Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 - technický rozbor PC verze
23.5.2015 | Jan Olejník
475 příspěvků
-
prostredni tlacito mysi ale predtim musis oznacit pres TAB..
-
Ahoj, neviete ako sa vyťahuje kuša ? Nejako na to neviem prisť...
-
Nevím nemám s tím takový problém... navíc jsem připojil X360gamepad a jede see lépe ale ten pohyb je hrozný to je jako by zaklínač se snaýil běhat závody či co *1* , pak to nedobrzdil občas se někam strefit je teda loterie.
-
35-40 fps je podle tebe vpohode? i7 - 4770k GTX 770 4GB a tohle je ku*va první hra která mi příjde že jede vysloveně špatně, je to divné, animace působí neplynule... GTA na max (bez 4k), DayZ.. žádný problém, ale tohle jede prostě hnusně.
-
Já vím, když to budu pitvat na screenshotu, taky si všimnu nedokonalostí a podobně, nádheru vidím spíš v celkovém vyznění a prostě... nerad zabíhám do dojmologie, ale, ano, v POCITU, který z toho mám... jinak, co se týče barev, zatím nemůžu erudovaně soudit, ale například výhled z Kaer Morhenu mi nikterak přepálený nepřišel =).
-
Jo tenhle ukol byl docela teskej,s tim plechacem na konci.A pak baziny a hrani na schovku.
-
https://www.youtube.com/watch?v=pF7CRy_vhzA
-
Tak to necti!Ja chtel jen napsat to,ze cim dal jsi ve hre,tim se to podoba vic tomu demu na e3!Baziny je to nej ze zaklinace3,co se grafiky tyce,a dovolim si tvrdit,ze tento usek hry je hezci nez ten origo z E3.
-
Tak atmosféra mě přišla lepší v dřívějších ukázkách, kdy to nehrálo všema barvama, ale bylo to více potemnělé a šedívé-ale to je věc vkusu samozřejmě.
Jinak jak jsem psal, neříkám, že ta hra je ošklivá, to vůbec ne. Jen mě to přijde na rok 2015 takový solidní průměr. Tu nádheru, jak píšeš, tam prostě nevidím. -
To je prvni hra,u ktere jsem si toho vsiml,nikdy problem nebyl.Dal jsem to v tv do modu,volba sceny obecna,a je po problemu,do herniho modu uz to nedam.
-
Mě zase padá čelist z tvých komentářu. Jack lvl 10 000
-
Dik,hlavne ze uz je 4k,a je to tak dobry na fotky.Kde inzenyri v sony udelali chybu?
-
Kluci,vam rikam,ze v klasickym modu v tv,tj obecna,jede lip jak v hernim modu.Dam priklad:jdes a koukas na stromy,tak v hernim modu je ten obraz cukavej,v obecnim modu nikoliv.
-
Tak zrovna sony televizory maji obecne nizky input lag a katastrofalni pohybovou neostrost. Prokladani snimku cernymi neni zadna novinka, to se pouziva uz dlouho a pouzivaji se i mnohem sofistikovanejsi technologie, snazici se s krystalem co nejrychleji pohnout. Posledni veta ukazuje, ze nechapes co je to input lag, 30 fps ti zadne more casu nedava, kazde zpozdeni se projevi.
-
To je ale RPG ne akšní hra s rpg prvky + my se tady bavíme o pc verzi. *4* *7*
-
Hele já se na to hodně zaměřil a zjistil sem, že se tam taky měl takovej miniaturní stutteřík při každym druhym kroku cca, a v klidu bez chůze vůbec... tak sem prozměnu zapl vsync a zdá se, že to zmizelo... wat
-
V bojich to trosku skripe,a dost narocny,co se tyce delani lektvaru,vyzbiral jsem snad celou mapu kytek,a skoro zadnej lektvar nemam,s vybusninama to stejny,a o brneni ani nemluvim,tam to u me skripe az to boli,zbytecne krkolomny a zdlouhavi,byt to jako v bloodborne,vubec bych si nestezoval.
-
Je uplne supr,realu jak na E3 se priblizuje v tech bazinach,jak si snima musite hrat na schovku,a pak hledat toho skritka Jenicka.Tam me sty grafiky spadla celist. *14*
-
Nevím, jestli bude CPU stačit u mne na tu fyziku ale už mi to nic moc nedělá takže neomezeně pomohlo... i tak dík za radu.
-
Zkus vypnout hairworks. Dělalo mi to taky než jsem to vypnul. Jinak mám vše na max. Mám i74790K + GTX970. Nedalo mi to ale spát, tak jsem v nastavení Physix přepnul na CPU a ejhle. i7ka si s hairworks poradí sama a GTX má dostatek výkonu na ultra nastavení.