Přejít na výpis diskuzí

Billy Talent

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
217 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: FUJ!

táhni ty kreténe..jedinej šulin seš ty!! *8* *8* nesaháš BT ani po kotníky sráči hnusnej!!!di se schovat do kanálu a zkebni tam!! *15* *8* *8* *16*
  • Re: BT

*9* ehmm..takže ty je posloucháš jenom kvůli tomu jak vypadaj!! *13* to není důležitý jak kdo vypadá..hlavní je hudba nebo texty...a vědět taky o čem zpívaj...ale poslouchat je jenom kvůli vzhledu? *13*
    jinak koncert byl úžasnej!!líp to ani nešlo když tam byli i A-F *14* příšte du znova!! *3*
  • BT

Jooo BT...super boží skupina *4* ...Miluje jejich pisně,hlavně Fallen Leaves *14* ,ale především miluju je samotnééé *14*
  • Jejej

v cajku skupina.. *1* *1* *1* *1*
  • Sára

Billy talent nepatřily nikdy mezi mé oblibené skupiny a bohužel se tomu tak nestalo ani po koncertě.. skupina nic moc... *9* ale zase musím uznat že The EX je fakt pisnička superr to je ale jináč *13* *13*
  • Spizin

Děkuju.. *1*
  • To Jana

Protože se chystali zahrát song The Ex o jeho bejvalce, proto padla tato slova... :P
  • Billy Talent

Koncert byl super a hlavně všichni lidi, prostě všichni co byli takový blázni a přišli na koncert, s nikym nebyli problemy, nic takovýho protoře bylo vidět že všichni si přišli poslechnou tak super kapelu, prostě náadhera... *14*
  • BT

hej lidi já sem se chtěla jen zeptat proč na tom koncertě mele takové kraviny jako jak říkál láska+kur*a ??? proč to tam říkál?? (já ne koncert nemohla tak se ptám.. ???)
  • wooooooow

Naprosto a naprosto skvělý. Chybička se vloudila. Bylo to krátkýýýýýýýý. Dala bych si repeté, tak za rok snad znovu *1*
  • Re: Re: moje smrt

si trapna!!!!!!!!
  • BT rules!

Bylo to bezchybné..počkat..vlastně chybičky to mělo..postrádala jsem River Below,Living in the shadows a Prisoners for today..ale jinak skvělý!Hlavně Turn your back s Anti flag mě dostal *14*
  • UUUUUUUUU

Ten oncert fakt úža a slíbili, že přijedou znova tak ted už se těšim!!!!! *14*
  • Re: Re: Re: Re: hehe

to jo *9* . hele za chvilu zacne koncert...myslim na vas... prezijte to *1*
    vsichni muzou jet jenom ja musim sedet doma-mam zaracha.kdybych aspon mohla ven! *9*
  • Re: moje smrt

há há *1* to ja na ně nemohla před rokem chá chá *15* ale dneska důůůůůůůů
  • moje smrt

dneska je ten nejhorsi den na celym svete!!!!!!!!asi umru to je hruza vedet ze sou tu a ja na ne nemuzu!!!!
  • Re: Re: Re: hehe

jo viděla *1* chudák ben *9*
  • Lístky

Ahoj,

prodám 2 lístky na koncert Billy Talent - 23.6.2008 v Praze, cena dohodou.

Honza 775 012 579
  • Re: Re: hehe

neprekecam... ty jedes ze??? *1* a uz jsi videla tu 2.verzi Surrender? *1* hruby:)
  • Re: Re: Můj názor

čau všichni fallen leaves je 1 písnička kterou jsem od nich slyšela.ja fakt super ale pro mě osobně je nejlepší devil in a midching mass *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší