlepsia hra od cias skyrimu.
  • Nepride vam na Xboxe ta grafika az moc slaba? Ako vzdy je tam grafika horsia ako na inych platformach ale v tejto hre to je ako keby chybaju textury na rastlinach a stromoch a napr. kvapky dazda nieje skoro vidno...
  • Tak kazdy sa snazime zit zdravo podla seba.
  • Thorar
    To je pak ale zbytečná debata, nevidíš mu do hlavy, o záklinačovi nic neví a někdo mu poradil přečíst VŠECH 5 knih, tak jsem ho povzbudil že jich je ještě víc. Není k tomu víc co dodat :-)
  • jindra.veliky
    tak jsem byl rozhodnut (dle recenzi a ruznejch lets play videi), ze si hru zitra hned koupim, ale posledni dva dny se tu jede jenom kritika a zase se mi do toho moc nechce *7*
  • Hmmm... A to jsem ti ještě neřekl kolik si ušetřím nervů...
  • Tak, tak, presne ako pises.
  • Nachvilu sa mi teraz asi zastavil rozum, ale uz je to dobre, neboj sa o mna *1*
  • Jak myslíš, každopádně ja ušetřím celkem třikrát... Za hru, za nákup hw a za elektřinu...
  • Ani piratska verzia ziadny crack nema, je bez ochrany

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit