Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 - technický rozbor PC verze
23.5.2015 | Jan Olejník
475 příspěvků
-
Tak to je pekna picovina. Ked si ju nestiahnem, neznamena, ze si ju kupim. A ked si ju stiahnem, niekomu nieco ubudlo?
Pochybujem, ze si to pochopil, ale to je jedno.
Ak si to nahodou pochopil, vysvetli mi, co som komu ukradol, to znamena,, komu nieco ubudlo. Pretoze to je podstata kradeze. -
Jasně, telenovely přeci položily základ tragédiím. Kdo jiný by vymyslel tak hloupej pojem jako "zpěv kozlů"?
Teprve pak mohl vzniknout Othello, Hamlet.... a podobné deriváty. -
Zkuste hrát pod vodou :O Dej si na hlavu oculus a nech si tam zavést el. šoky po dostáhní zásahu nepřítelem *14*
-
Na GTX 560Ti je to nehratelny. Ta hra si takovou graph nezaslouzi :)
-
Souhlasím. Po té jeskyni mi to na čas zlepšilo náladu.
-
Shhh, hra se může sekat i na 960fps
-
Ještě počkej na ovladače a patche. Ono to nemusí být vůbec dobře optimalizované, kdo ví jak by to šlo ještě odladit vůbec.
-
Já to zjistil u druhýho, ale taky mě to nějak nenapadlo.
-
Zrovna rozdíl u "listoví" mezi high-ultra (natož medium vs ultra) mi přijde obrovský a je to ta jediná věc, která mi trhá oči. Vegetace na high se ztrácí velmi brzy. Drop je navíc znatelný jen u high-ultra (10fps)
Podle obrázku dole od Nvidie ten rozdíl není tak velký, jenže když přijdu do stejné lokace já, tak v přesném místě vidím cca jen půlku levého pole a zbytek holá zem. Ovlivňuje to ještě nějaké nastavení ? A nebo se do dá nějak očůrat, aby se mi zobrazovala vzdálená vegetace jako při ultra, ale s menším dopadem na fps ?
http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/the-witcher-3-wild-hunt/the-witcher-3-wild-hunt-foliage-visibility-interactive-comparison-1-ultra-vs-high.html -
Kálí vývojáři na nás = neposkytnou podělané demo jako dřív, budeme kálet na ně. Morální výčitky moc necítím, koupil jsem si Zaklínače 1 po tom co jsem si zahrál demo za plnou cenu, byl jsem spokojený, z pohledu MikenaCZ bych spokojený v tomhle případě nebyl. Oko za oko. I přesto že to stojí jen 30-40€.
-
jaj, právě jsem po 30 hodinách zjistil, že je loot ve zničených hnízdech příšer... :-D
-
zkus hraní s gamepadem na gauči, nebo si dej do ložnice mega TV
-
No, teď mi to zas ukazuje 3,5GB ram, tak nevim.
Edit: nebo to mohli optimalizovat pro X360 a nemusel bych nic řešit :) -
ja jsem nikde nerekl, ze nepoznam rozdil mezi 40 a 60 FPS a do ted se to tu neresilo. Resi se tu, ze 50 FPS pro tebe neni plynule a tzn. ze 50 FPS je pro tebe sekani, idi*te...a ted to tu nezakecavej, znalce
-
Ak dufas, ze na PS4 ti to pobezi vo vyssich snimkoch, respektive plynulejsie, ako na PC za 3k tak si blazon.
-
me to jede na 43-47FPS ve FHD na sestave AMD Phenom II X4 965 3,9GHz, 12GB RAM, NVIDIA MSI GTX 960 GAMING 2G, vsechno mam na full krome viditelnosti listovi+kvalita stinu nastaveno na vyssi,nvidia hairworks vypnuto. Optimalizaci pres GeForce Experience nepouzivam.
Tahle hra si urcite zaslouzi vysoke hodnoceni 10/10, okamzite vtahne a nepusti !!! -
*15*
Ale zahraješ si to :) poté si zahraješ EE edici snad již na lepší stroji :)
Pak tedy procák. Divný, že se to ale časem sekne. To by nemělo když ram to bere tak málo. 2.72 GB s OS je opravu nějak málo.
Dokonce je možné to osekat ještě více: http://i.imgur.com/8Ygm5OC.jpg *1* (to by poté mohli prodávat i na PS2) -
Alebo si len blbec, ktory este nevidel rozdiel medzi lietadlom a plachetnicou *3*
Ak nevidis rozdiel medzi 40fps a uzamknutych 60fps a obnovovaciou frekvenciou s 60hz monitorom, tak zrak a mozog mas pravdepodobne v neporiadku ty sam. Uz ma unavuju tito individua, co si mylsia, ze 25fps je maximalne plynuly pohyb preto, ze na nom bezia bezne filmy... Skus si taky bezny film dat na takej 27" obrazovke na fullscreen a chvilu na to pozeraj a potom si to okno zmensi do relativne maleho obrazu a potom snad pochopis ten prechod v plynulosti, ked uz to v hre nevidis, co ja vazne nechapem, jak niekto nemoze nevidiet rozdiel medzi tymto... -
Spíš jde o syndrom zdejších komentátorů, kteří z čtvrtiny hru vůbec nemají, čtvrtina jí hrála hodinu a další čtvrtina není RPG typ *1*
-
No jo těch článků je, že už se to plete :D