Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde na konci února 2015 v opulentní sběratelské edici a zažije návrat důležité postavy
5.6.2014 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
Tak snad to tentokrát nebude klon Diabla. Taky bych to udělal sandbox bez durazu na příběh.
-
úprimne dúfam že tam bude zasa nejaká šteklivá sex scénka s ciri ako zaklinač zvykne inač sa budem hnevať :D btw. 0:53 dat assss :3
-
Chtěl jsem si objednat sběratelku na pc ale nemůžu ji nikde najít měl někdo štěstí?
-
-
Slušný, před hodinou jsem si ještě na Xzone zadal na tu sběratelku objednávku a teď už tam není *1*
Zřejmě jen upravujou popisky, protože teprve dnes byl odhalen obsah. -
-
Ne, je to už vyprodaný. V rekordně krátkou dobu, na mě se už nedostalo, jsem nasranej.
-
-
-
Bude to pecka. Těším se jak malé dítě :-) Jestli tomu něco vytknout tak jen to, že z toho cítím oproti minulým dílům víc klišé a taky negativa spojená se zaměřením na širší (a Americké) publikum.
-
Dobré že vsadili na open world a už to nebude koridor jako minulé díly.
-
-
Tady si někdo zapomněl vzít prášky na dobrou noc.
-
-
Jednička byla super. Dvojka byla zklamání, lituju ty prachy co jsem za ní dal. Takže pro jistotu abych se nespálil si nejdřív hru stáhnu přes torrent a vyzkouším než se vůbec budu namáhat to jít koupit. Demoverze se v dnešní době jaksi už moc nevedou.
Jen můžu doufat, že to bude dobrá hra. Sapkowského příběhy mám fakt rád a zažít další zklamání by bylo smutné. -
-
ano, zlodějinu si člověk sám před sebou může odůvodnit mnoha způsoby, na podstatě věci to ale nic nemění
-
-
Prestoze sam hry uz davno nestahuji,dal jsme mu plus. V dnesni dobe prehodnocenych a vyhypovanych her,kdy se neda splehnout na temer zadnou recenzi a kdy vam uz pri vydani vydavatel hlasi ze pracuje na deseti dalsich DLC ,ho uplne chapu.
Otazkou je,jestli si pak hru skutecne koupi,kdyz se mu libi. *4* -
-
Nebuď naivní...
-
-
Naopak naivní je slepá (až) víra v něco co není... než věřit pochybnostem radši tahat na jistotu, má (nejen) slova. *4*
-
-
-
-
-
Nemôžu to nahrať a potom celé hodiť na youtube ako kedysi ? Načo všetko musia streamovať ako retardovaný ked tak tam bude veľa failov lebo to bude real-time a celé to bude sekať v kvalite 360p
-
nemá cenu se tu o tom nějak rozepisovat *14*
-
Táák nic no, už je smazáno. *3*
-
Vážně nevím, a řeším dilema. Mám málo peněz ale chci mít krabičku se Zakl 3.:
-gog: 20% sleva, bonusy, bez krabice (disku)
-obchod: krabice s diskem, pote i zaloha na gog, vyssi cena
ty dilema ... -
-
Krabicky mi zavazi,CD/DVD je stejne po par letech vetsinou jen na vyhozeni,predmety z ruznych edici se povaluji kdovikde....
V naproste vetsine pripadu kupuji digitalni verze hry. Nezavazi a jsou levnejsi az o nekolik stovek. -
-
digitál ale horko těžko prodáš potom co tě hra omrzí...čímž těch několik stovek smázneš...
-
-
Tady někdo psal, že kabice snad stojí kolem 2000 Kč v cizině. Zatím jsem se nekoukal.
I když jestli tam pak bude vše polsky tak to je dost blbý :)
-