Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne ta hra ide okolo 50 fps stabilne, co som velmi rad, nastavenie cisto medium, hustota travy high. Co ma ale trochu hneva, su tie mikrolagy, kt9orych nie je az tak moc, ale su tam.
    • Tahle informace je nám úplně na h*vno, když si nenapsal, co máš za stroj...
      • R9 270x, Fx6300, 8gb ram. Skor som chcel povedat, ze je to dobre optimalizovane, ale mohli by trochu opravit tie mikro lagy
        • No vidíš, že to jde.

Máš celkem rozšířený CPU a GPU, takže se ta informace určitě bude někomu hodit. *3*
        • Zkus si nastavit v ovladacich grafiky, prerendered frames na 1 a dej at physx efekty pocita grafika, ne automaticky. mely by ty mikrolagy skoro vymizet. Podle me je problém u AMD procesoru, který si moc s tou hrou nerozumi, pokud vim presne tohle delal i Zaklinac 2.
          • Aha ty mas AMD kartu..tak zkus aspoň ty prerendered frames..to by tam taky nekde mělo byt
            • Ale vies, mne sa zda ze po tom patci 1.03 je to horsie, pred tym to az tak nebolo. Ale slubili, ze to patchmi este vyrovnaju ciastocne. Dokonca aj AMD pisali, ze uz coskoro bude novy driver na optimalizaciu Zaklinaca a Project Cars. Ohladom Zaklinaca pisali aj NVIDIA pre 7xx radu. Takze sa aspon staraju a to ma tesi :) U zaklinaca 2 som nemal ziadny problem. A ten preferended frames, viem co myslis, v Nvidia drivery to viem nastavit, v Catalyste to neviem najst, ale nevadi. Ono je to v pohode.
  • ahoj, můžete mi prosím říci, jestli mám nárok si Zaklínače 3 vůbec zahrát, když mám v počítači:
    CPU: Intel core I3 1.7GHz
    GPU: GeForce 820M
    RAM: 8GB
    Rozjedu spoustu zajímavých her, z těch novějších i AC: Unity, ale zajímalo by mě jak jsem na tom ohledně zaklínače.
    Děkuji za odpověď *3*
    • Asharak
      Nekupoval bych ho na ten ntb. Zatím vypadá jako dost špatná volba. 20fps vyždímaných prej
      • dík za názor, já zaklínače už doma mám, ale šetřim si ho po zkouškovym období, abych se vůbec donutil učit *1* kdyžtak to nejnižší nastavení grafiky jistí *15*
  • Kr.Pa
    Ty testovací sestavy byly všechny Desktopy? Mám NB podobné konfigurace jako ta nejslabší, taky by mě to zajímalo, jak to pojede.
  • Mam I7 4790k , Ram 8gb Hyper x 2400mhz, SSD, Asus maximus ranger VII, ale grafiku zatím HD 6970 2Gb:( Chci si koupit zaklinače ale nwm na jaké to dám detajly :D Děkuji za rady :) a odhady :) *1* *1*
    • poradim ti najlepsie, ako sa ti poradit da, hru si upirat, presne ako som to spravil ja a zistil,ze mi to aktualnej grafike nebezi podla predstavy, tak to mazem a zakupim neskor, ked budem mat novu grafiku,cakam len na novu seriu, pripadne az amd trosku pohne trhom, respektive cenami grafik, lebo nvidii to z cenami zase vyhrava a isili o dost hore.
      • Ja jedu RoG sestavu budu mit GTX 980 Metrix :D pravě ale šetřím a chtěl bych zaroven hrát :( zaklinače :(
        *12* *12*
        • ved ti pisem, stiahni to nelegalne, neni tam ziadna ochrana, nic, proste to stiahnes, nainstalujes a hras a uvidis, ako to pobezi, da sa to zistit hned na zaciatku hry, nemusis ani nic rozohravat. Nepoznam lepsi sposob pre zistenie chodu hry, ako si ju skusit osobne doma na svojom PC.
    • Opravdu bych si to chtěl zahrat aby to bylo v krádne grafice tak nwm jestli počkat na novou GK a nebo to rozjedu aspon nějak slušně .. *1* *1*
  • s GTX 970 AMD FX 6300 3,7GHz, 8GB ram ,když vypnu nvidia vlasy a viditelnost listu na high/vysoke a zbytek na max a zaple tak mi to jede v akci 60FPS a normalnim prohlizeni krajiny ci chuze i 80 FPS. Kdyz dam vse na max,uplne vse tak to jede okolo 40fps
    • Procesor za zenitem... Škoda k tomu mít takovou GK.
      • A vyplatilo by se ho nahradit FX 8300 ?
  • Ahoj, neviete ako sa vyťahuje kuša ? Nejako na to neviem prisť...
    • alien5
      prostredni tlacito mysi ale predtim musis oznacit pres TAB..
      • Aha diky... *3*
        • alien5
          v pohode delam videa s radama a pomaham kolegum :) se mrkni a klikni na odber :) dik cus
  • Jack1947
    To jsem rozehrál na tu 3tí doporučenou obtížnost... hrál bych stále, líbí se mi to a to rpg fakt moc nemusím ale jak se zdá Zaklínač je vyjímka. Až na ten komicky zrychlený pohyb a potíže se skákáaním a podle mne i bugy které mne čekají... asi to na těch +-9-10/10 bude noo... jenže co taky říkat asi po hodině a půl hraní mn e se too líbí. *4*

Předpokládám že qs se nedá hodit někam na gamepad takže musím vždycky stisknout na klávesnici co? *7* ta grafika je taky parádní hrozně moc detailů a živý svět i když věřím že někomu to je málo ale zase by to nejelo takhle hezky co?
    • Asharak
      Tak pokud není nastavení pro shortcuty i na gamepadu pak trochu lituji hráče co s ním hrají. :D
      • Jack1947
        NO jediný problém to mnení zas tak špatné že... tedy kromě toho vykrývání útoků a ty úskoky jsou taky trochu na pěst.
        • nightborne
          Já mám spíš trochu problém s tím, jak moc neurochirurgicky jemně musím tlačit na levej analog aby Geralt šel, tzn neběžel... sem zvyklej s tim ramplovat jak ponocnej většinou =)). Ale zvyknu si, počítám, sem pořád strašně na začátku =).
          • Jack1947
            Jj přesně to mně úplně vytáčí bože *15* on neumí chodit normálně a zasekává se o překážky i s koněm. Gowd.
      • jakubc
        Já to teda nezkoumal a pro F5 se vždycky natáhnu ke klávesnici, ale je to asi největší problém, který se hrou doteď mám (35h), takže to není špatná vizitka hry. :-)
    • Jacku, ty jsi tak trochu jinej co? *7*
      • nightborne
        Jack je svůj =)).
      • Jack1947
        Quick save když se opřu do křesla ( mimochodem po letech mám parádní erní křeslo nerad z něj stávám *3* ) tak se pak musím obtěžovat klikat na F5 a zároven se mi přehazuje z gamepadu na klávesnici....

Jsem se jenom zeptal... ale asi nejde nevadí. Pravděpodobně tam je autosave ale já bych rád ukládal stále... jinak nějaký větší problém s tím zatím nemám. Možná toho kecání tam je celkem dost i takhle ze začátku ale je to holt rpg co se dá dělat co. *4*
        • Jack je dobrej!! relevantních komentářů je tu dost a občas je to nuda číst. Jackovi komentáře naopak čtu s chutí! jacku vydrž ty hejty! STAY STRONG..... STAY YOUNG.
        • Bych si přál, kdyby toho koně udělali jak ve Skyrimu, aby vylezl všude. Bylo by to přeci jen lepší než teď, kdy je schopný vcelku pravidelně se zasekávat o stébla trávy. Občas se mi také stává, že z koně vůbec nelze sesednout ani se s ním pohnout, takže následuje load předchozí pozice.
  • 16:10 je na hry ideál pro mě, víc vtáhne do děje. Nudle (16:9) je jak když má člověk kšiltovku s omezeným výhledem.

http://www.computerbase.de/forum/attachment.php?attachmentid=245537&d=1313755664
    • Co to placas..ten vyhled je uplne stejnej..jen na 16:9 vidíš vic do stran..jeste da ty obrazky kde je videt za na vysku je videt uplne to same..snad není pravda:)
  • Veny, zatím nejpřínosnější koment - moc díky. Mám čtyřjádro, takže jsi mi dala naději a zkusím to nějak upirátit nebo půjčit od kámošů. *4*
    • Sorry, špatně umístěnej koment.
  • Mam dotaz k alchymii, co kdyz jsem si treba nevyrobil puvodni lektvar a pak jsem v nejakem otaznicku nasel recept na enhanced, nerku-li superior. Samozrejme ho nemuzu vyrobit, protoze proste nemam ten puvodni lektvar a ani ho uz nemuzu vyrobit. Otazka tedy zni, jsem v riti a uz se s tim lektvarem musim navzdy rozloucit, nebo na to existuje figl, ktery jsem nenasel?
    • Tak znova: Ja mit recept na zakladni verzi, ja nevyrobit. Pak ziskat recept na lepsi verzi, ten prepsat zakladni recept. Ja ted nevyrobit ani zakladni verzi ani vylepsenou. Tak to byt spravne?
      • Ted uz je ti konecne rozumet :-).
        • Asharak
          Double post noob :(
        • Asharak
          Nevím, radši bych ještě prosil aby to nakreslil :/
    • No vsak musis niekde ziskat recept na ten povodny lektvar najskor :)
      • Boze ty jsi zviratko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší