Přejít na výpis diskuzí
Zhodnoťte alternativní průchod Far Cry 3 dema z E3 2011
11.7.2011 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Přesně, na lékárnu se člověk místy přímo třásl (Max Payne...). Autoheal mě nebere.
-
Mnohem více mi dojem zkazilo stupidně nepravděpodobné umístění odstřelovačky na kopci u boudy...
Jinak skvělá akce. -
nic ineho z toho nevyplyva jedine zeby ste nerozumel pisanemu textu.Napisal som to uplne jasne a jednomyselne.Vy ste dokonca z mojej jasne citatnej skepse vicital iluzie ktore si podla vaseho domneleho nazoru o produkte robim.A na zaver pokojne konstatujete vase nekonzistetne zavery o tom co z toho vypliva-neuveritelne.
-
Witcher 2.
-
nikoho nenasraly ty blikajici zbrane a jiny predmety? podle me je to fakt hnuj. vidim to posledni dobou v kazdy hre a docela mi to kazi dojem z jinak realne pusobici grafiky
-
No ale ide o to, ze vtedy si si na zivoty daval pozor a 2x si si rozmyslel ako budes utocit, ci sa ti oplati vobec pouzit taku metodu alebo hentaku... Teraz sa len schovas na par sekund za nejaky kryt a hned si zdravy ako Valibuk a kosis si veselo nepriatelov.
Klasicky zber lekarniciek je tiez nerealny, netvrdim opak... no podla mna to ma cosi viac do seba. Snazis sa totiz davat pozor na to co robis. A ked sa ocitnes s malym zivotom proti tazkemu nepriatelovi a ty ho konecne porazis, tak ten pocit ti len tak rychlo nezmizne. Taktiez je to aj vacsi adrenalin a zabava. Tot moj nazor. -
Víš stačí si dát nejtěžší obtížnost a ani autoheal tě nezachrání když se dostaneš do větší palby a v čas se neschováš. Stejně jako u lékárniček stačí málo a je po tobě. Holt někteří nechtějí jít s dobou a tak raději žijí v minulosti jejich mínus.
-
jo přesně, souhlasím s tebou dřív mě taky nebavilo běžet přes půl lvl kde sem nechal lékárnu protože před chvílí sem měl zdraví dost ale teď je tam deset nepřáte,l místo toho abych někde lítal a něco hledal tak se nachvíli budu krýt a vyjde to nastejno jestli utečtu dozadu něco hledat nebo zůstanu a zdraví se doplní
-
no a v tom je velky kus hratelnosti starych her .. dnes vybehnes chytnes par kulek,rozdejchas to a jedes dal .. nic te nenuti k opatrnosti .. za starych casu se clovek snazil mit porad 100% zdravi a nejakou lekarnu v zasobe, za kazdy roh vykukoval, kryl se, kolik krat jsem si nejakou pasaz radeji dal znova a lip abych do dalsi casti nesel s pulkou zdravi .. jasne .. je to hrani, ale kdo rika ze musi byt tak snadne ..
-
vzpominam si kdyz sem hral farcry 2 a hned sem to prestal hrat kdyz sem zjistil ze schovavat se ve krovi je zbytecne kdyz stejne vi kde jste. a jedna silnice ktera snad spojovala vsechny vesnice a nebyla moznost vydat se jinou cestou. tak sem se pustil do editoru tam byla zabava
-
aaa
-
zajímavý jak všichni nadávaj na autoheal jak je to nereálný když přitom starej systém doplňování zdraví kdy člověk musel sebrat každejch 100m nějakej first aid kit nebo obvaz neni o nic reálnější.
co se týče gameplaye tak mi opět příjde lepší autoheal, nenastanou situace kdy má člověk před sebou shluk nepřátel, 1% hp a lékárna nikde. taky se člověk víc zaměří na hraní něz na neustálý sbírání a hledání lékáreniček, brnění a nevim čeho ještě.
a ačkoli patřim ke starší generaci co vyrůstala na wonfensteinovi tak preferuju autoheal -
zajímavý jak všichni nadávaj na autoheal jak je to nereálný když přitom starej systém doplňování zdraví kdy člověk musel sebrat každejch 100m nějakej first aid kit nebo obvaz neni o nic reálnější.
co se týče gameplaye tak mi opět příjde lepší autoheal, nenastanou situace kdy má člověk před sebou shluk nepřátel, 1% hp a lékárna nikde. taky se člověk víc zaměří na hraní něz na neustálý sbírání a hledání lékáreniček, brnění a nevim čeho ještě. -
Dragon Age II ...
-
Dobre ale nenapadne v dolnim rohu nebo idealne uplne skryte a jen oznamit nejaky level up pri otevreni denniku/mapy/mobilu .. takhle to vypada jak automatovka z 80 let ..
-
a jak by jsi se blizil k helikoptere tak spustis skript a vyleti na tebe tech par typku .. takze je to jedno .. strilet musis tak jako tak a jediny rozdil je ze nevyhrajes jackpot za 200 zabitych nepratel ..
-
Ono je vcelku jedno cos tam psal a z jakého důvodu, když z toho vyplývá něco úplně jiného.
-
Mmmmm... to je ovsem drtivej argument : D
Mozna te to prekvapi, ale Far Cry a Bulletstorm jsou (nebo by MELY byt) dve ale uuuuplne rozdilne ladeny hry *7*
Ja hral teda Bulletstorm jen chvilinku, ale taky jsem si na nej vzpomel hned u prvniho FC3 videa.
Dalsi veci, ktery se u FC3 bojim jsou totiz postavy, pribeh, apod. Ten vsema oslavovanej ocirovanej sasek mi totiz prisel neskutecne trapnej, tak doufam, ze nebude takhle ladena cela hra. -
Ale i dnes se delaji hry bez autohealu,sice uz jich neni mnoho ale najdou se ja si treba neumim predstavit RPG s autohealem to by uz nebylo RPG
-
Prave mladsi generace spise preferuje autoheal a ja k nim patrim:)