Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no nevim,co je na tom autohealu blbý,já to mám radši,než jak bylo řečeno -poslední procento a banda hajzlů jde po mě,zase je kravina tvrdit,že s autohealem nemusim byt opatrnej,kolikrát než se někam schován,chcípu taky
    jinak v tom novym Farcry by nemusely byt ty blikající kvéry,to snad napadne,že si ho asi půjde vzít a to počítání bodů bych bral v Serious Samovi,ale ne tady,
    to rozmístění zbraní mě nějak netočí,prostě když se zadaří a najde se něco,tak si buď vezmu nebo ne
  • Však i tam to stejným způsobem kazilo dojem.
  • To jsi ale napsal pěknou hovadinu.
  • Raziel_cz
    Takhle, osobně si myslím, že jestli z vývoje her za ty roky vzešla alespoň jedna dobrá věc, je to autoheal. Každopádně diskuze na tohle téma jsou už únavné a tahle možnost by některým tady zavřela, s prominutím, hubu. Jinak nechápu, proč by dělali dvě rozdílné hry, lišil by se akorát přístup k hraní v závislosti na zvoleném módu a to ještě nijak závratně.
  • Pretoze vsetko ma v nazve "cry"-nie nerobim si prdell. a crysis sa snazil jasne niest v duchu farcry.Asi ako ked niekto v diskusii o arme spomenie aj operation falshpoint a nasledne oba klony obecne zhodnoti. Ziaden "cry" klon uz nedosahuje kvalit farcry.
  • smejki
    jinými slovy mají designéři udělat dvě různé hry jen kvůli rozmíšce nad lékárničkama. oujé
  • Bullshit podobné umístění zbraní bylo i v jedničce
  • V uvěřitelném konceptu FC to bije do očí mnohonásobně více, než v jiných hrách.
  • Raziel_cz
    Podle mě by bylo nejlepší dávat do her volbu: A) Hraní s číselnými životy a sbíráním lékárniček, B) Hraní s autohealem. Ono aby se někde buď objevily lékárničky, nebo naopak zmizely, už podle mě není nijak velký problém dnes udělat a všichni by byli spokojení...
  • Raziel_cz
    Tak jinak, proč zmiňuješ na fóru ke hře Far Cry 3, že nevěříš Cryteku a Crysis?
  • ale jo da sa, napr. este by sa to dalo vyriesit stealth metodou, mas macetu preco ju nepouzit, chlapika stojaceho za domom odstranis, potom ked sa da zleziez dolu, neskor odstranis dalsich skocis do vody preplaves ako to bolo na konci videa vides na druhy breh znicis most zabijes par blbov a vrtulnik, ono, MOZNO by sa to takto dalo, ale neviem nakolko to tu hru vysperkovali, ked mysleli na vsetko museli mysliet aj na toto, snad :)
  • suhlas, take divne hodeny granat v hrach som asi este nevidel a to som zahral uz niekolko 10tok FPS
  • tu by som ti skocil nejak do reci, nepotrebujes skill ten mas ty to je fakt, ale chlapik ma pravdu, ozivilo by to hru a fakt by to vyzeralo kus tak hm realnejsie, aj ked pri takychto typoch hry je realita az na dalsom mieste, skratka by to malo zmysel, tak napr. v deus ex, tiez si si vylepsoval ovladanie zbrani, ano to bolo skor RPG, ale bolo to FPS RPG, taktiez Fallout 3 ci NV, tak preco nie FC 3, ja v tom nic zle nevidim, dalsi dobry priklad, sice toto uz je RPG, je prave tento system, ze zo zaciatku si lama s mecom neskor profik, a to vsetko vydno na uderoch a drzani meca, hovorim o hre Gothic a Gothic 2, dalsie casti to uz nemaju a to je skoda, tam vydis, aky si dobry a na co mas a na co nie, ako vies zaobchadzat so zbranami a ako nie, viem ze toto by podla mna nemalo byt RPG, aviem, ze o tom tu nerozpravame, ja len chcem ukazat na fakt, ze by to mohlo byt zaujimave, takymto sposobom sledovat vylepsovanie ovladania zbrani
  • jit s dobou, nic proti tomu, ale ked napr. kazda skoro strielacka vychadza s checkpoint save systemom, az na svetle vynimky, tak ma ide porazit, a to aby som si daval pozor a ze je to takto ovela tazsie, nie, nie je tazsie napr. naposledy som hral taku hru volala sa FEAR 3, a nebola vobec tazka, ale ked som par krat umrel, bolo to frustrujuce obiehat vsetko znova dookola, takze ked toto je pokrok, hm, tak radsej dalsi nechcem ani zazit, ten autoheal je ok, ked sa kombinuje s lekarnickou, ako som pisal vyssie, tzn rozdeleny zivot do casti po 20-25 hp a kazda cast ked ubudne, uz to nedoliecis iba lekarnickou, a tak by to bolo a malo byt spravne v kazdej FPS, moj nazor
  • myslim si ze toto je dobra cesta ako je farcry 2 a niektore ine podobne hry, napr. Pariah, sa my zda tiez pouzival podobny system, takze ja by som povedal ze toto je taka dobra stredna cesta, autoheal s kombinaciou lekarniciek a predeleny HP do 5 casti kazda po 20hp a si myslim, ze aj tymto sposobom to stare dobre adrenalinove napetie z akcie tam bude, u mna vo FC 2 bolo, ale faktom je, ze na co je teren a na co su moznosti volneho prostredia ked nepriatel stale vie kde si, aj tu sa my zdalo, ze hned jak most siel do vzduchu oni o nom uz vedeli, a zacali strielat, no ale vyzera ta hra myslim, dobre a ocakavam ju zatial pozitivne
  • Vhodné umístění zbraní si pamatuji ve hrách už před víc jak 10ti lety za tu dobu jsi si už mohl zvyknout ne? Je to jen hra a arkádová hra žádná simulace.
  • Fuj, ještě že v DX:HR nevyskakuje nějaký "+10".. *11*
    btw. pěkný bullshit: "that was just one of many ways that you can play fc3"
    tohle sedí: "Snadno se dá se správným mixem záběrů udělat i z naprosté prkotiny superatraktivní herní mechaniku, která svoji pravou tvář naprosté marnosti, ukáže až po vydání. "
  • No jest to sice pravda, ale třeba takový Far Cry 2 nebo jiné, kde je sice autoheal, ale na segmenty, tak je lepší než lékárny. Když ti pak zbývá poslední dílek, který se sice doplňuje, ale nic moc nevydržíš, tak to je docela slušné. Lékárny tam potřebuješ jinak hraješ s posledním dílkem, což je jako cca 20HP u starých her.
  • Wither 2 je RPG jako remen ten nema cisty autoheal,TW2 ma normalne nahore v rohu zivoty a kdyz boj skonci tak se zivoty znovu obnovi ale kdyz mate dostatecne vylepsenou postavu tak se regenerace deje i pri boji,jenomze pri FPS se deje pri boji hned od zacatku a postava se nijak nevylepsuje
  • ne vzdy staci obtiznost .. idealni reseni je ani autoheal ani typicke vsude rozhazene lekarnicky .. trefite, bud jses mrtvy nebo krvacis a umres .. pak muzes najit medika (jestli to hra konceputalne umoznuje nebo pouzit obvaz/lekarnu kterou koupis nebo vemes na logicky zvolenem miste) ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit