Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bug: Z ciziny (Španělsko) jsem se nemohl přihlásit... Vyskočil na mne text, že mám vyplnit kód a obrázek s kódem nikde a ani pole kam ho napsat...

• ales.smutny

Díky, podíváme se na to :)

• RakeW
    Od redesignu mi nefunguje highslide při kliknutí na "trojobrázky" (pokud je jen jeden větší, tak je to ok) ve článcích. Rovnou mě to hodí do galerie. Je to bug nebo feature? Lupička a tlačítko "celá galerie" pak poněkud postrádá smysl. Používám Chrome.

Jinak jsem to chtěl ještě vyzkoušet v IE, abych následně zjistil, že tam se ty "trojobrázky" pro jistotu nezobrazují vůbec :).
    • blixa
      Mrkneme se na to.
  • Mohl by být v seznamu diskuzí nějaký maličký odkázeček na původní článek? Byl by určitě užitečnější, než ten na games.cz , který je z nějakého důvodu u každého linku na diskuzi.
    • bizi
      games.cz odkazuje uz na samotny clanek.
      • Tak bych rád poznamenal, že to bílé "téma" se mi po chvíli používání opravdu zamlouvá. Příjemná volba barev.
      • Děkuji mnohokrát. Jak se jen mohu odměnit? ^.^
  • Jozef123
    Vedel by som si predstaviť aj taký video podcast *3* *4*
  • poslední podcast byl velmi fajn,zvěte O.Broukala častěji...
  • Nový design chválím, akorát zdá se mi to nebo jste definitivně zavrhli bílý skin webu? Z toho černého mě bolí oči a bílý jsem proto využíval... *9*
    • blixa
      Tu provizorní bílou verzi používalo hrozně málo lidí, proto jsme její řešení teď odsunuli s tím, že se k tomu možná vrátíme v budoucnu. Ale uvidíme, zatím ses asi třetí člověk, kterej se po ní ptá (reálně na ní bylo přepnuto pár desítek lidí)...
      • bobsh
        Už jsem to psal na twitteru, ale ať je to víc slyšet! *1* Přimlouvam se za světlou verzi, klidně by stačilo změnit pozadí za textem (nepotřebuju kompletní redesign), jde mi fakt jenom o to, že se mi bílý na černym špatně čte
        • Pokud ti na designu nesejde pak pro Firefox existuje javascriptový kód, který jenom zadáš do adresního řádku, odentruješ a automaticky se změní pozadí na bílé a text na černý. Popřípadě se dá kód vložit do záložky a po kliknutí na ni se ti právě zobrazená stránka takhle změní. Vypadají pak ale stránky docela nevzhledně. Na téhle stránce najdeš odkaz "Lovely Bookmarklet" který obsahuje onen kód: http://www.456bereastreet.com/archive/200608/light_text_on_dark_background_vs_readability/
  • Ne že by to souviselo s něčím, co se na místních forech v poslední době děje, ale neplánuje se nějaká ta ochrana identity, když už je to takové aktuální téma?

A taky něco, co má jiný význam, než klidný spánek - bude se tu někdy někdo starat o fora ve smyslu moderování? Pravidla jsou sice hezká, ale první tři pravidla tam patrně jsou jen tak pro okrasu a zbytek tam je aby se neřeklo?
  • donni1024
    Ahoj!
    Mam taky dotaz: Neslo by zvacsit video okno tak ako to ide npr. na youtube? Myslim, ze to je jediny dovod preco radsej pozeram Vase videa tam. Inak som na Vasej stranke skoro stale. Vdaka za Vasu skvelu pracu a len tak dalej.

Peter Cagan
    • MickeyMutant
      Mně to jde, vpravo dole v okně videa mám ikonku zvětšení. Spouštím to v HTML5, ale jede mi to i ve Flashi. Že by to u tebe bylo starší verzí prohlížeče?
      • donni1024
        aj vo flash aj v html5 je to to iste, zvacsenie je len na plnu obrazovku... myslel som to presne tak ako je na YT. NIE full screen,
  • Jak dlouho asi trvá schválení čtenářské recenze? Jednu jsem psal dnes kolem poledne, navíc ne moc dlouhou, tak jsem si říkal, že k večeru by už mohla být na games.
    • Recenze neschvaluje automat a je neděle. Dopřej jim trochu klidu, dělají to ob pár dní, jak se to zrovna sejde.
      • vlastik.plaminek
        To je mi jasný, že to nedělá automat. Spíš by mě to zajímalo i do budoucna, protože mám v plánu napsat ještě pár recenzí na starší a mnou tehdy ne tak docela pochopené hry.
        • blixa
          Schvalujeme to jednou za dva az tri dny.
  • Black_Hand
    novy indie royale bundle s unstoppable gorg, hodne zajimavou TD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit