Přejít na výpis diskuzí
Zhodnoťte alternativní průchod Far Cry 3 dema z E3 2011
11.7.2011 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
A kdo říká že tohle jsou jediné možnosti jak to udělat?
-
cisla, ukazatele hrozby, kontextovou napovedu pomalu uz i k chuzi a mit moznost vypnout zamerovac ... jinak doufam, ze nechaji prostor modderum, kteri by tu hru pripadne opravili ..
-
Tiez vzdycky nechate sniperku na utese nad zakladnou? Predpokldam ze v konzolovej verzii tam bude cervene tlacitko ktore bude treba stlacit na vyhubenie celej zakladne na tazsej obtiacnosti ho bude treba stlacat velmi rychlo a blikajuci ukazovatel vam bude ukazavat ako sa pretlacate s potencionalnym asi vetrom alebo cim a za to vsetko dostaneme velku velikansku hodnost :-).
Teraz vazne celkom sa mi to lubi ale tak nejak uz davno crytekku ani znacke farcry ci crysis vobec neverim.Prvy a posledny uspesny titul bol pre mna farcry1 ktory bol nenormalne napeckovany zbytok sa odpisal sam svojim tunelovitym prisposobenim sa najtunelovejsiemu tunelu so vsetkych tunelov. -
jo střílení bude dobré, ale co se bude sít mimo mise - tohle má být taky sandbox!!! jen aby to zase nenudilo...
-
Tehnle průchod misí se mi líbí mnohem víc než ten kde hází tu mačetu apod.. Už jen odstaranit ty příšerný CODkoidní čísla co naskakují na obrazovce a bude to zdá se super hra! Doufám že to bude FC2 s opravenejma chybama.
-
Hmmm, jak vytáhl tu mačetu z toho chlápka, tak žádná krev na mačetě. :D
-
hmm zaujimavé očakávam vela ! FAr Cry 2 nic moc no 3 vystrkuje rožky len aby sa fandovia nesklamali inak good ... *7*
-
tak to je blbej clanek. co je na tom alternativniho. 1 video ukazuje jak je zabil sniperkou, 2 video jde rovnou do akce. todle jde i v jinych hrach. a pokud to prvni video melo byt ze chtel byt tajnej tak nakonci stejne musel vsechny postrilet zblizka takze alernativa zadna. kdybi to udelal vse potichu (podud to jde) a nechtel nasbirat to blbi skore tak byto mozna byla alternativa.
-
Alternativni pruchod, bych si predstavoval trosku jinak, nez jen jit zprava misto zleva :)
-
Jo, stopl jsem si to a fakt něco drží, tak se omlouvám:)
-
no to je pravě ono. Zkus si v CoD udělat misi z druhý strany :D xD
-
Kdyť to ty troubo nesjel holou rukou, ale má tak hák.
-
Je tam vidět nějaký hák.
-
Samo stejně tak jako přežije par výstřelu do břicha, vždyť je to hra buď rad že to nesjel pověšenej za ptáka. *5*
-
Nejak zvlast alternativni mi to neprijde. Je to uplne to same jen z druhe strany.
-
to jako holou rukou sjede po tom laně?:)