-
9.3.13 v mailove schrance nesel otevrit mail 504 chyba serveru a ted nejde pro zmenu odeslat mail,porad odesila 2 hodiny -co s timto problemem
-
evidentně to nikoho nezájímá hlavně že se lidi registrujou *4*
-
-
Ptal ses na něco, co je dost jasně vysvětlené v tom článku. Akce na hry na Steam a akce na flashku jsou dvě odlišné věci. Pokud sis vybral flashku, na stejný účet už hru dostat nemůžeš.
-
-
já si registroval jen hru, ale nikam mi zatím kod nepřišel
-
-
-
Ahoj redakce. Mohli by jste mi prosím vytvořit profil android hry archmage? Chtěl bych na ní napsat recenzi. Děkuji
-
-
http://games.tiscali.cz/archmage-15364
-
-
test facebook connect
-
-
Předpokládám, že s možností případného propojení s facebookem souvisí i ta "ikonka" vedle nicku. Zobrazí se tedy tato ikonka všem uživatelům registrovaným na tiscali? A bude zahrnuta podpora i z dalších "zdrojů" - např. twitter, seznam.cz účty atp.?
-
-
uvazuju jeste o openId (zahrnuje i seznam). Zalezi jak bude cas a zajem sefu i uzivatelu.
-
-
A jedná se o různé způsoby přístupu k jednomu účtu nebo nejsou tyto nijak propojené?
-
-
zatim jde jen o oddelene ucty. treba pro lidi, co chteji jen kliknout na logo facebooku a nezakladat skutecny ucet s heslem a hned psat do diskuse. dalsi krok bude moznost spojeni existujiciho uctu s facebook apod.
tyhle "importovane" ucty samozrejme neumozni pouziti jako emailova schranka jako @tiscali.cz
Krome email schranky tyto ucty umi vse co tiscali ucty (editace diskusi, uzivatelske recenze, profil, sbirka her a dalsi) -
-
A budou pak mít tyto "oddělené účty" možnost editovat příspěvky atd. nebo to zůstane výsadou pouze registrovaných na tiscali?
-
-
-
-
-
-
--- Vyber si RAMky od výrobce, který ví, co dělá --- . No jenom toho čeština dopilovat hoši.
-
premyšleli jste nad tím dat bleskovkam vetší okenko na strance? je to tam tak bokem a zanika to jak je cela stranka zajebana reklamou. taky by to chtelo mene reklamy
-
-
presne, nejhur zpracovana obsahova cast webu si vylozene rika o vice prostoru. uz jen pro ty fantasticky diskuze ktery generuje.
-
-
Nešlo by líbí / nelíbí v dizkuzích přes Ajax? (pokud to je v plánu, tak se omlouvám předem :) )
-
-
Poajaxovat (nebo ne nutně) a zjednodušit by to chtělo i galerie. Než se člověk dokliká k rozumně velkému obrázku z článku, tak si to raději rozmyslí.
-
slo, v planu to taky je, slozity to taky neni, ale neni zatim cas.
snad aspon nekoho potesi, ze ted se (mimo jine) dela bilej skin games. -
-
Tiež mám rád tmavé ale skúsim aj to biele.......
-
Jedna z věcí, který mám na Games nejradši, je tmavý schéma *5* .
-
-
-
Do Retro GamesPlay by ste mohli spraviť ako Extra Round hru Hafík z roku 2001. Poprípade aj neskoršie verzie. Dúfam že nie som jediný ktorý pri tom mlátil do stolu.
Je mimochodom zdarma http://www.mojzik.cz/hafik/ -
-
To jwe nějaká propagace či co takovejhle down tu hrát nebudou fuj *11*
-
-
Jak je to s tím podcastem serveru games.tiscali.cz?Někde jsem slyšel že se snad má objevit na konci října,ale žádné oficiální informace to nebyli,chystá se tedy něco?Kdo budou případně debatující?A jací autoři to vůbec odešli z hrej.cz(zatím sem slyšel jen o L.Grygarovi)?A to že odešli z hrej.cz znamená že odešli i z časopisu level?Odpoví někdo z redakce GamesTiscali na tuto otázku?A jaký je rozdíl mezi velbloudem a dromedárem?
-
-
Velbloud má hrb jeden, dromedár dva.
-
Tak nějak to vysvětlily v některém z nových hPodů, ale nic moc podrobného. Tuším, že to bylo na začátku 245 nebo 246.
-
-
Zdravim, mozna tu uz bylo, ale nefunguje RSS pro bleskovky, neeb pri stahovani dany aktualit se tahne sem tam neco, nebo pri pridani se stahne pouze posledni (momentalne 13:13 Analytik Michael Patcher .....)