Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • exmaxx
    Ehm, https://www.alza.cz/24-dell-u2415-ultrasharp-d2220796.htm

Rozhodne jich je min nez 16:9, ale pokud mas displej i na praci, tak 16:10 ocenis *14*
  • Slabota, cekal jsem ze vyplodis něco kvalitejnisiho, takove stekani malého psika za plotem, zkus to lip:)
  • 16:10 monitory se snad uz ani nevyrabeji, to byla takova moda zhruba před sedmi osmy roky, to mas to same jakoby sis stezoval ze ti nejede zaklinac a přitom mas 8 let starou kartu.
  • Mně příjde, že na všech screenshotech to vypadá úplně stejně hnusně.
  • Vždyť to konzolová hra je, nevšiml jsem si, že by ji CDP prezentoval jak PC hru (což by si ani při nákladech na vývoj a potenciálnímu zisku při takovémto kroku nemohli ani dovolit).
    Naívc, gamepad má snad každej a nechápu tu snahu hrát všechno na klávesnici s myší, která se k Zaklínači absolutně nehodí...
  • neprijde mi ze by u W3 byla nejak nutna extremni presnost...naopak, uskoky, kotouly, sesilani znameni jde na gamepadu jedna basen...mimochodem vis o tom ze jde nepritele locknout a pak se ti nestane ze bys zameroval neco jiného..nebo jsi to ještě nezaregistroval..
  • SSSR uz neexistuje, ale jinak uvazujes racionalne, takze bez hrat:)
  • Od čeho by se mi prosím ulevilo?
    Cítím se celkem v pořádku, až na ten strach z toho, jestli někomu v U.S.A. nebo v S.S.S.R. nerupne v palici a nerozhode se naplno rozpoutat třetí světový konflikt.
  • Ano proto že je to vyrobeno pro konzole ... standartní PC ovládání z pohledu 3 osoby má totiž jednu obrovskou výhodu a tou je přesnost kterou mi žádné vibrace nevynahradí.. kolikrát jsem v téhle hře umřel jen proto že geralt zaměřil jiného soupeře než jsem od něj požadoval ... teď jsem opravdu rád že kingdom come deliverance je FPRPG takže se to snad bude hrát na klávesnici a myši jak má .. a nedají nám takovýto konzolový hybrid
  • kdybys radsi sel hrat a prestal resit něco co vyresit nejde, dost by se ti ulevilo, vazne..ver mi.
  • Keyz
    http://www.techspot.com/review/1006-the-witcher-3-benchmarks/page4.html

60 FPS to nedá. Jedině jedna 980. Na ultra (také záleží kde to měříš atd). Ale jedna karta stačí (ta nejlepší). Dvě karty jsou pro jiné rozlišení a SLI v Zaklínači funguje dobře a druhá karta přidá dost navíc. (o tom se také píše)
  • A než sem zkusí někdo napsat, jak si hrozně sype CDPR popel na hlavu v tom článku #2, tak bych rád upozornil že na oficiálním fóru si CDPR tak moc vzal k srdci tu lítost nad aktuálním stavem, že jakákoliv zmínkla o downgradu = zamčené nebo dokonce (to osobně vidím poprvé) komplet beze stopy smazané téma. Na oficiálním fóru downgrade neexistuje.
  • Keyz
    Škoda, že to je takto krátký článek který to vzal hopem....
    Tohle moc lidem nepomůže.

Když již byla řeč o editaci souborů pro změnu všeho možného, tak jste mohli dát odkaz, tam kde radí jak to udělal a co udělal...Třeba ten Nvdia rozbor. Tam také píší, že dopad "vyšší počet postav na scéně" je 0.....

Navíc nikdo v redakci nemá normální 16:10 monitor? Kdyby jste měli anebo o tom četli, tak by jste dopsali, že HUD nepodporuje 16:10. Mapa je přesně tam kde by byly horní a dolní pruhy. Tedy není v rohu jak má být ale pod imaginárním pruhem.... Je nutné to posunout opět přes editaci souboru, jinak to vypadá blbě. Což je neuvěřitelné.

To samé barvičky. Šlo napsat, že to lze měnit a hodit odkaz na změnu. Každému to nevyhovuje.

Reakce Geralda je pomalejší. Je tam prodleva když člověk dá "w" , tak než se pohne... No hlavní byl ten odkaz, který jste tam nedali a také jste mohli hodit odkaz na nějaký web, kde by byl ten benchmark.... Prostě udělat shrnující článek o tom, co víme a udělat to jako rozcestník aby z toho článku mohli lidí jít dal.
  • Me rektum ma prumer az 12 cm kdyz vidim tuto hru. Tzn u me nemas sanci,a hra ti taky nepojede.
  • Děkuji panu Olejníkovi za rozbor a za úmyslné kopnutí do tématu downgradu. K té sarkastické poznámce bych připojil dvě věci:

1.) http://www.worldsfactory.net/2014/10/06/cd-projekt-no-downgrade-the-witcher-3
    Přečíst celé a pořádně, zejména oficiální PR prohlášení od managera Marcina Momota: "...The most important thing here is that the game will come out looking gorgeous when we are done working on it. There will be no downgrade."

2.) http://www.gamespot.com/articles/witcher-3-dev-responds-to-graphics-downgrade-conce/1100-6427502/
    Přečíst celé a pořádně, zejména "Asked specifically why The Witcher 3's graphics might have looked better in the VGX video (below), Iwinski explained that this footage--captured on PC--was derived from a "vertical slice" of the game. This demo was built specifically to run in as high fidelity as possible. It didn't have the game's full open world to contend with, and that helped boost the visuals."

Víte, jedna věc je takové to obecné povědomí "všichni lžou, no jo no co naděláme". Druhé věc je lhaní schvalovat a ještě kopat do lidí, kteří na to lhaní upozorňují.
  • Smutná to doba ... když potřebuje gamepad aby se vám dobře hrálo na pc ... ovládání na klávesnici a myši je rozhodně nejslabší stránkou zaklínače ... klávesnice totiž simuluje gamepad což nikdy fungovat nemůže když máte jen 4 klávesy 8 směrů a polohy stlačeno a nestlačeno .. myš řídí jen pohled kamery a ne směr postavy což je pro pc-čkáře pain in ass . otázka je jestli by bojový systém fungoval kdyby udělali pro pc standartní ovládání. já bych si opravdu přál kdyby se tímto směrem vydali .. i když by se bojovalo jiným stylem než na konzolích . druhá věc je konzolová interface .. obvzlášť když hrajete na větší obtížnost (musíte používat jídlo) a hrajete s důrazem na alchemii .. jak nepříjemné je že má action bar jen 2 sloty a nemůžete si dát tyto předměty někam více po ruce .. jen se najíst:
    1)to musíte zmačknot "i"
    2)překliknout záložku scrolovat najít správné jídlo
    3)kliknout na něj
    4)zmáčknout "e"
    5)a pak "Esc"
    počkat pár sekund a o 10% života později celé toto opakovat ....
    navíc když máte otevřený invetář nevidíte co už máte za lektvary kolik máte HP a toxicity .. prostě je to velice nepraktické
    Celé to ve mě zanechává pocit že je zaklínač konzolová hra na pc to vyšlo jen aby se neřeklo ..
  • tezko rict, mozna bys mel u korene uvazovat o depilaci, aby se ti cela sestava neprehrivala, mělo by to snad stacit, pokud ne mel bys prikrocit k obrizce, preci jen hlava celého systemu by mela mit dobre vetrani a nemela by byt zakryta.
  • Na nejnižší bys to rozhýbat mohl.
  • ...v rozlišení také 1080p.
  • CPU Intel Core i5 2500K @ 4,2GHz, 16GB RAM, 1x MSI GTX 970 GAMING 4G = vše na MAX pouze s vypnutým HairWorks na 50-60FPS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit