Přejít na výpis diskuzí
Zhodnoťte alternativní průchod Far Cry 3 dema z E3 2011
11.7.2011 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
musíš být registrovaný a lognutý *3*
-
Co tam proboha dělaj body za zabití??? To už se móresy z multiplayeru dostávaj do singlu? Za chvilku tam někdo prdne i killstreaky, za který si budete moct zavolat podporu :/
-
mal hak, ale pistol si nabijal 1 rukou :)
-
tiez v to dufam, no dufam aj v to, ze pojde vypnut blikanie objektov pre slepych.. neskutocne ma to irituje.
-
nějak tu nefunguje upravit ani reagovat...
-
-reakce na 11.07.2011 11:39 alien (anonym)
-
ty už si to hrál ? *1*
-
Líbí se my to...Líbí se my to dokonce víc než crysis a určitě si to nenechám ujít až to vyjde, snad to bude stát za to.
-
Doufám, že půjde vypnout to vyskakování těch "+10", páč to vypadá fakt debilně.
-
A ten typek je jako kdo? Vesničan co drží v ruce poprvé zbran a umí sní jak profík a nebo nějaky byvaly vojak nebo tak něco?
Bych v některejch hrách uvítal Skilly na zacházení se zbraní.
Třeba že když poprvé drží třeba to AKčko, tak by mu to kopalo házelo na strany prostě by to nějak neudržel nebo tak a časem by to bylo lepší a lepší. Podl toho jak z toho Střílí a zabijí -
Třeba byl majitel sniperky v tý dřevený chajdě :) asi se mu chtělo na záchod
-
Teda ta animace hození granátu to byla jedna z nejnechutnějších věcí co jsem kdy viděl.
-
AI je taky dementni, vy stojite na kopci strilite na tupe pobihajici vojaky kteri delaj ze vas neslysi ani nevidi. to byt v multiplayeru tak vas hned nekdo sejme takhle byt na ocih na skale a sniperka ktera je slyset pres celou mapu
-
Ze by prave to bol ten dovod preco som v mojom povodnom prispevku napisal ze neverim ani spominanej znacke?
-
Raziel_cz: at ctu jak ctu tak nevidim kde pisu ze mi vadi skripty ... nevadi .. nekdy mi vadi jejich necitlive pouziti .. a v tomto pripade mi nesedi bezvychodiskovost situace zpusobena skriptem ..
-
Nechci ti kazit iluze, ale Far Cry 3 nevyvíjí Crytek. Nedělali už ani Far Cry 2.
-
Zajímavé myšlení. To by jsi v alternativní cestě chtěl emzáky nebo zombie? já radši otevřený svět než možnost o dvou cestách (hlavní a alternativní)
-
Nechápu, co pořád mají někteří lidé proti skriptům. Vádí ti? Tak to nehraj. Ti, kteří holdují pořádným filmovým sekvencím si užijí a ještě mají navrch možnost pěkně si promyslet průchod misí, potažmo postup, jakým splní zadaný úkol.
-
a jako co by sis představoval? alternativu jako v gears of war? chceš jit v pravo nebo vlevo? (to je alternativní pruchod). Výhoda otevřené mapy je ta že si to mužeš udělat jak chceš, máš misi prostě zabít tohohle vola ve vesnici a je jedno jak to uděláš. Jestli bazukou, jeepem, kulometem sniperkou, zleva z prava, z vody atd... to je otevřený svět
-
no treba to pujde na 1000 zpusobu.. ale stejne je silne demotivujici, ze cokoliv udelas tak skoncis skriptovanou scenou a pokud to nema logiku .. zajimalo by me odkud by se pak vynoril ten borec s RPG pokud bych predtim vycistil cely tabor