Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše má ale svoje meze! Právě kvůli autoheal už není třeba hledět na životy. Kde jsou ty časy, kde se sbíralo každé procento zdraví...
  • Proto se často místo umělé inteligence říká umělá demence *1*
  • a proč jsi z toho tak udělanej ? v bulletstormu bylo to samé, díky získávání zkušeností do jednoduchého RPG systému
  • prestigo88
    Já nejsem blbej vím co ty body znamenaj jen se pozastavuju nad tím co dělaj ve hře jako je Far Cry a to ještě způsobem, jaký je i v MP. Navíc by mě zajímalo kolik dostanu bodů, pokud se k tomu vrtulníku dostanu bez zabití. Začínám si myslet, že to ani nebude možný a hra tě prostě donutí zabíjet. A poslední věc jak tu hru mám brát vážně, když mi tam vyskakujou body za zabití???
  • A proc ne? (..???)
    Nejakej jednodussi RPG system, mraky predmetu, apod., by prave mohlo hodne pomoct utyct od stereotypu.
    Problem je jen to, jak imbecilne ty cisilka vyskakujou. Kdyz uz to museji sr*t primo do obrazu, tak proc ne nekam do kouta, jako treba ve Falloutu?!
    Bohuzel se bojim, ze to vypnout nepujde.
    Nechutny HUDy jsou zrovna jedna z veci, ktera i me na dnesnich hrach silne stve. Jakykoli moznosti prizpusobeni jsem ale zaznamenal jen hodne vyjimecne... : /
  • Mahcake
    Docela by se mi líbilo, když už má člověk tu mačetu, vysekat si nějakou svou vlastní cestičku k protivníkům skrz rostliny.
  • Proč ne.U koridorovky by to jistě smysl žádný nemělo, ale ve Far Cry to k něčemu bude.Vždyt v minulém díle člověk každou chvíli narážel na strážnice a nic z toho neměl.Jen to káždého později zdržovalo.
  • prestigo88
    sakra... to byla reakce na ehm
  • To znamená že je to Volnej svět a že cesty nejsou určovány a naskriptovány jako v COD třeba.Sandbox je prostě volnej svět.Něco jako v GTA nebo WOW atd
  • zbožňuju tyto věčné kritiky realičnosti!! *2* *2* *2* Do pr. dele lidi co byste chtěli..., aby se na vás hned po prvním výstřelu sesypala banda nepřátel a rostřílela vás na sra.čku??? Všem snad musí být jasné že v reálném boji by žádný voják na světě nezabil tolik nepřátel bez vlastni újmy na životě!!!
  • v SP strilecce???
  • prosím vás, co to je ten sandbox ?
  • Proč mi to jenom připomnělo jednu scénu z Ramba, jak kosí nepřátele při cestě k vrtulníku :D
    Zajímalo by mě, jak dlouho si to ten chlápek nacvičoval. To byla ale blbost. Jsem se na tu mapu díval a hned bych měl alternativnější cestu= obejít to ještě více doprava a naskočit do helikoptéry bez střílení...
  • v FPS nepotrebujes virtualni skill, tam skill ziskavas realnym hranim
  • XP ti něco říkají?
  • a nad hlavu ukazatel zdravi a brneni ..
  • akorát tohle není koridorovka alá callofduty, ale sandbox jako farcry2 - takže mi to nevadá... aspoň to zpestří hru, jestli budou nějaké slušné perky
  • rpg, nerpg system, v strielacke to nema co robit. To tam rovno mozu dat cisla, aku mu davam dmg, ked donho strielam.
  • akorát to jsou zkušenostní body - že by rpg systém?
  • No snad neni nutny nas opijet rohlikem, ale jestli pujdou vypnout vsechny ty HUD nesmysly, tak verim ze to bude hezka hra.
    Z dvojky je ale dost co vylepsovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit