Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pánové, nevím co je tady k řešení? Prostě každej ať si to hraje na tom co doma má a konec debaty *1* . Ne všichni můžou pustit 60K za PC, tomu rozumím. Spousta dětí to prostě nedokáže pochopit. S tím se nedá nic dělat. Doporučoval bych vychutnat si hru. Myslím, že máme před sebou herní pecku tohoto roku. Tak proč se dohadovat *3* .
  • aha tak mozek se to naucil odfiltrovat, ale já si to do hlavy na just naperu.

Definice výrazu aberration
    podstatné jméno
    a departure from what is normal, usual, or expected, typically one that is unwelcome.

To necheš...
  • No, já mám v laptopu GTX460M a Sandy Bridge i7.
    Zaklínač mi jede hratelně na 1366x768, všechno vypnuto nebo na low, kromě textur. 20-30fps, podle situace. Počítám, že desktopová 460 na tom bude o dost líp.
    Tak se nebojte do toho jít se staršími stroji. :)
  • Asharak
    Nebo si je přečetl a neměl požadovaný PC ^^
  • hra kerk nepotrebuje, je drm free, vy co tu lajkujete uplnej blábol...
  • dyt na low to vypada jak na ultra, proste dej preset low, dyz to pude 60fps, tak dej medium atd... takovýhle nastavení pro amatery tam je, tak to snad zvladnes ne? :)
  • netušil sem že nekdo muže psat hur nez jack
  • Pusť si k trailerům znělku z Tak jde čas a možná ho pochopíš a pokud ne

"BACHA SPOILER"

"To be continued..."
  • Koupim tv 400hz,a zjistim ze tech 400hz nema podporu v hernim rezimu,a kvuli tomu jsem myslel,ze na ps4 jede zk3 divne a skube se obraz,a je sekany,a ouha dam to na standarni rezim,400hz plne funkci,hladky prechod vysoky,motionflow jemny,a panove neskutecny rozdil v plynulosti a dokreslovani okoli.A zarazi me,ze herni rezim je u me bravia tv,neskutecne odflakli.50kdl805b.A ze standarni rezim v tomto nastaveni me da tak 3krat hezci obraz,nez v hernim nastave,to jsem necekal.A necekal jsem ze i zobrazovac muze kvalitu hr a jeji chod takhle ovlivnit,a herni razim nemit podporu 400hz,a nemit rezim hladky prechod,a vicero nastaveni v motion flow,jako jemny,pritom ten rozdil v obraze je markantni,me nakrklo tak,ze jim v sony dam takovou cocku o nejlepsim miste na hrani,ze to jeste nezazili.
  • Hm. Našiel som niekoho kto dal v hodnotenie 1 z piatich len kvôli tomuto:

Hru nemôžem rozbehnúť na svojom PC.

Tým asi myslel, že si zabudol prečítať systémové požiadvky než hru kúpil. Zaújmavé.
  • Kámo... jestli si opravdu chceš užít hry, kup si desktop.
  • Spíš platím za to, že to má necelých 1,5 kg, když už. A taky matný displej, podsvícenou klávesnici a dlouhou výdrž. Ale nemám pc jen na hraní, potřebuji v první řadě aby si plnilo pracovní povinnosti a mělo tomu odpovídající parametry. Chápu že neherní desktop by mě vyšel levněji, ale ten mi je pracovně k ničemu. A k notebooku za 30 litrů si herní desktop za 40 litrů kupovat nehodlám, mám i jiné koníčky a třeba cyklistika, lyžování a lukostřelba - si každý vezme svých pár desítek tisíc. Takže se mi jeví, že konzole je jediný únosný způsob, jak si zahrát těch pár herních pecek ročně. Asi stárnu.
  • Magister_Peditum
    Telenovely taky končí i přes dobré skutky tragicky? *15*
  • Keyz
    Ano. Je to jak jsi napsal.

Nejasně jsem to formuloval. Ale stejně mě to s*re. Sice méně jako Zaklínače 2 (kde to bylo prostě neuvěřitelné). Poté je vidět, že se neřeší jak ta hra je špatná. Spíše tyhle technické nedodělky a nějaké další možnosti nastavení, které může rychle opravit / přinést patch.
  • Keyz
    Jo, tohle se zde bohužel děje....

Možná to je protože se tam poté připojí někdo kdo dělá bordel (neviděl jsem to téma), ale proč to smažou celé to je hovadina...Hlavně, že se jinde řeší věci zcela mimo a to klidně přes stránku.

Vůbec v debatě na internetu se často ignoruje zpětná vazba. Něco napíšeš proti, někdo to smaže a nevíš proč. Nemáš to nikde napsáno proč to tvoje někdo smazal. Nemůže se na to ani zeptat. To samé s banem. Porušil jsi pravidla ale kde zjistíš co přesně v daném případě? Nikde (mohlo by to přijít na email). Normálně někde na debatě tě vyhodí a víš proč a ještě to je možné řešit. Zde nevíš nic a není možné to řešit.
  • Rhulad
    zrovna tenhle je jak z mexické telenovely. Je tam vše. Starý ožrala, který mláti svou nevěrnou manželku, tragická smrt milence, následný potrat, útek, amnésie, mentální retardace a nějaké to mystično a nakonec shledání. Telenovela hadra...
  • Rejsek
    Opravdu nechápu, z jakého důvodu jste smazali normální, s článkem související dotaz zdejšího diskutéra, na který jsem stejně normálně a věcně odpověděl. A není to poprvé. Máte krásné gestapácké manýry. Takže adblock znovu zapnut a už nebude nikdy vypnut *9* Aspoň vás připravím o pár drobnejch, když už nic jiného.
  • Jack1947
    Nedělej chytrého, Jindro... *7*
  • Asharak
    Někdy to je jen o zbytečné ignoraci. Dnešní hry se většinou netrhají při 20-25 fps (teda myslím extra trhání, někdy tam jsou menší, při načítání většinou), jen mají pomalejší reakce. U RPG pak není problém hrát ve 20-40fps, jelikož výsledkem bude často jen pomalejší input myši a pohybů postavy, což prej při lootování je dost pěkný fail v Zaklínačovi i při dobrých fps díky konverzi z konzole.
    Teda pokud to zpoždění zaklínač zvládá, jinak pardon :D U FPS je to samozřejmě jinak. A u posledního ACreed ještě hůř. Ve Skyrimu to při locklých 30 nic moc neudělalo, akorát prostě nebyly čisté pohyby v 3rd pohledu.
    Ještě příklad, i když je to FPS, tak Crysis 1 se dalo taky celkem fajn ovládat i při ubohých 25fps, CryEngin 2 byl totiž na tohle dobře navržený. Hodně záleží právě na Enginu a tom, k vůli čemu jsou ty fps malé. Další věc bývá, že při stabilních low fps to prostě plynule půjde, protože až drop = trhání.
  • No já nevím. Právě u těch dobrých her je větší šance, že se člověk obrní trpělivostí vůči lagům apod.
    Jak jsi řekl, každý to má jinak. Já se snažim popsat situaci reálně. Jak se s tím popasuje ten, kdo se ptal to už je jiná věc.
    Ale tady se člověk dočká hejtu pomalu i za to, že hraje na konzoli, nebo že je socka a nemá PC za 40 tisíc...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit