Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom je i knížka a film *3*
  • Asharak
    Škoda že jsem prodal svou GTX 460, teď to nemůžu pořádně otestovat :/ *1*
  • Ano, tak ty jsi přesně ukázkou pitomce, o kterém nightborne psal v komentáři výše. Děkuju za učebnicový příklad.
  • Pilgrim66
    Jinak Baronův sidequest je asi jeden z nejlepších, co jsem kdy v RPG viděl... Krásný příklad jak ve Witcherovi neni dobro x zlo als stupně šedi...
  • Pilgrim66
    Bože, já se vyjadřoval k optimalizaci. Proběh jsrm to rychle, protože miluju ten příběh a nechtělo se mi čekat do července, než si budu moc dát kompletní. Tak zahoďte ty vidle *2*
  • Pilgrim66
    Mám zkouškový, dohrál jsem hlavní příběhovou linku a většinu "příběhovejch sidequestů" (vzásadě všechny co se odvíjely od příběhový linky). Samozřejmě netvrdím, že jsem udělal všechny questy, kompletnější playthrough si dám po zkouškovým.

Tim celou jsem myslel, že jsem nikde nemusel snižovat grafiku nebo měnit nastavení :)
  • Jede to i na tabletu a jak hezky to u toho vypadá!
    http://www.youtube.com/watch?v=AoToxwhLBFQ
  • Tady bych jenom korigoval tu "nepodporu" 16:10, aby nedošlo k nedorozumění. Nepodporu 16:10 měl například po vyjití Zaklínač 2 - tj. hra běžela s černým pruhem nahoře a dole. Zaklínač 3 nic takového nemá, jenom má trochu posunutý HUD (tj. věci, které by měly být u horního a dolního okraje obrazovky jsou trochu posunuté nahoru/dolu, ale hra samotná (engine) běží přes celý monitor. Čili rozhodně to není nic zásadního a předpokládám, že (pokud si to někdo neodstraní podle návodu na redditu) to odstraní nejbližší patch.
  • Aby som to este doplnil, hru po nainstalovani bez update nespustis, ale potom ano. Len opakovane spustenie, je vzdy neuspesne.
    A za to slovko blby sa neurazaj. Nebolo to tak myslene *3*
  • Mno a jsou tací, kteří si to nekoupili ač by prachy měli nebo železo, ale zatím to neřeší protože mají dost her, které ani nestihly dohrát :D Což se týká např. mě. Ale až budu chtít tak se do toho rozhodně pustím :D
  • Vies pochopit pisany text? Piratske verzie su tiez bez cracku.
    Si asi blby, ked si nevies o tom nieco precitat. Aspon ten odkaz, co so sem dal. Inac by si vedel, ze su velke problemy aj s originalom.
  • TVL, když máš prachy na takovou grafickou kartu, tak si do pr*ele můžeš koupit hru za tisícovku, ne?

Pokud si hru updatoval, mění se ti verze hry a tím pádem i verze cracku. Takže potřebuješ jiný crack. Ale kup si to. Zrovna tohle ano. Nekupuj hnůj na 6 hodin hraní, ale tohle za to stojí. *3*
  • Tady jsou jen dvě možnosti. Věřit tomu, co jsi sám viděl nebo věřit výkřikům v diskusích.
  • Třeba to s nastavením lepší grafiky nerozjede. Pak by to možná souhlasilo.
  • Textury ve všech hrách jsou náročné na paměť. Pokud má málo paměti - a u 560 ti má - pak je nejlepší snížit kvalitu textur (a stínů). *3*
  • Ono je to težké. Velká móda je i urážet každého, kdo má jiný názor. Možná si tím někteří jedinci něco kompenzují. S tím kritizováním všeho, to bude asi podobné.
  • Nepůjde... Notebooky a už vůbec ne ultrabooky nejsou určeny k hraní náročnějších her.
  • 1080p ti to nepujde ani na low detaily, mam I7-3630m s 660m a je nutny snizit rozliseni.
  • Keyz
    To si musíš přečíst ale jednotlivé argumenty a ne jen obecné nadávky typu "je to na ho*no"

Poté budeš vědět co lidem vadí a zda to je pravda. Jestli někdo nadává třeba na nepodporu HUD pro 16:10, tak to neznamená, že to je nejhorší hra, to samé jestli se nadává na nějaké chybějící nastavení atd. Naopak co jsem četl, je tohle asi tak jediné na co se nadává a navíc to lze řešit! Pak nějaké chyby, které někdo má.

Jinde se nadávalo na herní prvky a to bylo přeci mnohem horší. To nešlo řešit.
    Tohle je moc zjednodušené stejně jako argumet toho člověka který napsal "ten kdo si to koupil nenadává"...To je také přeci nesmysl. Nadává se konkrétní věci ne na celou hru. To by musela být extra sra*ka.
  • On má trochu delší vedení..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit