-
Re: Re: ????
To bys byla mooooc hoodná já sem totiž takový pako, že na co sáhnu to podělam..
A faakt moooc děkujuuu a chceš to poslat přes icq nebo přes mail?? XD děkuju *14* -
Re: ????
jestli chces, tak mam 4, mozu ti je poslat *3* jinak to pre nejak jde na youtube, ale neim jak *1* . segrinin stramak to umi, tak se optam no *15* -
????
Hele asi sem fakt hoodně blbá co? Neví tady někdo náhodou kde se daj stáhnout videoklipy BT zadara?? *14* -
Re: Sára
můžeš pro mě něco prosímtě udělat??chytni se za spodní ret,přetáhni si ho přes hlawu a polkni!dix,tímto si mi ulehčila práci -
best
billy talent are best group in the world! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: .
ja myslim moji kamošku *3* *3* -
a můžeš mi laskavě říct co tady děláš?! *10* když se ti nelíbej tak co vůbec chodíš na jejich koncert *8* !!!víš koncerty a tahle diskuse sou pro lidi který BT milujou takže se odsud pakuj ubožačko!! *9* *9* jak tohle může někdo říct to nechápu tvoje ujetý nazory sou uplně mimo takže di se schovat!! *9*
jinak BT sou úžasný! *14* -
BT
Billly Talent je jedna z několika kapel který bych mohla poslouchat od rána do večera....upe je miluju *14* -
BT
ja bych klidne pridala naky fotky ale uz tu jsou snad vsechny.nebo spis je jich tu fakt kotel! -
hh
hey konecne zas nekdo, kdo pridal fotky... *1* me furt blbne komp.. jsem to zkousela nekolikrat, ale neide to, maximalne po jedne...a na to nemam cas, kazdej den sem davat jednu photku *1* *9* -
Re: Re: Re: Sára
*1* hehe ja bych se pridala *15* -
Re: Re: Sára
*1* Já si myslím že ji to moc velkou práci nedalo... To dokáže napsat každej *1* Bych si do ní nejradši kopla *1* *3* -
Re: Hurray
Super!! *3* Konečně sme se dočkali *1* Můžeme začít slavit *1* -
jestli sis nevsimla, tak tohle je FANKLUB Billy Talent, takze jestli se ti nelibej, bez je kritizovat jinam! *16* ale uznavam, ze ti to muselo dat praci... *1* -
Re: Hurray
konecne! *15* *15* *1* *1* -
Hurray
Tak sou BT konečně v top pětce fotek....... *15* *14* -
Re: Re: Sára
taky mam stejny nazor,to je jenom provokace!když se jí to nelíbí tak ať sem neleze!billy talent jsou nej skupina!4ever -
Dobře tvůj názor.... Ale stejnak nechápu proč si tadyhle na tomdle serveru hledala BT..... Tos to hledala jenom proto, abys sem napsala , že se ti nelíbili bo co.... Osobně když mě nějaký skupiny nezajmaj tak nerejpu , že sou hnusný a necham je bejt..... Ale vždyt je to jen můj názor tohle (tak mě neukamenujte XDD)
*3* -
Re: Re: Re: Re: Re: hehe
hele škoda že si nebyla *9* bylo to fakt super!! prostě nepopsatelný zážitek *1* přiště pojedeš!! musíš jet *3* -
*7* tak toto je ten nejhnusnější komentář kterej tu zazněl!! *1*