Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jede to i na tabletu a jak hezky to u toho vypadá!
    http://www.youtube.com/watch?v=AoToxwhLBFQ
    • A za půl hodiny ti to shoří v prackách...
      • No vidíš, aspoň pořádnej efekt, konzolistům jen vibruje gamepad.
  • tak na tom bych to ani nehral, prodat a koupit neco aspon s 960gtx
  • Má zmysel kupovať Zaklínača ak mám Intel Core i7 4510 Haswell, RAM 8GB, AMD Radeon R7 M260 2GB?
    • PreidaQ
      Stejná odpověď jako většině lidí: šlohnout, vyzkoušet, rozhodnout.
  • Zdravím, pojede Zaklínač 3 aspoň na 30FPS na notebooku s Intel Core i5 4200U, 4GB RAM a Intel HD4400 (dedikovaná grafika tam není)?
    • Hratelně ne a dost tím budeš dávat zabrat svému notebooku. Ani bych to nezkoušel...
    • a má to smysl hrát, když to vypadá 2x hůž než starý oblivion?
      • Ještě jsem neviděl hru, která by vypadala hůř než Oblivion. Artdirectora Oblivionu pověsit do průvanu.
    • https://www.youtube.com/watch?v=AoToxwhLBFQ
  • Zdravím, chtěl bych si pořídit Zaklínače a co si tady pročítám diskuzi, myslíte že utáhnu na mém NB Lenovo Ideapad G510 klidně i jen střední detaily? Procesor Intel core I5 4210M 2,6GHZ-core boost na 3,3 GHZ, 8G RAM a AMD Radeon R7 M265 2GB. Předem díky za jakoukoliv odpoověď.
    • Na nejnižší bys to rozhýbat mohl.
  • Pilgrim66
    Jinak Baronův sidequest je asi jeden z nejlepších, co jsem kdy v RPG viděl... Krásný příklad jak ve Witcherovi neni dobro x zlo als stupně šedi...
    • wenceslaus
      Souhlasím. Po té jeskyni mi to na čas zlepšilo náladu.
    • Rhulad
      zrovna tenhle je jak z mexické telenovely. Je tam vše. Starý ožrala, který mláti svou nevěrnou manželku, tragická smrt milence, následný potrat, útek, amnésie, mentální retardace a nějaké to mystično a nakonec shledání. Telenovela hadra...
      • Magister_Peditum
        Telenovely taky končí i přes dobré skutky tragicky? *15*
        • wenceslaus
          Jasně, telenovely přeci položily základ tragédiím. Kdo jiný by vymyslel tak hloupej pojem jako "zpěv kozlů"?

Teprve pak mohl vzniknout Othello, Hamlet.... a podobné deriváty.
        • Pusť si k trailerům znělku z Tak jde čas a možná ho pochopíš a pokud ne

"BACHA SPOILER"

