Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde na konci února 2015 v opulentní sběratelské edici a zažije návrat důležité postavy
5.6.2014 | Aleš Smutný
300 příspěvků
-
Clovece a me zrovna Ciri nevadi:), naopak jsem chtel vedet, co dalsiho se s ni vyklube.
-
Dík moc :-)
Hele je to ono: http://www.amazon.co.uk/The-Witcher-Wild-Collectors-Edition/dp/B00I9WV4SS/ref=sr_1_cc_2?s=aps&ie=UTF8&qid=1402036625&sr=1-2-catcorr&keywords=The+Witcher+3%3A+Wild+Hunt
A otázečka musím to zaplatit hned nebo si to jen rezervuji ? Dík :-) -
Černé oblečení, černá sametka s hvězdou... nezdá se, že by to neměla být ona, ale rád bych se pletl. Popravdě ani výrazově v obličeji mi nepřijde taková, jakou si ji představuji. Každopádně trailer je strhující...
-
Crap, tak Ciri mi tam zrovna nechybela.. Snad ten posledni dil dejove nedodrbou jak Sapkowski posledni knizku *7*
-
tak jsem na to koukl znovu a máš pravdu. podle mě to yen není. navíc si nemyslím, že by ji tam ukázali "jen tak" + když je tam hned u toho záběr triss, jak si užívá. to prostě neštimuje. tak doufám, že ještě s mají v rukávu ještě jeden trailer s yen. kdyby tam nebyla, tak by mě to velmi mrzelo
-
Doufam, ze ho tady zastihnu, a proto bych chtel uzivatele Paul_cz pozadat, aby prestal psat na neogaf. Je to hrozny a ostudny. Tvoje trapny a dokola se opakujici vymazy o tom, kdy mas narozeni si kydej na cesky weby, ale neogaf tim laskave nespin. Jo?
-
Xzone jsem propásnul, takže doporučuju amazon.co.uk. Jinde jsem zatím nenašel obchod, který ji má a posílá do ČR. Každopádně bych dlouho neotálel...
-
Pokud si dobře pamatuju, tak Ciri vlasy zbělely během závěrečného boje na Vilgefortzově hradě.
-
Já teda na monitoru vidím jasně tmavě hnědé vlasy...
-
těším se jak malé dítě a když jsem viděl ciri a yen, tak i slza ukápla :). sběratelku musím mít, už jen kvůli tomu medailonu :)
-
Však má, v traileru je na lodi vedle Geralta a Triss. Ta dívka s bílými vlasy je Cirilla
-
dík moc
-
tak není těžké zajít na wikipedii. ale pro tebe to tady vypíšu: prvně je třeba přečíst povídky: 1. poslední přání, 2. meč osudu. následně přichází sága a to v tomto pořadí: 3. krev elfů, 4. čas opovržení, 5. křest ohněm, 6. věž vlaštovky 7. paní jezera. následně na podzim vyjde ještě sezóna bouří, ale to myslím přímo nenavazuje na celou ságu, ale jde jen o samostatný příběh před ságou, ale kdyžtak mě někdo opravte. povídky bych řekl, že je opravdu třeba číst. nejen, že tě to uvede do celého světa zaklínače, ale ukáže ti původ veškerých osudových setkání a vztahů. navíc jsou podle mě i umělecky nejkvalitnější a opravdu naladí na zaklínačovskou vlnu. sága je samozřejmě taky skvělá, ale především poslední kniha už tak trochu ztrácí dech, byť ho ve druhé půlce znovu najde. no a závěr... na to si uděláš názor sám :)
-
Ahoj, .-)
žádám každého dorého ráče PC !! O pomoc, prosím :-) Nevíte kde by šla Sběratelka objednat ? Ať je to Česko (to by bylo lepší) nebo Amazon atd. Já jsem našel jen vše zmatené.
A otáázečka když si sběratelku koupím v UK v obchodně, tak mi jí poělou do Čr nebo si s nimi nám domluvit? Dík -
Nevim proc by mel zapomenout. Triss a Ciri mi byli vzdy milejsi nez arogantni Yen. Prestoze ji mam taky rad:)
-
Oh, wait! Yen nemá černé vlasy?!
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Zakl%C3%ADna%C4%8D
Nektere veci si v povidkach a v romanu odporuji. Je to tim ze autor nemel puvodne vubec v umyslu roman psat. -
pff, přečti knihy a na triss zapomeneš :)
-
Může mi někdo znalý chronologicky seřadit knížky o Zaklínači? mám jich asi 20 v ebooku a nevím jak jdou po sobe. Dík
-
No, kdyz uz CDP jede zu svoji vcelku vstricnou politiku, jsem zvedavy, jaka budou cisla pirateni u trojky na PC.