Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím. Je možné prodloužit platnost captcha? Kdykoliv píši delší příspěvek, platnost captcha vyprší a musím ji zadávat 2x (tu první systém vždy vyhodnotí jako špatnou). Je to problém už ze starého rozhraní TG a stává s to vždy, nemá to nic společného s tím, že bych ji špatně přečetl *3*
    • bizi
      pokud se bojite ze captcha uz vyprsela, kliknete na "kod je necitelny" a dostanete cerstvou captchu, kterou staci opsat. Kratsi platnost ma svuj vyznam.
    • DSemik
      Můžeš se zaregistrovat, pak kód nepíšeš, nebo si můžeš text napsat mimo a jen to zkopírovat.
      • No to kopírování je skoro tak dobrý řešení, jako to psát 2x captcha. Přihlášení se koukám vyplatí, asi se na to pustím. Dík za reakci, jsem si toho malýho písma dole nevšiml *8*
  • Bude Dan Vávra recenzovat Dead Money pro Fallout. New Vegas?
    • claymen
      myslíš tu hru bez realtime stínování?
  • The Mask You Live In (2015) — Dokument o spolecenskych vlivech na psychologicky vyvoj muzsky / chlapecky osobnosti. Byt komplexni a ukotvenej v USA, tak je az na urcity konkretnosti zrcadlem naseho kontinentu a protoze se otre i o hry, urcite by stal za tematicky zpracovani. http://www.imdb.com/title/tt3983674/

Dokument je ze serie, prvni (Miss Representation, 2011) se venoval zenskemu pokoleni — http://www.imdb.com/title/tt1784538
  • Čím to, že se mi titulní strana i rozkliklé články zobrazují s bílým pozadím se zarovnáním vlevo v podstatě bez formátování?
    • Mart9
      adblockem
      • adblockem to neni protoze ve firefoxu se zobrazuje spravne a v opere ji vidim jak pise prof.
        • Tilwaen
          Osobně s Operou (42.0) nemám problém, ať už bez adblocku nebo se zapnutým nativním adblockem.
        • Jack1947
          To vše vysvětluje *3*
      • Jack1947
        Možná nějakou starší verzí *3*
  • ...což je sice pravda, ale jako komentář k původnímu příspěvku to nedává smysl. Autor žádal o předělání systému videí na HTML5 (tzn. přehrávač, ne formát videa).

Zároveň bych chtěl podpořit tuto žádost, moc by se mi hodila možnost sledovat videa na iPadu a je jasné, že dnešní trendy směřují k HTML5 videím.
    • Fail, špatně jsem ocitoval původní příspěvek, takže se tu objevil jako nový. Měla to být reakce na 30.04.2011 04:22 Urug@tiscali.cz
    • Já radši flash. Už jen z důvodu, že Adobe štve Microsoft i Apple.
  • planujete nejaky claneko star citizen z gamescomu? https://www.youtube.com/watch?v=a9rqPp_Cyk4
  • Bude Dan Vávra recenzovat Dead Money pro Fallout: New Vegas?
  • Zdravím, nejde mi pouštět video na fullscreen, zkoušel jsem to jak v IE tak ve FF a porad nic. Plus, když se mi zobrazí reklama, tak se video začne kousat.
  • frag.ment
    Nemáte pocit, že si toho na sebe berete trošku moc? Dělat Level, podcasty, teď ještě Games TV a starat se o webovky.. Připadá mi, že tím právě dost trpí kvalita webu. Jáká je vlastně vaše priorita?
    • blixa
      Ne, nemame ten pocit. Pokud si pribirame nejakou praci, vzdycky dopredu premyslime kolik casu to zabere a kdo to bude delat a snazime se to vymyslet tak, aby to nijak neovlivnilo to, co jsme delali dosud. Proto jsme se hned nepustili treba do letsplayů - protoze tam jsme tohle dlouho nemohli poresit. Jinak nase priorita je Games a soude podle toho, ze webu soustavne a plynule roste navstevnost, tak bych nerekl, ze necim trpi.

Jen pro priklad: Kdyz jsme zacinali delat Games, delal web de facto sam Petr. Dneska s nami sedi primo v redakci Ales, Gamesplaye ma na starosti Pavel, Games TV Lukas a ja se vic zapojuju do Levelu. Takze jo, delame vic prace, ale je nas na to vic.
      • frag.ment
        Díky za odpověd a jen držím palce, ať to všechno zvládáte.. Na games.cz chodím každej den klidně i desetkrát, když mám volnou chvilku v prácí (ale pšššt, to se neříká nahlas) a Level si taky kupuju, jako čtivo, když se válím ve vaně je to ideální. Přiznám se, že občas koupím i konkurenci, ale v Levelu jsou pro mě zajímavější články. Na Games TV jsem se ještě nedíval, ale to co nejdřív napravím.
  • Hidden

Poznamka k prehravaci videi (na vase gamesplay i kvuli tomu chodim radeji na Youtube, ale posledni Desperados 3 tam zatim(?) jaksi neni) - bylo by fajn na nem mit moznost krome klasickeho prepnuti do fullscreen mit i prepnuti na velikost okna prohlizece. Obvykle na videa koukam "na pul oka" (krome pasazi, co me zaujmou a venuju jim plnou pozornost) na vedlejsim monitoru, kde potrebuju ale registrovat i dalsi veci a tak je pro me fulscreen ponekud neprakticky. Video Desperados umistene zde ma take nejake technicke problemy (prestavalo se prehravat na dvacate minute, pak zhruba na hodine), ale vzhledem k tomu ze ruzne mizi i z titulky, tak o tom asi uz vite. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit