Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 - technický rozbor PC verze
23.5.2015 | Jan Olejník
475 příspěvků
-
Pokud máš zaplý V-Sync a fps ti skáče mezi 30
-
Mně to právě stutteruje dost a je to nepřijemné to se nedá hrát...cpu mám 60-80% max takže tímto není. Je to při pohjybu když se nehýbu tak ok ale jak jdu tak sek, sek sek...
Tak jsem to asi vyřešil - FPS fakt je třeba mít nastavené na neomezeně když je na 60 tak to není ono a dělá to tuhletu stuterrovinu. *4* -
Čéče nijak zvlášť, jenom když hodně trhnu myší abych se otočil tak zaznamenám občas takovej microstutter, ale fakt nepatrně, nic, z čeho bych se zvrátil z křesla.
-
Textury teda osobně vidim krystalicky ostrý, rozhled nádhernej, atmosféra mě urvala od prvního kroku... chápu že je in bejt věčně nespokojenej, ale sakra, opravdu je to potřeba zrovna tady?
Jak říkám, jsem úplně na začátku, teď jsem to pustil, takže třeba přehodnotím, až se vyplácám někam pořádně, ale první dojem - naprosto parádní =). -
Taky ti to tak hrozně nevím jakto nazvat ne seerká ale jakoby tam nebyl, vsync ale hrozně - sekal obraz co vteřinu je to dost nepřijemné prostě jdu a krok cum krok sek sum sek... jinak to jede na max, ale tohle je nepřijemné. *7*
Nwevíte co to způsobuje někdo? -
Tak každý z nás má asi trochu jinou představu o nádherné hře v roce 2015...
Neříkam, že hra vypadá špatně, ale je to takový průměr, vážně nechápu kde vidíš tu nádheru.
Vždyť i stařičký crysis vypadá lépe. -
Stejná odpověď jako většině lidí: šlohnout, vyzkoušet, rozhodnout.
-
Tak... jsem si to konečně pustil... a po všem tom hejtu taky trochu čekal katastrofu, ale... omlouvám se za neslušnost, ale děláte si p*del? Ta hra je NÁDHERNÁ.
i7 3770k, gtx770, zatím na plnou palbu bez hairworks v pohodě (35-40fps), ale sem v první místnosti, tak uvidíme jestli nebudu muset snižovat až se dostanu k nějaký složitější scéně =). -
Má zmysel kupovať Zaklínača ak mám Intel Core i7 4510 Haswell, RAM 8GB, AMD Radeon R7 M260 2GB?
-
Hádám dobře, že i tak mám s tímto - Dvoujádrový procesor Intel Core i3-2348M (2.3GHz); 4GB operační paměti DDR3; grafika NVIDIA GeForce 635M (2GB) smůlu? :/
-
Asi to CD projekt upravil. Na high to skutečně dost klesne. A na Ultra zase dost doroste.
Jinak to asi nejde. -
4k *15*
-
a v jakem rozlišení?
-
ved ti pisem, stiahni to nelegalne, neni tam ziadna ochrana, nic, proste to stiahnes, nainstalujes a hras a uvidis, ako to pobezi, da sa to zistit hned na zaciatku hry, nemusis ani nic rozohravat. Nepoznam lepsi sposob pre zistenie chodu hry, ako si ju skusit osobne doma na svojom PC.
-
Ja jedu RoG sestavu budu mit GTX 980 Metrix :D pravě ale šetřím a chtěl bych zaroven hrát :( zaklinače :(
*12* *12* -
To si můžu pustit i k traileru na Zachraňte vojína Ryana... *15*
-
poradim ti najlepsie, ako sa ti poradit da, hru si upirat, presne ako som to spravil ja a zistil,ze mi to aktualnej grafike nebezi podla predstavy, tak to mazem a zakupim neskor, ked budem mat novu grafiku,cakam len na novu seriu, pripadne az amd trosku pohne trhom, respektive cenami grafik, lebo nvidii to z cenami zase vyhrava a isili o dost hore.
-
Opravdu bych si to chtěl zahrat aby to bylo v krádne grafice tak nwm jestli počkat na novou GK a nebo to rozjedu aspon nějak slušně .. *1* *1*
-
Mam I7 4790k , Ram 8gb Hyper x 2400mhz, SSD, Asus maximus ranger VII, ale grafiku zatím HD 6970 2Gb:( Chci si koupit zaklinače ale nwm na jaké to dám detajly :D Děkuji za rady :) a odhady :) *1* *1*
-
Jasne, ze da. Je to asi take jednoduche, ako so 60kw motorom vystartovat so semaforov silou 500 koni.