"To be continued..."
          • Magister_Peditum
            To si můžu pustit i k traileru na Zachraňte vojína Ryana... *15*
    • O tom je i knížka a film *3*
      • Jack1947
        Knížka uch ale film... *11* a to jserm viděl jen pár screenů. Někdo to rád no tak mu to nebudeme brát.
  • jindra.veliky
    tak jsem byl rozhodnut (dle recenzi a ruznejch lets play videi), ze si hru zitra hned koupim, ale posledni dva dny se tu jede jenom kritika a zase se mi do toho moc nechce *7*
    • Tady jsou jen dvě možnosti. Věřit tomu, co jsi sám viděl nebo věřit výkřikům v diskusích.
    • Nepamatuju si, ze by se na jakoukoliv hru z poslednich par let nenadavalo. Ja se podle diskuzi vubec neridim, to by clovek nemohl hrat vubec nic. Zaklinace hraju od stredy a bavi me hodne.
    • Isto to kup, nikoho kto hra v mojom okoli som si nevidel stazovat, max. nejakych fanusikov zeldy a podobnych hracov. Je to najlepsia hra od cias skyrimu.
  • Konečně pořádně bizzare diskuze o hardware. To už nějakou dobu nepamatuju. Naposlet v dobách, kdy pro mě byl nedosažitelný vrchol Geforce 4Ti. Tak to mam rád. *5*
    • Pro tebe je zrejme nedosazitelna cestina.
      • tak doufám, že si z ní dostal pořádnou sračku.
        • "Naposlet"... rofl :-D
      • gramarnazi detected
        • Když neumíš psát anglicky, tak to radši nedělej.
  • Asharak
    Škoda že jsem prodal svou GTX 460, teď to nemůžu pořádně otestovat :/ *1*
    • V klidu, já to na GTX 460 s 1 GB hraju na +/- 30 FPS :-) K tomu obstarožní C2D E8400 @ na 3.9 GHz *5*
    • No, já mám v laptopu GTX460M a Sandy Bridge i7.
      Zaklínač mi jede hratelně na 1366x768, všechno vypnuto nebo na low, kromě textur. 20-30fps, podle situace. Počítám, že desktopová 460 na tom bude o dost líp.
      Tak se nebojte do toho jít se staršími stroji. :)
      • Jack1947
        Jsem rád že mám aspon 770GTX, hodně jsem se téhle hry bál. (krom GTAV.)
    • tak na 460 by si to poriadne neotestoval urcite *7*
    • Jack1947
      To je ale hoodně stará karta na čem ted hraješ? *7*
      • Asharak
        Tak zatím mi kromě Crysis 3 utáhla v pohodě většinu her, ale nevím co bylo u C3 špatně nesedí to vlbec. Teď mám 270X k vůli Star Citize, za tu cenu super upgrade že, 15-20fps v něm bylo málo s 460 při závodech. Ale i na 270X si nejspíš vyhraju s nastavením, pokud si W3 vůbec zahraji v blízké době, jen to nebude taková sranda jak dřív no :) Jak sem dívám na ostatní low karty tak to vypadá dost ok.
  • Paulcz
    Vizuálně to teda žádná pecka není, nemyslím tím detaily 3D objektů nebo textury, ale celkově to je takový moc pohádkový, všechno září, přepálený obraz, scéna různě poslepovaná, pohyb postavy nerealistický.. mělo by to být konzistentnější a mít to pořádnou atmosféru. Některý videa ze hry vypadají příšerně a některá ujdou. Pro mě je jednička Kingdom Come kde si s tím vším dal někdo větší práci a zvolil dle mého lepší přístup.
    • Kinet1c
      Mne to vcelku nevadi, aj ked obcas no, sa mohli kus miernit, ale celkovo je to v pohode.
    • Tak Zaklinac je prece pohadka. *3*
      Ja mam taky radsi realistictejsi barvy, ale u Zaklinace mi to mirne prepaleni nevadi, dela to atmosferu ktera s obsahem sedi. Kdyz tak si pockej na nejaky komunitni postproces jako ENBseries, pak si tu barevnost a kontrast budes moct hodit do realnejsich hodnot. Taky zalezi na monitoru, pripadne TV. Levnejsi monitory maji barvy vice vyblite a napriklad plazma je kontrastnejsi proti LCD.
      Asi je lepsi kdyz to vyvojari mirne prezenou a ty pak postprocesem uberes, nez kdybys to tam umele tlacil nahoru.
      Pohyb postav pravda v konzistenci za GTA5 zaostava, ale nejsem si jist jestli je u Warehorse ta konzistence lepsi. Pred Zaklinacem jsem si dal par komunitnich single misi v Arma3 a asi diky tomu mi v Zaklinaci pohyb postav prisel realisticky az dost. *2*
      • Paulcz
        U GTA to je paráda, jelikož se pohyb neustále dopočítává na základě fyziky, kdežto jinde se prostě přepnou stavy z chůze na běh apod. pak to vypadá jak zkratovanej robot. Další věc, že postavy v Zaklínači úplně ignoruje prostředí a třeba boj ve vodě je úplně stejný jako všude jinde a to je špatně. U tak rozsáhlého projektu by se na základy mohli zaměřit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit