-
když najedu na příspěvek v diskusi, zmizí jeho hodnocení
-
-
opravim. fade asi zase zrusim.
-
Ajo. To bude důsledek té fadein/out fíčury.
-
-
Zdravím redakci a chci se pana šéfredaktora zeptat, kdy bude recenze na The Ewil Within (zítra vychází) a z jaké verze bude (kéž by z PS4, ale to se tu moc nepraktikuje).
-
-
Evil" *4*
-
-
Nemáte náhodou někde ještě zastrčenou takovou tu starou modrou Level peněženku, kterou jste kdysi dávali k předplatnému? Nějaká krysa mi jí ukradla (i s obsahem) a já už si na ní tak zvykl :)
-
uvítal bych v recenzích info o možnosti volby jazyka.
-
-
Ked chcem recenziu po anglicky, slovensky, hispansky alebo japonsky tak ju nehladam na ceskom webe.
-
-
To ale není o recenzích, je to o lokalizaci her :)
-
-
-
Zdravím, mám jednu připomínku k jinak skvělému Hardware Clubu, která mě dokonce přiměla po letech, co sleduji Games, udělat si registraci.
Proč proboha tam musí být přítomný Lukáš Grygar (který je jinak fajn), když KAŽDÝ díl začne tím, že mají málo času, protože on musí někam jít.
A nezapomene to během vysílání desetkrát zopakovat.
Kluci vypadají, že by tam rádi seděli déle a víc témata brali do hloubky.
Je to škoda.
-
Ta reklama je scestná mezi diskuzí.Na GoGu se platí v dolarech!!!
-
zajímavé čtení o World of Tanks : http://vu7820.webnode.cz/suport/
-
-
A práve pre toto som prešiel na War Thunder (zatial len brázdim oblohu)... nechcem tým povedať že WoT a celý wargaming je zlý ale mali by sa uvedomiť že už niesú tí TOP vývojári akými boli predtým ako prišiel warthunder... tož jak pravil jeden ogař: konkurence nás pohání kupředu...
-
-
Psal jsem několik emailů na redakci ohledně akce s MojeID před koncem roku. Doteď mi nepřišla odpověď jak se celá věc má ani slíbená flashka. Účet jsem plně aktivoval, včetně kódu, který přišel poštou. Možná by nebylo na škodu oficiální vyjádření na hlavní stránce, nebo to mám chápat tak, že od toho dáváte ruce pryč?
-
-
byla to akce MojeID, resp. CZ.NIC
-
-
Byla to akce s MojeID (NIC.CZ), ale na stránkách games.cz. V původním článku, pokud si dobře pamatuju, bylo řečeno, že flashky budou rozesílat (games.cz) během ledna. V diskuzi pod článkem se někdo ozýval, že z předešlé akce mu disk nepřišel. Na to mu redakce odpověděla "a proč si nám teda nenapsal, abychom to mohli vyřešit?". Asi začínám chápat proč - na rozdíl ode mně, neztrácel čas psaním emailů, na které stejně nikdo nedokáže reagovat ani po měsíci.
-
-
Jen pro info, rozesilali jsme takhle vice nez 5000 flashek.. Pri takovym mnozstvi se proste neda zabranit tomu, ze se nekde odehraje chyba (vsetecnej postak, poskozena flashka, chyba pri posilani u nas, apod). Nejak ale nerozumim tomu, proc bychom meli davat "vyjadreni na hlavni stranku" - tohle jsou individualni problemy, ktery se proste museji resit emailem, nebo klidne tady v diskusi.
-
-
Vyjádřením jsem myslel, něco ve smyslu "Pravě probíhá/proběhlo rozesílaní, pokud má někdo problém, může nás kontaktovat tam a tam nebo se zařídit tak nebo tak". Přijde mi to jednodušší, než dostávat hromadu emailů, na který nemůžete stíhat odpovídat.
Já chápu, že při takovým množství vzniknou nesrovnalosti. O tu flasku mi ani tak nejde, problém mám hlavně s tím, že člověk neví na čem je. Jestli má teda dál čekat, jestli se má ozvat, nebo jestli už je pozdě, protože akce je ukončena. Jde čistě o princip.
Poslal jsem teda email na martin.bach@tiscalimedia.cz. Díky za reakci. -
-
Už jsem to přeposlal na příslušná místa, zítra to zase proprudim :)
-
-
-
Je mi líto, ale podle tvojí přezdívky nedokážu identifikovat o jaký emaily jde. Všechny dotazy na MojeID flashky přeposílám člověku, který má to odesílání u nás na starosti a ten vždycky cca jednou za 14 dnů doposílá ty reklamace (flashky co z nějakého důvodu nedorazily, i když měly). Buď mi sem napiš jméno nebo něco, podle čeho můžu ten tvůj email dohledat nebo napis přímo mě na martin.bach@tiscalimedia.cz
-
-
-
-
Uz mi zase i pres placeny pristup oxiduji na webu reklamy. *7*
http://i1295.photobucket.com/albums/b626/anytanweh/bugs/ad1_zpso71zrolf.png
http://i1295.photobucket.com/albums/b626/anytanweh/bugs/ad2_zps2m8zgmfm.png -
-
Podíváme se na to a opravíme to v průběhu tohoto týdne. Díky za upozornění.
-
-
... a samozřejmě se ti omlouváme za to, že přestože nám platíš peníze, tak díky naší chybě tě pořád otravujeme reklamami.
Do pytle, to je snad samozřejmost, omluvit se platícímu zákazníkovi za to, že jsme něco po*rali. -
-
Kdybych videl nejakej zaval reklam nebo na mne vyskakovaly nejaky obrazovy nebo zvukovy sh*ty tak bych se asi vstekal, takhle si akorat povzdechnu nad tim ze to musim resit... ale popravde kdyby vysechny reklamy vypadaly takhle (a samozrejme jich nebylo vic nez umerne mnozstvi) tak si nic platit nemusim protoze to zily netrha
Btw, mnohem vic mne ser*e treba DPP kde za rok necham pet litru a ani za 3 mesice mi nebyly schopny odpovedet proc tramvaje kteryma jezdim do prace jezdi v opacnem gardu s 3 minutovym rozdilem oproti jizdnimu radu *7* -
-
Nej jsou vlaky když maj zpozdění( jsi zrovna v tom vlaku) tak můžeš bejt v klidu, protože se to hned dozvíš *3*
-
-
Musel jsem si postezovat na games aby mi konecne odpovedeli. :D A kdyz uz jsem tu odpoved dostal... :D
Odpoved byla ze jizdni rad muze mit odchykly kvuli situaci v doprave a jedine garantovane spoje je par kousku na nocnich linkach na konkretnich uzlovych zastavkach... jinymy slovy, s jizdnim radem si muzeme vytrit pulky protoze nema zadnou hodnotu... taky dobry. :D
-
-
-
Už jen to že se na to během týdne podívají je úspěch, kdyby to řešili stejně jako zvuk ve videích...
-
-
-
-
Smazání post na upozornění slev http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/
Jsou lidé,kterým se to nelíbí a chtěj si postovat svoje.Děkuji.Důrazně o to prosím. -
-
Vy to nevidíte?už tři hodiny!.Smažte to,prosím!!!
-
-
To máš namysli ty slevy na Steamu?
-
-