Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si třeba hraní užiju jen když si vezmu noťas do postele *1*
    To s desktopem jde poměrně težko.
    Jednou za 5 let koupim novej noťas za 15k a stejně za tu dobu neodehraju všechny hry ...
  • Nejde o to, ze to nema crack, ale o to, ze okradas vyvojare.
  • Rejsek
    Procák to saje na 100%, ramku mám na 2,72 GB. Takže nejslabší článek bude asi procesor. Bez té trávy se plynulost dost zvýšila, ale vypadá to hůř jak starý Flashpoint *15*
  • Rejsek
    Jááááj, tak nejste gestapáci a já si spletl články. Soráč, tož já ten adblock zase vypnu a budeme se tvářit, že se nic nestalo *2*
  • Bottleneck bude ten procesor - pokud je to pentium (ekvivalent Core2Duo), nedejbože celeron, tak to zabal... Pokud je to ale i3, tak tu ramku (4GB) dokup - pomůže ti trochu, obecně - nejen u W3...
  • Keyz
    Jestli to zamrzá tak sleduj kolik to bere RAM. Je možné, že to zabere celou RAM a nemáš dost místa ve virtuální paměti. (poté dokup RAM). I když jsem viděl, jak to někdo hraje na 4GB, ale to ručně vše vypnul a OS nastavil tak aby bral co nejméně...). Jinak nejvíce by pomohla nová karta. Hra nejvíce těží z nové karty, ale ty máš hodně starý dual core (i3 to asi nebude), tedy prvně CPU... Jestli máš warez hru, tam tam není crack, protože GOG nemá crack a je bez ochrany. Tedy dělalo by to stejně i když by jsi to koupil.
    Jestli neřešíš vzhled a chceš to prostě nějak hrát tak hodně pomůže vyřadit zcela trávu. (zkus a uvidíš jak to bude vypadat)

Documents\The Witcher 3\user.settings
    [Rendering/SpeedTree]
    GrassGenerationEfficiency=0.0
    GrassDistanceScale=0.0
    FoliageDistanceScale=0.0
    FoliageShadowDistanceScale=0.0
    GrassRingSize=1
  • Tak problem bol v mojom OS. Obnoil so cistu instalaciu zo zalohy a uz to slape.
  • Asharak
    RAMky ti moc nepomůžou, viděl bych to hlavně v procáků, ikdyž testy na processor jsem ještě neviděl. Pokud máš 5770, což je na úrovni GTX460 pak by to mělo jít na 30-35fps.

Pro ostatní, stačí zkusit najít testy na youtube, + číst pokud jsou tam údaje s vypnutým nahráváním https://www.youtube.com/watch?v=QuGrRyxHBO8
  • V klidu, já to na GTX 460 s 1 GB hraju na +/- 30 FPS :-) K tomu obstarožní C2D E8400 @ na 3.9 GHz *5*
  • Záleží na konkrétní technologii - např. to "nové" 240Hz Eizo to řeší dobře - prokládá snímky černými a eliminuje tak pohybovou neostrost (simuluje CRT). Nevím detailně jak to konkrétně řeší ten který výrobce televizí - obyčejně se užívá interpolace mezisnímků (mázlý mezisnímek), jde o to, že dejme tomu u televize Sony (nějaké určené k PS4) by to určitě mělo být řešeno co nejlíp - zkrátka u produktu ze stejné stáje bys to tak nějak očekával...

Navíc neřešíš fakt, že s 30fps výstupu na konzoli máš moře času na postprocess/interpolaci (33ms), u 60fps (16ms) by to už byl problém...
  • Mysli si ze tento portal ovladaju illuminati a jeho clanky unasaju mimozemstania z flotily Astara Sherana :))))) Nebud smutny :))))
  • Rejsek
    Mám v plánu koupit origo hru, ale poníženě přiznám, že jsem nejdřív vyzkoušel staženou verzi, abych věděl do čeho jdu, jelikož pařím na postarší mašině. Na mém dualcore 3 GHz s 4GB a ati HD 5700 series na low jede tak že se to i dá hrát ( hra sice zamrzá, ale to přisuzuju warez verzi). Nejsem s tím ale úplně spokojený. Nechci ovšem investovat do nového kompu či dražšího hardwaru, nicméně 7kil třeba do další 4GB ramky bych pustil. Pomůže to nějak výrazně, nebo se na to mám vykašlat a s W3 se rozloučit? Dík za odpovědi.
  • ales.smutny
    Čoveče, ať se dívám, jak se dívám, nevidím tu smazané nic, na co bys reagoval. Dokonce nevidím žádný jiný tvůj příspěvek pod tímhle článkem. Zato vidím tvé příspěvky reagujicí u recenze Zaklínače...

Určitě jsme gestapáci a nebo sis spletl články...?
  • Jack1947
    Jsem rád že mám aspon 770GTX, hodně jsem se téhle hry bál. (krom GTAV.)
  • Asharak
    Nesmí vymřít, a já budu za hrdinu! #FTROTT
  • No vidíš, aspoň pořádnej efekt, konzolistům jen vibruje gamepad.
  • DNFTT *3*
  • Asharak
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse
  • Asharak
    Tak se přihlas ještě k šermířům a Zaklínače vůbec hrát nemusíš :P
  • To je proto, ze vubec nerozumis tomu, jak to funguje a co k cemu slouzi. LCD je mizerna obrazova technologie, zvlaste na pohyblivy obraz. Hodi se to do kancelare na dokumenty, ale rozhodne ne na filmy a hry. Ten problem se jmenuje pohybova neostrost, kterou ma LCD katastrofalni. Stary dobra crt i plazma technologie tohle umi mnohem lepe.

Resi se to velmi narocnou postprocesing upravou obrazu, ktera ale vnasi vyrazne zpozdeni mezi vstupem signalu a obrazem na obrazovce. Nazyva se to input lag. U filmu to nevadi, u her ano. Proto maji televizory pc nebo game mode, kterym se ten postprocesing vypina. Input lag se snizi, obraz se nutne zhorsi. Jedno i druhe je blbe. Na hrani je tak nejlepsi kvalitni plazmovy televizor, ktery ma vyborny obraz i bez postprocesingu. Bohuzel mainstream nechape vyhody plazmy, takze dneska uz slusnou plazmu nekoupis, nikdo uz je (ty kvalitni) nevyrabi.

Mimochodem i to 400 Hz je u LCD fake. Gen panel nema fyzicky 400 Hz, jen má postprocesing upravy s vysledkem, jako kdyby mel 400 Hz (kdyz budes ignorovat parametry jako inputlag). V hernim modu TV o tohle vsechno prijdes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit