Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 - technický rozbor PC verze
23.5.2015 | Jan Olejník
475 příspěvků
-
A po tisicprvni nekdo zopakuje znova ten samy nesmysl. *15*
-
to jsem vedel uz v dobe, kdy se tu nikde FPS neresili, ani v clancich...ja resim to, ze ty si napsal, ze ti 50 FPS neprijde jako plynule *15* *15* *15*
-
napisal si to celkom spravne - pre ktorych hra Nefunguje.. spustit hru a hrat a hrat plynule su dve podla mna dost odlisne veci. Poznam par ludi, ktorym vobec nevadi trhanie pri kazdom prudsom otoceni kamerou a veselo pisu, ze im hra bezi v pohode. To ale v pohode nemusi byt pre kazdeho. 30fps na zrovna tuto hru vazne hranici s nudzou nieco hrat a nema to s plynulostou nic spolocne.
-
tak na 460 by si to poriadne neotestoval urcite *7*
-
Už dost bylo diskusí na to pitomé téma plox :D ale když už... + to co sežere převod do obrazu a ztratí se ve vykreslení,ha *16* *14*
-
Lidské oko vnímá rozdíl v plynulosti do 60FPS. Jako "plynulý pohyb" se dá brát tuším od 25 FPS ...
-
jestli ti neprijde plynule neco s 40-50 FPS, tak je vada v tvem zraku nebo mozku.....nebo oboji *4*
-
Nebo koupit kvalitní chlazení, nejlépe přilepit (U)NTB pastou k podložce. *1*
-
Já jedu na mobilní GF 740M ...
Ale chápu že je spousta lidí pro který hra nefunguje, pokud jí nerozjedou aspoň na high nastavení :D -
Vedle ._.
-
Kupovat si výkonné notebooky či dokonce ultrabooky mi příjde zbytečné. Hrát se na tom občas horko těžko dá, ale není to prostě ono. Obrazovka je malá, stroj se hodně zahřívá a naprosto vždy špatně chladí, čímž se výrazně zkracuje jeho délka bytí na tomto světě. No a samozřejmě za tu cenu lze koupit solidní stolní počítač a k tomu třeba tablet či menší notebook, případně konzoli a k tomu notebook a tablet najednou. *4*
-
Kdyby dělali dema jak dřív, určitě bych to otestoval no. Bohužel na to kašlou všichni. Ale podle mě nebude problém, kort s HD rozlišením. Na 100% to půjde ok.
-
Tak zatím mi kromě Crysis 3 utáhla v pohodě většinu her, ale nevím co bylo u C3 špatně nesedí to vlbec. Teď mám 270X k vůli Star Citize, za tu cenu super upgrade že, 15-20fps v něm bylo málo s 460 při závodech. Ale i na 270X si nejspíš vyhraju s nastavením, pokud si W3 vůbec zahraji v blízké době, jen to nebude taková sranda jak dřív no :) Jak sem dívám na ostatní low karty tak to vypadá dost ok.
-
To je ale hoodně stará karta na čem ted hraješ? *7*
-
Knížka uch ale film... *11* a to jserm viděl jen pár screenů. Někdo to rád no tak mu to nebudeme brát.
-
Podruhé to dohraje pomaleji... a tp... takže bez problému. *3*
-
30 000 platis za tu frajerinku, ze to mas tenky, ne za vykon *9*
-
A za půl hodiny ti to shoří v prackách...
-
Mně stačí 30 fps, ale jestli i desktopová 770 s tím zápasí, tak mobilní 640 asi nemá šanci.
-
Toho jsem se bál, ale chápu to. Na druhou stranu je smutné, že to nejede ani na low na pc za 30 000 Kč. Ok, koupím PS4 za třetinovou cenu a doufám, že následujících 5 let budu moci hrát ty největší pecky bez dalších investic do hw, snad Sony nezkrachuje.