Přejít na výpis diskuzí

Billy Talent

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
217 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jejej

v cajku skupina.. *1* *1* *1* *1*
  • Sára

Billy talent nepatřily nikdy mezi mé oblibené skupiny a bohužel se tomu tak nestalo ani po koncertě.. skupina nic moc... *9* ale zase musím uznat že The EX je fakt pisnička superr to je ale jináč *13* *13*
    • Re: Sára

můžeš pro mě něco prosímtě udělat??chytni se za spodní ret,přetáhni si ho přes hlawu a polkni!dix,tímto si mi ulehčila práci

a můžeš mi laskavě říct co tady děláš?! *10* když se ti nelíbej tak co vůbec chodíš na jejich koncert *8* !!!víš koncerty a tahle diskuse sou pro lidi který BT milujou takže se odsud pakuj ubožačko!! *9* *9* jak tohle může někdo říct to nechápu tvoje ujetý nazory sou uplně mimo takže di se schovat!! *9*
      jinak BT sou úžasný! *14*

jestli sis nevsimla, tak tohle je FANKLUB Billy Talent, takze jestli se ti nelibej, bez je kritizovat jinam! *16* ale uznavam, ze ti to muselo dat praci... *1*
      • Re: Re: Sára

*1* Já si myslím že ji to moc velkou práci nedalo... To dokáže napsat každej *1* Bych si do ní nejradši kopla *1* *3*
        • Re: Re: Re: Sára

*1* hehe ja bych se pridala *15*

Dobře tvůj názor.... Ale stejnak nechápu proč si tadyhle na tomdle serveru hledala BT..... Tos to hledala jenom proto, abys sem napsala , že se ti nelíbili bo co.... Osobně když mě nějaký skupiny nezajmaj tak nerejpu , že sou hnusný a necham je bejt..... Ale vždyt je to jen můj názor tohle (tak mě neukamenujte XDD)
      *3*
      • Re: Re: Sára

taky mam stejny nazor,to je jenom provokace!když se jí to nelíbí tak ať sem neleze!billy talent jsou nej skupina!4ever

*7* tak toto je ten nejhnusnější komentář kterej tu zazněl!! *1*
  • Spizin

Děkuju.. *1*
  • To Jana

Protože se chystali zahrát song The Ex o jeho bejvalce, proto padla tato slova... :P
  • Billy Talent

Koncert byl super a hlavně všichni lidi, prostě všichni co byli takový blázni a přišli na koncert, s nikym nebyli problemy, nic takovýho protoře bylo vidět že všichni si přišli poslechnou tak super kapelu, prostě náadhera... *14*
  • BT

hej lidi já sem se chtěla jen zeptat proč na tom koncertě mele takové kraviny jako jak říkál láska+kur*a ??? proč to tam říkál?? (já ne koncert nemohla tak se ptám.. ???)
  • wooooooow

Naprosto a naprosto skvělý. Chybička se vloudila. Bylo to krátkýýýýýýýý. Dala bych si repeté, tak za rok snad znovu *1*
  • BT rules!

Bylo to bezchybné..počkat..vlastně chybičky to mělo..postrádala jsem River Below,Living in the shadows a Prisoners for today..ale jinak skvělý!Hlavně Turn your back s Anti flag mě dostal *14*
  • UUUUUUUUU

Ten oncert fakt úža a slíbili, že přijedou znova tak ted už se těšim!!!!! *14*
  • moje smrt

dneska je ten nejhorsi den na celym svete!!!!!!!!asi umru to je hruza vedet ze sou tu a ja na ne nemuzu!!!!
    • Re: moje smrt

há há *1* to ja na ně nemohla před rokem chá chá *15* ale dneska důůůůůůůů
      • Re: Re: moje smrt

si trapna!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší